Helena, najlepša hvala za res dober predlog, je vredno razmisliti in smo navdušeni. Verjamem, da če bi videle mladičke, bi bilo pričakovanje še težje. Sicer bi jo lahko že šli iskat, pa je tak čas, ko sva z Majo polno zaposlene in bi bila Irene doma sama z Mikico. Pa bo drugi teden kar pravi, saj bomo vsi doma.
Kot sem razbrala Isis ne spi skupaj z Mondom ali se morda motim?... Vi najbrž živite v hiši in imate več prostora.. Najbrž se bo marsikdo, ki bo to prebral zdajle prijel za glavo. Mi smo bloku, v 3. nadstropju, je pa res, da je blok dobesedno med trtami in na robu gozda. Približno, kot če bi v LJubljani imeli blok pod Šmarno goro. Zato bosta MIkica in Irene kar skupaj v prostoru. In prav potolažila si me (oprosti, jaz te kar tikam pa upam, da ni nič narobe), ker pišeš da je Mond Isis lepo sprejel. Potem tudi pri nas ne bi smelo biti večjih težav. Sicer pa smo z Uršo imeli že veliko debat o tem in onem.
Pravzaprav bo MIkica dobila "sestrico" takorekoč za svoj 2. rojstni dan, ki ga ima v soboto 20.12.. Nama z Majo pa bo Božiiček prinesel še eno kužiko. Res lep zaključek leta 2008.
POzdravčke