Avtor Tema: Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]  (Prebrano 2505962 krat)

polonči

• *
  • Spol: Ženski
  • *-moja banda-*
Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]
« Odgovori #6660 : 10 Junij 2008, 12:21:25 »
Ja, res so pravi medvedki  :-*

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6661 : 10 Junij 2008, 14:37:46 »
Tina Spet si tako fino Taja pofotkala :-* Fini slikici :-*

*nelly* Hehe hvala :D Res tvoja bodoča kepica, ima res zelo lepo ime :-*

Macika Tai je pa res že zelo velik :o Veš približno koliko cm plečne ima? :-[ ???

MUNDUS Hvala! ja saj po 6 ih letih čakanja na pravo priložnost, da dobim svojo bernko (Gina je ubistvu od strica, pa smo hotl jo pol mi uzet ko bi se preselil, pa je rekel, da bo pri njih, potem pa smo šli na lov za leglo), je bil pa res že pravi čas :) ;D ;) Sigurno bomo uživali, in preživeli lepe trenutke! Za ime bi se bilo pa treba vzrediteljci zahvalit. Res nam je bilo takoj všeč, ker se tudi v avtu nismo spomnili nobenega pametnega klicnega imena :(

nezkaaa Ja kar dve bejbi... Gina je še vseeno veliko časa pri nas  ;D Jo pa tudi njo veliko crkljamo, da se ni bi počutila zapostavljeno :-\ ;) Poljubčkaj tvojo zgagico in pa Dato :)

rožica Hvala tudi tebi! Aja, pa odločili smo se da jo bomo peljali tudi na kakšno razstavo ;) :o

aska Hvala! Jaz tudi upam, da se kmalu spet vidimo. Saj smo se že nekaj menile, a ne?

polonči Toby je tudi pravi lepotec! 8) :-* Imaš pa čisto prav, da so vsi berniji luštkani :-* Naša Boni je tudi taka medika :-*

lp

Macika

• *
« Odgovori #6662 : 10 Junij 2008, 16:43:23 »
Tai ima zdaj približno nekje 58 cm plečne višine. Lahko da ima kak cm manj ali več, merla sem ob nogo, ker se mu drugače zdi meter blazno zanimiv  :D

*nelly* čestitke za bodočo članico. Mala ima super lepo ime, pa pravi cortek je  :-*

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6663 : 10 Junij 2008, 18:32:30 »
Hvala vsem!
Za ime pa se moram tudi sama zahvalit njenima vzrediteljicama, da sta izbrali tako lepega!

Še 4 tedne pa bom vam jaz tudi lahko pokazala kakšno slikico moje medvedke!  ;D

Komaj čakam da pride k nam!

kat

• *
« Odgovori #6664 : 10 Junij 2008, 22:01:01 »
Zdravo, Nelly, bova sestrici imeli? :o :o :o Naša bo Zara (Czarina). So pa vsi ta pravi frajerji, prave lepotičke in lepotci! ;D

Tudi mi že odštevamo dneve teh štirih tednov. Naj tudi tebi čimprej minejo!

LP! Katja

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6665 : 10 Junij 2008, 22:13:03 »
 Kat : Ja sestrici bova imeli!  :D
A jih greš še kaj gledati?

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
« Odgovori #6666 : 10 Junij 2008, 22:21:36 »
aska Hvala! Jaz tudi upam, da se kmalu spet vidimo. Saj smo se že nekaj menile, a ne?
Ja res smo se ja :D

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6667 : 11 Junij 2008, 00:46:01 »
Lucija, hvala...ti Aja vrača poljubčke, čeprav sem bila jaz cela mokra zaradi teh njenih poljubčkov...mislim, a je psom, tako zelo težko zadrževati slino, ko se ljubčkajo...ona cela suha, jaz pa slinasta...temu se reče slinast poljub  :D
naslednjič bom vzela kar vedro vode in jo zalila, da bo na istem kot jaz :D 8)

Data bo pa dobil ljubčka, takoj, ko ga spet vidim...torej kmalu :)

ah ja....saj bi jaz tudi vzela še kakšnega kužata....ma mi je že s tema dvema toliko dela + sem čez teden na Obali + pomanjkanje časa.....tako, da bom se kar topila ob vaših slikicah teh dojenčkov in upala, da se me kdo usmili pa mi predstavi svojega  :D

lp

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6668 : 12 Junij 2008, 14:58:26 »
Ojla!

