Moj-album...

nincy · 2055

nincy

• *
  • тнє σиє ωнσ мαкєѕ му ∂αу
: 27 April 2008, 19:24:07
Evo, po dolgem času sem šla spet na moj-album, da bi naložila par slik gor, na svoj album... Vpišem na google "mojalbum". Kot ponavadi kliknem prvi link (brez, da bi brala kaj piše kot opis), da bi se mi pokazala vstopna stran moj-albuma in, da bi se vpisala. Nameto tega najdem tole. Ostala sem brez besed in še zdaj nimam kaj za povedat. Moji komentarji... : 2. slika - tut, če so divje živali (pa še posebej zato), jih ni treba privezat okol gobca in vratu s ketno pa jih po mestu vlačit, se "považit" (verjetno je to namen), živali pa ob tem nič druzga kot maltretirat >:( Ob tretji sliki me pa po celem telesu zmrazi... In, da bi jaz tkole stlačla v prtljažnik tistega, ki je (sploh ne vem kako mu je uspelo) stlačil not tega telička (le za kakšne namene...). Sicer sem opazila, da so na sliki neki afričani, samo tukaj nima veze kakšne rase si... Zdaj mi ni nič več do nalaganja slik gor...

upam, da tema še ne obstaja, sicer se opravičujem za novo temo

venera

• *
  • Šema
Odgovori #1 : 28 April 2008, 08:54:43
Se čisto strinjam s tabo. Mučenje živali je čisto povsod po svetu tako v razvitih kot tudi v nerazvitih državah. Jaz vedno rečem, da bi takemu človeku, ki muči živali, njemu naredila isto. Take stvari me vedno tako razjezijo... >:( >:(

Živali niso manjvredna in ne podrejena bitja, ampak so neka druga ljudstva, ki so skupaj z nami vpletena v življensko in časovno mrežo na Zemlji!
Tina & Šema

1x2xx3xxx

• Gost
Odgovori #2 : 15 Avgust 2008, 17:43:00
Glede na to,da se naslov navezuje na moje vprašanje,ne bom odpirala nove teme.

Zanima me,če lahko osebo,ki ima shranjene slikice na moj-album.com kakorkoli kontaktiras???
Ker sem našla neke slike in bi res rada,kontaktirala tistega človeka

cau :)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #3 : 15 Avgust 2008, 18:14:55
Zanima me,če lahko osebo,ki ima shranjene slikice na moj-album.com kakorkoli kontaktiras???
Ker sem našla neke slike in bi res rada,kontaktirala tistega človeka
Lahko ;) Lahko mu pošlješ komentar ;)

lp

1x2xx3xxx

• Gost
Odgovori #4 : 15 Avgust 2008, 18:45:48
 :o A res? Se mi je zdelo in sem iskala a nič ne najdem ???
A lahko malo bolj podrobno razložiš? Res sem trapasta a nič ne najdem

:)

aska

• Pravi Pesjanar
  • AM Aska
Odgovori #5 : 15 Avgust 2008, 19:51:05
Tega pa žal ne vem kako :-[ :-[ Vem, da sem že dvakrat dobila komentarje glede dveh slikc. Upam,da se kdo tukaj javi, ki to ve, kako se to naredi.

čara

• *
  • Obožujem pse!
Odgovori #6 : 16 Avgust 2008, 09:19:56
Ni možno vsakemu poslat komentar-samo tisti ki imajo to možnost.

http://tecem26.blogspot.com/
Le vkup uboga gmajna!

1x2xx3xxx

• Gost
Odgovori #7 : 16 Avgust 2008, 09:32:13
Kako pa veš kdo ima to možnost in kako lahko to naredim pri meni?