Lep zimski pozdrav vsem skupaj!

Po zares dolgem času sem se končno zopet spravila za malce daljši čas pred računalnik in se odločila, da se oglasim tudi na forumu. Zadnje leto je bilo res pestro in kar naenkrat smo v novem letu.

No, kot vidim sem izbrala ravno pravi dan, da napišem kaj na forum, saj se je zopet oglasila »moja« stara znanka sneg, ki je pred letom in pol imela toliko povedati o moji Ruby.

Sedaj pa se je »spravila« še na Isis, ki je tudi za moje pojme in meni osebno ena lepših bernk v Sloveniji. Ko sem sama prvič videla Isis, sem rekla, da takšno psičko pa želim nekoč imeti.

In sneg, veš, če nekdo izrazi svoje mnenje, ga ne rabiš takoj zatret. Tudi ti imaš pravico, da izraziš svojega pa te ne bomo takoj napadli, je pa res, da so tvoji komentarji skoraj vedno v negativnem smislu.

Aja, pa res bi bilo super, če bi si enkrat vzela toliko časa, da bi prilepila kakšno fotko. Že več kot leto čakamo na tisto tvojo psičko, zdaj nas pa zanima še tale, ki je takšna konkurenca Isis.

No, mi smo lani dočakali čudovito leglo bernčkov naše Ruby in Athosa, ki bodo čez mesec dopolnili 1 leto. Mladički res uživajo v svojih domovih in se zelo lepo razvijajo.
Pa da vam vsem, ki ste spremljali naše leglo, zopet malce pokažem naše malčke (ki so zdaj že vse drugo kot malčki).

Carynthia's Athos Junior
.JPG)
Carynthia's Ace Ventura
.JPG)
Carynthia's Arctic Sun

Carynthia's Aura Lee

Carynthia's Admiral Atai
.jpg)
Carynthia's Aynee Allegra

Carynthia's Ally McBeal

Sneg, še vedno misliš, da "nekatere" psičke nebi smele imeti potomstva?

Lp, Eva