Tara, saj lahko imaš 4 letnega kastrata
ni pa to za začetnika najbolj primerno. Sploh, če ti ni pomembno koliko stane, nevem zakaj bi kupovala tako mladega konja?
Z jezika vzeto

Tara saj nisem rekla,da ne kupuj frizijca.Amapk tako kot so rekli drugi...še vedno lahko najdeš starejšega frizijca,ki je mogoče vsaj malo bolj vajen terena.
Ker moraš gledat tudi to,da je konj vajen terena.Sem imela priliko videti enega super lepega kasača,v maneži delal tako da smo samo gledali,teren pa samomor.Lastnika sem z njim na terenu videla samo 1x,potem pa se je odselil nekam kot je sam rekel,kjer je ravnina.
Zakaj z osnovnim jahanjem ne moreš imeti 4 letnika?Lahko ga imaš,odločitev je tvoja.Amapk povem ti iz svojih izkušenj.Za na teren rabiš veliiiiiko prakse in minimalno količino teorije in minimalno količino jahanja v maneži.Prejahala sem že veliko konjev----od takih ki so samo še za v penzijo in takih,ki so bili ujahani 1 mesec.Pa takih ki so 20 let delali v maneži,pa še ga včasih nisi mogel zajaht,ker je spiziiiiill stran.
Najdi si frizijca,ki je vajen dela na terenu in ima nekaj več kilometrine kot ti,pa bo on učil tebe

.Verjemi!
Aja apa všeč mi je da se zanimaš za kastrata-to so take maza pocukrane