Avtor Tema: Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]  (Prebrano 2506388 krat)

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
    • Astor na spletu :)
Bernski planšarski pes [Berner Sennenhund,Bernese Mountain Dog]
« Odgovori #6720 : 23 Junij 2008, 16:35:31 »
Hej Hoj moja bernska banda!  ;D :P
Upam, da ste vsi fino fajn, da čim lažje že prenašate tole pasjo vročino.  :-X Vidim, da se tekom moje odsotnosti nabira kar nekaj novih bernskih članov - en "helow" tudi vsem vam nepoznanim. ;) Dobrodošli v bernski družbi.  8)

Jaz sem se samo na hitro oglasila, da vas pozdravim, vržem učka na kakšno temo in odletim naprej k pisanju svoje diplomske naloge,  :-\ Astor je zaenkrat fajn - smo zdravi in zadovoljni. :D Aja, že nekaj časa nazaj smo šli slikat kolke in komolce - in vse je super odlično!  :o (torej kolki A/A in komolci 0/0) To je bila definitivno ena izmed boljših novic v mojem življenju. ;) Trenutno pa nas seveda že počasi daje vročina in njej pripadajoča utrujenost - seveda samo čez dan, ob jutrih in večerih pa divjamo sto na uro in skrbimo, da ohranjamo našo hiperaktivno glisto v formi.  ;) ::)

Fotk žal nimam nič za pokazat, kljub temu, da smo nekaj novih dejansko celo naredili.  ::) Mogoče čez poletje... Bomo videli, čaka me veliko dela. Poleg tega pa še vmes za malo več kot pol meseca izginem v Kanado.  :) (seveda brez Astorja) Se pa skoraj zagotovo oglasim na 7. pesjanarskem srečanju (mi že Primož konstantno mori, kdaj bo kakšno srečanje, da on bi spet ful rad šel med pesjane in pesjanarje ;), tako da mi sploh ne preostane nič drugega kot da se oglasim :D ).

Bodite pridni, zdravi in zadovoljni še naprej.  :-*

Mojca in Astor

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #6721 : 23 Junij 2008, 16:37:46 »
Mojca, tebe pa res že dolgo ni bilo nič videt  :o :o Sem vesela, da sta dobro in da je Astor zdrav! :-*

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6722 : 23 Junij 2008, 16:52:36 »
Mojca, tudi mene zelo veseli, da nas nisi pozabila :o in da sta oba super fajn, pa krasno da ima Astor super izvid kolkov in komolcev :)
Želim ti, da čimprej uspešno dokončaš diplomsko in diplomiraš, da se imaš v Kanadi fajn, Astorju pa želim da ostane še naprej zdrav hiperaktivni berni :-*

Bo pa res že čas, da se kmalu spet kaj vidimo ;)

Helena & Mond

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6723 : 23 Junij 2008, 21:16:28 »
Jaz sem pa že žtudirala kje si :o :-[ Želim ti da boš diplomirala, in da boš uživala v Kanadi  :) Ko boš pa imela kaj časa, nam bi pa lahko kakšno slikico tvojega hiperaktivčka Astorja prvoščila :-[

Nekaj fotk od včeraj :-[

Prvi koraki :o

prplavala do mene :o :-*

mokra k´ cucek :D

Lahko nočko!

lp

Lenny

• *
« Odgovori #6724 : 23 Junij 2008, 21:22:03 »
Mojca, dobrodošla  :o Pridno napiši diplomsko nalogo in uživaj v Kanadi!  :)

ginka, kaj nam delaš lušte s slikicami tamale  :-* :-* :-|~

*nelly*, naj ti čas čim hitreje mine  8) pa da nas boš zalagala s slikicami  8) (taprava se oglašam  ::) )

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6725 : 23 Junij 2008, 21:24:27 »
ginka, kaj nam delaš lušte s slikicami tamale  :-* :-* :-|~

