Živjo!
Kako ste kaj, lastniki bernčkov? Kako ste preživeli Božič?

So dobili vaši bernčki veliko daril?

Naši dve je Božiček obdaril z novimi igračami in pa celo košaro priboljškov (tega sta se tudi najbolj razveselili

).
No, pa smo tudi mi spet dočakali malce snega.

Včeraj je ves dan snežilo in tudi danes zjutraj, ko smo šle na sprehod je malce padal sneg. Najbolj razveseilile sta se ga gotovo Melly in Ruby. Še posebej Melly je bila navdušena, ko sem jo malo pelajala ven pred hišo, da se je naužila snega. Še vedno je namreč na mirovanju zaradi operacije. Me pa kar malce skrbi, da se ji kost ne bo dobro zacelila.

Saj skrbimo, da vse čas počiva, vendar ko jo peljem ven, da opravi potrebo, je neizmerno živahna in se prav matram, ko jo skušam umiriti.

Sem zelo vesela, da je še tako pri močeh, saj je za skoraj 9-letno psičko res zelo energična in igriva, vendar me zdaj skrbi, ko bi morala biti pri miru.

Drugače pa sta od Božiča čez dan Melly in Ruby skupaj in tega sta se res razveselili.

Spita pa seveda še vedno ločeno, saj moramo pač ves čas paziti, da ne bi Ruby Melly poškodovala med igro ali kako drugače.
Ruby na današnjem jutranjem sprehodu

Tako pa naši punci trenutno počivata po obilnem zajtrku...

Danes pa je že 21. dan od Rubine paritve.

Jaz že nestrpno čakam naslednji teden, ko gremo na ultrazvok.Resnično upam, da bo pokazal kakšnega mladička.

Zdaj je sicer še prezgodaj, da bi se pokazali kakšni znaki brejosti, vendar se mi zdi, da ima Ruby, ko sedi nekam bolj izbočen trebušček kot npr. Melly. Upam, da ni to samo moja domišljija.

Drugače pa ni kakšnih sprememb, Ruby je še vedno zelo živahna in pa seveda nežna kot ponavadi.

Ruby pa dobi zdaj vsak dan tudi en beljakovinski obrok (briketom dodam jogurt, skuto ali sirček). Sicer bi to naj dajal psici šele v drugem mesecu brejosti in v bistvu še sploh ne vem ali je breja. Če pa je, ji bo pa pomagalo pri tvorbi mleka za malčke.

Moram pa še povedati, da se je Ruby v zadnjem času zelo popravila. Postala je bolj močna in "nabita", res super, samo dlaka bi ji še morala malce zrastit.

Helena, tvoja Isis je pa takoo lepa

Pravi srček

Lep pozdrav,
Eva