Kako ste kaj? Pa kako kaj vaši kosmatinčki? :)

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6669 : 12 Junij 2008, 19:11:43 »
Oj,

moja spi kot top....sploh noče na sprehod....drugače sprehode obožuje, danes pa je prišla, pomolila gobček skozi vrata, ugotovila, da dežuje in se je lepo obrnila in šla na svoj prostor, ter zaspala....ma kdo bi jo razumel, to fino gospodično...kot, da je iz cukra in se bo stopila zaradi tistih 5 kapljic...jao... >:( :o

jaz sem pa u redu....ravno od zdravnika prišla...in vsi izvidi izvrstno kažejo....še malo pa bom tudi sama lahko stopila in šla spet na sprehod...še malo...

Macika

• *
« Odgovori #6670 : 12 Junij 2008, 19:16:01 »
Da se še jaz javim...
Taiček ravno večerja, potem pa gre z mami na sprehod. Njega vreme preprosto ne gane, sva bila že v najhujših nalivih zunaj in je mali norel kot zmešan. Mu je pa odpadla mala šola danes  :-\ Odločil se je tudi, da bo iztrebil vse pajke iz ribnika, zato jih vztrajno grize in spravlja ob življenje  ::) Mladost je norost kaj čmo  8)
Jaz sem pa trenutno odlično, po celodnevnem čakanju na rezultate izpita končno zadovoljna  ;)

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6671 : 12 Junij 2008, 19:16:44 »
no lepo da je vse vredu s tabo  ;D da si zdrava ;D,

z psičko pa maš iste probleme kot jaz, ker naša tudi noče ven zarad teh par kapljic dežja!  :-\
ne vem zakaj so vsi tako občutljivi na dež  ???

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6672 : 12 Junij 2008, 19:29:21 »
ne vem zakaj so vsi tako občutljivi na dež  ???

sem ugotovila....preveč jih kličemo cukrček moj  :P

oh Barbara...meni se pa prihodnji teden začenjo izpiti...in sem zdaj prav ena živčna razvalina

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6673 : 12 Junij 2008, 19:33:05 »
nezkaaa  mogoče pa je res to krivo, pa so zaradi tega tako razvajeni

Macika

• *
« Odgovori #6674 : 12 Junij 2008, 19:33:49 »
Res? Sj bo šlo, boš vidla  ;)
Mi smo pa že konec z njimi. Razen če kakšnega nisi v prvo naredil, si bil z včerajšnjim izpitom konec.

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6675 : 12 Junij 2008, 19:35:35 »
*nelly* - ja to je to....
zdaj jo bom pa klicala dežek moj, zato, da bo šla na sprehod....joj kokoška ena

Barbara- glede na to, koliko se učim, samo čakam, kdaj bom dušo izpustila....hvala za spodbudico :-*

Gaya

• *
« Odgovori #6676 : 13 Junij 2008, 13:30:46 »
oh Barbara...meni se pa prihodnji teden začenjo izpiti...in sem zdaj prav ena živčna razvalina

Jaz sem na istem  - dopoldne delam, popoldne se učim. Še dobro, da mi Roni dela družbo, ko se učim (no ja, pa vsake tolko kakšne zapiske poslini)  :P

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6677 : 13 Junij 2008, 14:11:28 »
meni se je pa bioritem zmešal.....ponoči sem pokonci in se učim, podnevi pa cel dan prespim (sploh ko je takole "lepo vreme")
Aja pa....khm, ne bi bila Aja, če me ne bi v začetnem stadiju učenja, ko še mam tisto voljo za učit se, motila in skakala po meni...samo kar hitro odnha in se uleže zraven....najhujši je pa tako ali tako maček....ker ta gospod se bo pa tudi na tipkovnico ulegel, samo, da bo dobil tisto pozornost...

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6678 : 13 Junij 2008, 15:19:46 »
nezkaa, saj se bodo tebi kmalu izpolnile sanje. Verjemi ;)  Govorim iz lastnih izkušenj :D ;D Jaz sem takoj za, da se spoznam(o) z vami in z vašimi berniji ;) Samo malo kasneje, mora Bonie še malo odrasti, Gini pa ni mar za pse,(po večini jih ignorira), tako da jo je brezzveze s sabo vozit ::)

Vsem ki pa vas še čakajo izpiti, pa želim, da jih boste čimbolje odpisali, in da boste potem poleti lahko uživali 8) :) :-*

lp

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6679 : 13 Junij 2008, 15:55:50 »
nezkaa, saj se bodo tebi kmalu izpolnile sanje. Verjemi ;)  Govorim iz lastnih izkušenj :D ;D Jaz sem takoj za, da se spoznam(o) z vami in z vašimi berniji ;) Samo malo kasneje, mora Bonie še malo odrasti, Gini pa ni mar za pse,(po večini jih ignorira), tako da jo je brezzveze s sabo vozit ::)

