Rinchy: z Astorjem je trenutno bolje. To pomeni, da smo dali skozi eno izmed ponavljajočih vnetij na tačkah (z eno super kremo, ki je blazno hiter uredila zadevo). Erlihije nima. Na izvide za borelijo čakamo. Šepanja (brez razloga) trenutno ni (trkam in upam, da se ne ponovi več). Jemljemo pa trenutno eno zadevico in upam, da bo rešila njegove "alergijske" težave, brez da bom dala celo premoženje za nadaljne preiskave (teste, injekcije...etc). Bomo videli v roku 1 meseca. Do takrat pa držim pesti in molim h vsem možnim bogovom.

In glede na izboljšanje stanje, greva jutri z Astorjem po dolgem času spet na sprehod!

Mora nazaj pridobiti kondicijo, ker sedaj je bil od februarja skoraj brez sprehodov oz. jih je bilo zelo malo.

Drugače pa tudi pri nas vročina dela svoje, tako da zjutraj nori po vrtu, čez dan počiva v senci, zvečer pa spet divjanje.
Sva pa v petek naredila društveni izpit za izpit A (sicer ne vem s kolikimi procenti, ampak je rekla inštruktorica, da je dobro in da bi dejanski izpit naredila). Če bova šla na pravega pa še razmišljam - odvisno od moje finančne situacije.
Po vsej verjetnosti pa ne greva na klubski piknik, ker imam jaz po tistem vikendu vsak dan 1 izpit, tako da mi časovno ne bo zneslo.

Mi je pa ful žal, ker mi je blazno všeč ta lokacija ob Soči.