hello!
ja nekako jos pokusavam iskombinirati kako povesti, zena, piju ili cak mozda oboje na srečanje

problem je u tome sto je u nedjelju izlozba u celju, a zen ide na kupanje u petak, a jednom sam vec napravila to da smo na srečanje sa bernijima isli dan prije izlozbe i to nije dobro zavrsilo jer je izgledao kao svinja

tako da ni sama nisam pametna i ne znam kako da izvedem ovo

voljela bi doci sa oboje, ali to jako ovisi o mom dragom i tome da li ce biti doma da jednog ostavim kod njega, a i ovisi o tome da li cu moc dobiti mamin auto na koristenje-u moj ne stanu oboje

jako jako jako bi voljela doci i zaista se nadam da cu nekako uspjet to iskombinirati...barem sa jednim ako ne sa oba...
drzite pesti (ako se to tako kaze

)
mogla bi eventualno uzeti zena pa ga drzati uz sebe bez da se igra s drugima, samo to mi je nekako bezveze

morao bi biti na povodniku jer inace bi vjerojatno prvom prilikom se umazao

joj nisam pametna

Naju ne bo, zaradi obeznosti. Sicer se je pa naš bučman zredil za 7 kil in se mu pod razno ne da da bi laufal z drugimi psi 
pa ne mora laufat s drugimi pasi, moze samo lagano hodati

inace, danas smo bili kod rožice i imam puuuuuno slika njenog ljepotana, njegovog brata i mamice, tako da cu to uskoro postaviti, samo da nađem kabel