Vsem ki pa vas še čakajo izpiti, pa želim, da jih boste čimbolje odpisali, in da boste potem poleti lahko uživali 8) :) :-*

lp

oh....moje sanje...to je imeti eno zavetišče oz dovolj velik hrib, kjer bi lahko psi prosto tekali....jah...ne vem...če mi bo ratalo se priženiti na kmetijo :P čeprav bi to tudi bil smeh...mestna srajčka na kmetih :D hehe

potem je pa Gina nekaj takega kot Aja....pozdravi še. potem pa kot njej paše...jo ne silim, da more bit z vsemi prijateljica, saj tudi jaz nisem z vsemi :) (kakršna lastnica, takšen pes ;) )

oh hvala za želje..bomo videli...celi živčni :D

Macika

• *
« Odgovori #6680 : 13 Junij 2008, 17:56:02 »
Heh to z učenjem mi je pa znano  ;D Zadnič ko je bil tak lep sonček sem se šla ven na dekico učit, pa Tai je bil spuščen zunaj. Rezultat: na skoraj vsaki strani skripte imam kakšen pečat  ::) Ker njegovo visočanstvo direkt ni mogel mimo tega, da nebi šel čez skripto in se še malo vlegel na njo  :D

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6681 : 13 Junij 2008, 18:16:27 »
ja, me pa res zanima kako bi bilo njim, če bi se morali učit s skript, knjig, računalnika, da bi kar iznenada jaz priletela in se metala po njih :D :D
pa jim težila, ter vse popacala....prav nadloge so...ampak take luštkane nadlogice :D

Macika

• *
« Odgovori #6682 : 13 Junij 2008, 18:46:31 »
Jaz vem kako bi bilo - pogledal bi me s tistim svojim ogorčenim obrazom (izrazom) češ kaj za boga se pa ti greš  ???  :o  :P

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6683 : 13 Junij 2008, 19:02:48 »
Jaz vem kako bi bilo - pogledal bi me s tistim svojim ogorčenim obrazom (izrazom) češ kaj za boga se pa ti greš  ???  :o  :P

hehehe...no, sej bomo pogruntal pa jim vrnil.....madonca...bolj ko se učim, bolj sem maščevalna haha ::)

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6684 : 14 Junij 2008, 17:09:47 »
Živijo!

Kako ste pa kaj bernčki ter vaši lastniki? ;Dj

Jaz sem ravnokar končala z frizurco naše Ši-cujke - (kopanje, sušenje, ter striženje)!

Je kaj novega? Imate kakšne nove slikice?

LP!
 :-*

*nelly*

melisa

• *
    • Spletna stran
« Odgovori #6685 : 15 Junij 2008, 07:47:01 »
Hej!

Mi smo drugače kar vredo, le vreme nas malce utruja in jezi.  >:( Komaj čakamo na tisto pravo poletje. Čeprav pa Melly in Ruby takšno vreme celo bolj godi, vročina ju je kar precej zdelala. Drugače pa naslednji teden nameravava z Ruby it na slikanje kolkov in komolcev. Upam, da ima zdrave...potem bomo pa videli kako naprej. Če bo vse ok, sledi priprava na vzrejni pregled.  :)

Uživajte s svojimi kosmatinci!

Pa še ena slikca za popestritev (sicer slikana pred 1 mesecem)...

Lp, Eva, Melly & Ruby

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6686 : 15 Junij 2008, 08:17:14 »
Oj!

Vreme je ful zanič zadnje dva dni ::) Danes dem bila prov vesela, ko sem šla zjutraj pelat Bonie ven lulat, pa sonček! :o Wow :)

Upam, da bodo rezultati slikanja čimboljši :)

Uživajte!

Lucija, Bonie, Gina

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6687 : 15 Junij 2008, 13:11:03 »
melisa tvoji berniki sta tako lubani, pa naši soimenjakinji želim veliko uspeha pri slikanju kolkov - da bi bilo vse vredu, ter da boste lahko kmalu imeli zdrave male kepice! :-*

ginka pri vas pa mora biti zdaj zelo zanimivo  ;D
pa Bonie je tak luškana!

pa zadnji čas da bi bilo malo lepše vreme da bi kosmatinčki lahko uživali zunaj!

Macika

• *
« Odgovori #6688 : 15 Junij 2008, 20:11:55 »
Danes pa Tai praznuje 5 mesecev  :-*

Lp

Barbara

rožica

• *
  • Athos & Best
    • http://www.athos-best.com
« Odgovori #6689 : 15 Junij 2008, 20:15:35 »
Z Nino sva si danes ogledali razstavo v Portorožu. Večinoma so naju zanimali berniji. Moram reč, da sta me očarala edino zmagovalca. BOB je odnesla psička RICCARRON NON PARELLI,  naziv najlepšega samca oz.CACIB pa je pripadal DIONISU. Čestitke! :)

Nina ima verjetno kakšno slikco.  :-[