Ja moram :D :P Še ti nam nardi lušte z Lenny-inimi fotkami ;) ;D :-*

lp

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6726 : 23 Junij 2008, 21:36:03 »
Lenny  saj bom že čez dva tedna!  :o  :P  :P

ginka tvoja mala je tudi pravi cukrček! pa pravi fotomodel  ;D

eno slikico pa vam pošiljam že zdaj! :P

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #6727 : 23 Junij 2008, 21:52:02 »
ginka če lahko samo en predlog... vidim da uporabljaš Scaliborjevo ovratnico proti klopom in bolham in je nisi nič odrezala, ker logično tamala zdaj najbolj raste. Mi smo pri Brihti ta del, ki je bil odveč prilepili z microporjem, da ni štrlel stran, 1. ker je nadležno in 2. ker ga je hotela odgriznit ::) Tako da če imate enak problem.... lahko zadevo rešite tako ;)

Lp nina

ginka

• *
  • Bonie Lou
    • Ginina spletna stran
« Odgovori #6728 : 24 Junij 2008, 12:52:33 »
*nelly* Tvoja je Coco je tudi krasna :-* Še malo pa bo pri tebi 8) :)

ninci, hvala za nasvet. Meni gre tudi na živce, ker štrli stran, pa še Bonie jo hoče grizt, pa me je bilo strah, da se ne bi zastrupila, in sem ovratnico jo raje kar dol dala :-[ :-\ ::) Zdaj bom pa štrleči del prilepila gor, pa bom lahko brez skrbi! Hvala za nasvet! :-*

Lp

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6729 : 25 Junij 2008, 13:27:01 »
Ojla!

Preživite danes lep praznik z svojimi bernčki!

pa še ena slikica, da vidite kako rastem! :-*
 :-*

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
« Odgovori #6730 : 26 Junij 2008, 14:13:34 »
oooooooojoj....jaz sem fasala sladkorno.....krivi so pa teli dojenčki....Bonnie in Coco.... :D

c c c ne bit tako luškani, ker potem trpijo ušesa od drugih zaradi mojega stokanja in javkanja in kazanja slikic Aji, ki mi potem oblizne ekran...itd... :D ;)

lp

p.s. Nelly....še čisto mejhen mičken pa bo pri tebi :D :D

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6731 : 26 Junij 2008, 14:44:50 »
ja, še en teden pa tri dni! :o

saj že komaj čakama da bo "kosmati" dojenček pri nama! :D :o

rožica

• *
  • Athos & Best
    • http://www.athos-best.com
« Odgovori #6732 : 27 Junij 2008, 19:07:37 »
Nelly, meni je Coco Chanel od punc najbolj všeč. Močno upam, da se bo udeležila kakšne razstave  ;)

Danes sem izvedela super novico, ultrazvok je potrdil brejost psičke Bobe in Atos bo, če bo vse po sreči, konec julija spet očka.  :D Komaj čakamo male.  :)

Danes pa so se na pot na svetovno razstavo na Švedsko odpravili slovenski predstavniki. Obema psičkama želim veliko sreče in čimboljšo uvrstitev.  :)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6733 : 27 Junij 2008, 20:09:11 »
Danes sem izvedela super novico, ultrazvok je potrdil brejost psičke Bobe in Atos bo, če bo vse po sreči, konec julija spet očka.  :D Komaj čakamo male.  :)

Urša super....bravo Atos :D A mogoče veš koliko jih je pokazalo?

Danes pa so se na pot na svetovno razstavo na Švedsko odpravili slovenski predstavniki. Obema psičkama želim veliko sreče in čimboljšo uvrstitev.  :)

Tudi jaz jim želim srečno...pa dobre razstavne rezultate :) Kdo pa je šel?

Lp

rožica

• *
  • Athos & Best
« Odgovori #6734 : 27 Junij 2008, 20:35:05 »
Na zeloooo majhnem delu pobritega trebuščka so videli 3, je pa rekel veterinar, da jih je veliko več  :o  Upam, da ne preveč, tam nekje 8 je ravno prav.  ;)

Šajni in Mon Cherie. Mislim, da ima prva velike šanse, trenutno je v top formi. Veliko in ful lepo dlako ima  :)

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6735 : 27 Junij 2008, 20:40:52 »
rožica hvala, tudi meni je najbolj všeč, seveda - ker je moja! :-* pa že prej mi je bila tak lubana ker je bla najbolj mala od psičk, pa najbolj jokala! :)
    sem pa že razmišljala da bi mogoče šle v Maribor na razstavo, ki bi naj bila konec septembra če se ne motim, takrat bo stara 5 mesecev!

