Včeraj sem bila preveč utrujena za tole poročilo, pa bo sledilo zdajle. Včeraj že zgodaj zjutraj smo se odpravili na razstavo v Pulo oz. točneje v Medulin. Avto je bi nabito poln: montana do konca nabasana s prtljago, voznik se je imel še najbolje, jaz sem sedela zraven z zelo velikim boksom in terierjem v naročju, za mano dva boksa, en na drugem, ki sta zavzela skoraj dva sedeža, na ostalem sedežu sta se stiskali Lana in Eva s Šivo v naročju, v prtljažniku pa Atos, Čelina in Šota

Začuda nas na meji niso nič čudno gledali, kar spustili so nas. Po dveh urah in pol smo prispeli, parkirali kar blizu, si zagotovili senčko: prostor je bil glede sence super, saj jo je bilo dovolj, je pa bil teren v ringih zelo neraven (dvakrat mi je uspelo skoraj nogo izpahnit

). Po začetnih problemih, ko Šive ni bilo v katalogu, je Eva tudi to zrihtala, potem pa smo šli v ring. Atos je dobil PRM in s tem zaključil še zadnji, hrvaški, mladinski šampionat in dosegel svoj prvi BOB

Super se je pokazal, kar je sodnik omenil z besedami: odličen temperament.

Čelina je dobila CAC. Sicer se še nista oglasili, bi pa rada čestitala Lani za osvojene nazive in Evi za 3. mesto BIS puppy in 2. mesto BIS veteran

. Šiva je bila takoooo pridna, nič se ni bala, vsakega psa je hotela prevohat, v ringu pa se je super obnašala, kar je opazil tudi sodnik

Slik pa jaz nimam nič (mislim, da jih ima Eva), ker nismo imeli fotografa sabo (Nina, naslednjič moraš z nami

).