Rinchy: Mah, ugotovila sem, da so čeveljčki nesmiselni oz., da povzročajo samo več dela kot pa dejansko nudijo zaščite, kajti polivinil (tudi najmočnejši, ki ga meni osebno ni uspelo pretrgati) se na Astorjevih tacah strga.

Tapravih čeveljčkov (oz. primerne velikosti) pa nisem uspela dobiti, tako da smo opustili čeveljčke. Tudi prenehal si je lizati tace (knock knock po lesu - ker nazadnje si jih je tudi nehal lizati za 3 dni), samo še zadnja tačka ga včasih "pomatra" (ima še gnojno rano), vendar je rekla veterinarka, da ni več potrebno oskrbovati tac.

No ja, kljub temu, mu jaz bolno tačko še vedno spiram s fiziološko in včasih namažem z Bivacinom (sedaj mi ga je zmanjkalo

). Upam, da dejansko pomagajo tableti in da se ne bo stvar ponovila.

Da ne bo pomote - ima pa Astor v svojem "prostem" času (beri: ko ni na sprehodu ali z menoj) še vedno na sebi ovratnik (in ga bo tudi imel še nekaj časa). Ziher je ziher.
Je bil pa tale izletek na Krim Astorjev prvi sprehod po dooooolgeeeem času. Imam občutek, da je izgubil malo kondicije.

No ja, saj kaj drugega ni za pričakovati, kajti miroval je dober mesec (z dvodnevno prekinitivijo).
Rožica: čestitke za PRM!