Šajni in Mon Cherie pa želim veliko sreče in verjamem da jima bo uspelo! samo malo sem žalostna ker ju ne bom ju3 vidla! :-\

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6736 : 27 Junij 2008, 20:47:25 »
Se mi je kar zdelo da gresta Šajni in Mon Cherie, zato sem pa vprašala. Ja na sliki na njihovi spletni strani sta res super lepotički. Ful sta mi lepi, sploh Mon Cherie ma tak zapeljivo simpatičen pogled ;)  Šajni je pa itak razred zase in tudi jaz verjamem da ji bo uspelo. Ko pa kaj zveš pa poročaj. Bomo mislili nanju.

Jej... a toliko malih Atoskov so napovedali :o Krasno.

Lp

simsa

• *
  • Daisy in Aisha
    • simsaaisha
« Odgovori #6737 : 27 Junij 2008, 23:38:21 »
 :) :) Prav lep pozdrav vsem bernijem in seveda lastnikom; kar nekaj časa se nisva z Aisho oglasili, a sva redno pregledovali strani in si ogledovali vaše lepe fotke;
 ;D Vsi, ki ste med tem praznovali rojstni dan, želiva vse naj, naj, naj... pa tistim, ki ste opravili kak izpit, čestitava;

Tudi midve sva med tem praznovali 1.rojstni dan in končali malo šolo.

Slikice si lahko ogledate tukaj(žal je nekaj bolj slabše kvalitete, ker so z mobilcem):
http://simsaaisha.moj-album.com/

polonči

• *
  • *-moja banda-*
« Odgovori #6738 : 28 Junij 2008, 21:16:53 »
Mi pa plavamo!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o ;D
Kot vsak vikend smo odšli tudi danes do vode in smo metali palice...pač tako bolj za hec kot za res...in Runo kar naenkrat gre plavat in pol spet in spet!! jaz kar ne morem verjet... :o 8) 8) 8) 8) Uglavnem je zelo navdušen nad plavanjem in ju3 spet gremo ;D Mamo pa tudi filmček!!

rožica

• *
  • Athos & Best
« Odgovori #6739 : 29 Junij 2008, 07:01:52 »
Mi pa plavamo!!!!!!!!!!!!!!!!!

A vi tudi? Besti plava kot zmešan, samo da vidi vodo je že notri. Včasih mislim, da je mešan s kakšnim prinašalcem  ::)

Drugače pa se vsi tam gori nekje na severu zahvaljujejo za stiskanje pesti in tačk za najboljši nastop na svetovni razstavi v Stockholmu.  :) Upamo, da jim uspe.

polonči

• *
  • *-moja banda-*
« Odgovori #6740 : 29 Junij 2008, 07:42:02 »
Urša ja mi tudi...bom začela počasi tudi jaz misliti, da je kakšen mešanček ::) Včeraj je kar skakal notri...norc ::)

Tudi mi držimo pesti in tačke za Šajni in Mon Cherie! :-*

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6741 : 29 Junij 2008, 09:46:09 »
Simsa - tvoja psička je tudi prava lepotička ;) Pa čestitke za 1. rojstni dan :) :)

Špela - superrr, da ste splavali :) pa pohvala Runotu za pogum :o Kako pa je sedaj z učkom? A je v redu?
Mi pa še nič ne plavamo :-[ Ampak nad vodo je pa izredno navdušen ;D

Drugače pa se vsi tam gori nekje na severu zahvaljujejo za stiskanje pesti in tačk za najboljši nastop na svetovni razstavi v Stockholmu.  :) Upamo, da jim uspe.

