Tudi jaz upam da je vse to samo igra. Vendar se že malo sprašujem če bi me v igri tako močno ugriznila.... ne znam razložit drugače, ampak gre za paravi ugriz oz. tako skače in ugrizne kot policiski pes "kriminalca"
potem se pa umiri. Tako močno ugrizne, da imamo na roki resne modrice in to skozi debela zimska oblačila. Sprašujem se kako bi bilo če bi bilo poletje in bi bili v kratkih rokavih ... 
Mislim, da bi bilo najbolje, da takoj ko začne skakat in grist, se obrneš stran in ji nastaviš hrbet - jo ignoriraš (kot da je ni), če nadaljuje, se ji pa popolnoma umakni, v drugo sobo, kamorkoli - lahko tudi njo zapreš nekam, za kakšno minutko, da se "ohladi".
S tem bo ugotovila, da s takim obnašanjem izgubi tvojo pozornost.
Če užge fora, da ji obrneš hrbet in se umiri, jo pohvali.

In seveda - zlato pravilo - doslednost... se pravi, vsakič moraš postopati enako.
Sicer pa, glede na to, da ti pomagata Urša in Sanja, verjamem, da boste skupaj rešile vse težave.

A si že probala, da ko te ugrizne, da zavpiješ AU... ali pa kaj podobnega, da se zave, da te to boli?
Taj je znal biti in je še vedno včasih prav divji zaradi razigranosti, vendar če se še tako zažene, me vedno zelo nežno prime za roko, sploh ne ugrizne.
Pa tisti, ki poznajo Taja točno vejo, kok zna bit on razigran --- uf - norc!