Ojla,
se midve z Ajčiko tudi javljava v temo, da pokaževa, da še živiva. Sicer težko, ampak mislim in upam, da bo Aja še nekaj časa med nami, čeprav ne kaže več najbolje.
Ker je ena punca spraševala o berncih, naj jo opozorim, naj vzame psa pri odličnem vzreditelju. Aja je k meni prišla predvsem nepričakovano, ker sem jo dobesedno odnesla od enega tipa, ki se je nad njo znašal in sem imela in še imam z njo vedenjske probleme, namreč vsi moški so bav bav in jih je treba uničit. Veliko sem delala z njo, da sva prišli do točke, da pa le niso bav bav in da lahko normalno hodi mimo njih, mirno počaka, če se s katerim pogovarjam,... Drugi problem, ki ga imam z njo, je njeno zdravje. Do prejšnjega leta je bilo vse ok, potem pa so odkrili raka na matrnici, jetrih in pod repom (na korenu repa). Ker je bil rak pravočasno odkrit, smo ga premgali....do pol leta nazaj, ko se je zopet ponovil. Tudi tega smo odstranili in do sedaj je bilo vse normalno. Prejšnji teden pa je začela lepotička šepati in ugotovili smo, da ima punca zelo slabe kolke, sploh levega, ker na vsake toliko časa, dobesedno 10-15 s vleče levo nogo za sabo. Meni je grozno, ker jo moram gledati v takem stanju in močno upam, da se ne muči, ker drugače mi druge ne bo preostalo, kot injekcija. To pa je zadnja možnost, ki jo bom naredila.
Tako, da bodite pozorni pri komu vzamete psa. Ne rečem, da so vsi rodovniški v piko zdravi in ne delam reklame nerodovniškim, marsikateri nerodovniški je bolj zdrav, vendar pri rodovniških lahko preveriš stanje za nazaj in je manjša verjetnost dednih bolezni kot pri nerodovniškem, kjer dobesedno igraš loto.
Zdaj pa k bolj veseli temi. Aja bolj počiva, sprehode ima omejene, vendar pa se gospodična pusti razvajati in pomoje ne poznam bolj razvajane kokške, kot je moja

Slikice dobite, takoj, ko se moja buča spomne, kako se jih prilima

Me že dolgo časa ni bilo gor, pa sem že pozabila....sindrom zlate ribice....
Lp od zgag