Sem mislila da je že kaj novic :D A razstava je šele danes? Upajmo ja, da ne bo prehude konkurence in prideta domov še s kakšnim pokalčkom :)

Lp

rožica

• *
  • Athos & Best
« Odgovori #6742 : 29 Junij 2008, 09:53:37 »
Ne, danes so na razstavi na Danskem, svetovna razstava pa je mislim da za bernce v soboto. Malo bodo še na dopustu. Včeraj so bili v Nemčiji, Mon Cherie je dobila CAC, Šajni r.CAC. Konkurenca bo pa ogormna, prijavljenih je mislim da 270 bernijev. Paša za oči  ;)

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6743 : 29 Junij 2008, 10:10:36 »
Ah, sej sem šele sedajle šla gledat, da je v Stockholmu razstava šele od 3 do 6 julija. Ja prijavljenih je pa res ogromnooo bernijev :D Bo sigurno kaj za videt, ja :)
Kakorkoli, čestitke za včerajšnje rezultate, veliko sreče danes, do švedske razstave pa naj se pošteno odpočijejo :)

Lp

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6744 : 29 Junij 2008, 11:49:56 »
Ojla!!

Pošiljam vam eno slikco naše Coco Chanell od včeraj med popoldanskim počitkom!
Uživajte!

rožica

• *
  • Athos & Best
« Odgovori #6745 : 29 Junij 2008, 21:26:02 »
Sveže novičke: danes Mon Cherie odl.3, Šajni pa CAC, CACIB in BOB. V BIS programu izbrana med 10 najlepšhi 2.FCI skupine. Čestitike.!  ;D ;D Pa malo sem se zmotila, berniji pridejo na vrsto že v četrtek in ne šele v soboto.

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
    • mond-isis
« Odgovori #6746 : 29 Junij 2008, 22:18:02 »
Čestitke obema :) Huh je lep dosežek, sploh Šajni se je odlično odrezala ;) Ja bernci so na vrsti v četrtek, sem šla tudi jaz še enkrat na njihovo spletno stran gledat razpored.

Lp

icey

• *
    • Album
« Odgovori #6747 : 30 Junij 2008, 10:19:35 »
Ojla!

Naši razturajo na severu!!! Mi je full žal, da ne morem it gledat svetovne razstave... V četrtek bo pa Šajni po moje izboljšala uvrstitev iz Poznana...

Našadva sta ta vikend dobila plavalno kožico - bili smo na morju in šli vsak večer na plažo od 7-9 ure - King je bil SKOS v vodi - plaval je z nami, pa sam, pa tauhal kamenčke pa spet mal plaval v krogu - kot kakšen penzjoner  :D Nord je pa plaval po eno uro, kolikor sem bila jaz v vodi, pa ful je skakal iz skale v vodo - je bil kot en lev, ko se je raztegnil, pa mu je blo očitno tko všeč, da je kr skakal in skakal, tudi po par metrov daleč in iz lepe višine. Uživala sta 100 na uro. Kinga pa sploh ne dobiš iz vode, bi se kr namakal... Tok smo se jima nasmejal in seveda sta bla dva plavajoča bernija velika atrakcija, sploh Nord s svojim skakalnim repertoarjem... Tistih nekaj ljudi, ki so še vztrajali tako pozno na plaži ni nič motilo, tudi če se je kateri od njiju v njihovi bližini otresel, kar sem sicer poskušala preprečiti, ampak čisto vedno mi pa le ne rata speljat obeh na prosto skalo, kjer se lahko otreseta.

Mi je žal, da nisem mogla nič poslikat, ker mi je na mobilcu baterija šla...

Uživajte, mi se kopamo vsak dan v tej vročini.

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #6748 : 30 Junij 2008, 10:29:32 »
Čestitke za razstavne upehe in držimo pesti za svetovno!! 8)

Mi smo se ta vikend hladili na Krvavcu, za morje pa bo treba počakati še slaba 2 meseca.

lp,
Nina

*nelly*

• *
  • Coco Chanell
« Odgovori #6749 : 01 Julij 2008, 11:57:17 »
Ojla!

Kako ste kaj? Pa vaši bernčki? Kako kaj prenašajo vročino?
Javite se kaj!

Lp!

Manuela