Že veliko let je od tega, kar sem imela nazadnje priložnost jezdit in mi je šlo že kar dobro - potem pa na faksu ni bilo možnosti, svojega konja pa zaenkrat še ne morem imet, ker je pa trenutno taka situacija, da so pa vključno z mano še starši brez službe, si tudi še nisem mogla privoščit sploh it v en tečaj ali sploh probat spet jahat. Oprema mi tako ni bila več prav in sem jo podarila eni punčki, pač škornje, hlače, čisto vse... V zameno za kakšno uro jahanja tedensko in kako uro inštrukcij, bi tudi pomagala pri čiščenju boksov - okolica Celja in Savinjska... Glede na to, da sem pa nekaj let delala kot maser in obvladam terapevtsko masažo, se pa lahko zmenimo za kompenzacijo

Obuje je menda fajn za hrbtenico. Imam sicer enega soseda, ki ima konje - v bistvu ima še eno kobilo, ker nima časa, pa je bolj kot ne čist sama tam na pašniku... Bi mu rekla, če mu lahko pomagam, v zameno za to - pa še nekako nisem zbrala poguma

Ker je sicer strokovnjak za konje, sam vem da se zadnje čase manj s tem ukvarja in sigurno nima časa, da bi se z enim takim ukvarjal... Sama pa še ne upam bit s konjem in vse sama naredit, ker po mojem nimam dost znanja - to ko sem jaz jahala, je leta nazaj,.,,