Hej Hoj moja bernska banda!

Upam, da ste vsi fino fajn, da čim lažje že prenašate tole pasjo vročino.

Vidim, da se tekom moje odsotnosti nabira kar nekaj novih bernskih članov - en "helow" tudi vsem vam nepoznanim.

Dobrodošli v bernski družbi.

Jaz sem se samo na hitro oglasila, da vas pozdravim, vržem učka na kakšno temo in odletim naprej k pisanju svoje diplomske naloge,

Astor je zaenkrat fajn - smo zdravi in zadovoljni.

Aja, že nekaj časa nazaj smo šli slikat kolke in komolce - in vse je super odlično!

(torej kolki A/A in komolci 0/0) To je bila definitivno ena izmed boljših novic v mojem življenju.

Trenutno pa nas seveda že počasi daje vročina in njej pripadajoča utrujenost - seveda samo čez dan, ob jutrih in večerih pa divjamo sto na uro in skrbimo, da ohranjamo našo hiperaktivno glisto v formi.

Fotk žal nimam nič za pokazat, kljub temu, da smo nekaj novih dejansko celo naredili.

Mogoče čez poletje... Bomo videli, čaka me veliko dela. Poleg tega pa še vmes za malo več kot pol meseca izginem v Kanado.

(seveda brez Astorja) Se pa skoraj zagotovo oglasim na 7. pesjanarskem srečanju (mi že Primož konstantno mori, kdaj bo kakšno srečanje, da on bi spet ful rad šel med pesjane in pesjanarje

, tako da mi sploh ne preostane nič drugega kot da se oglasim

).
Bodite pridni, zdravi in zadovoljni še naprej.

Mojca in Astor