meta to se je zdaj kar precej spremenilo. prešeren (eden ali drug) nas kar sekirata

. zdaj je nekaj tamalih začelo resno trenirat in potem se še jaz ˝uštulim˝ zraven, da se kaj novega naučim. jaz vem, ko sem prvič prišla tja sem mislna da bom zbežala....najprej sem si mislila pa zaboga a smo mi sploh prov pršle, ker prov grozno zgleda od zunaj potem sem pa ugotovila, da tako slabo le ni. najprej sem dobila za jahat Thalio, ki je za začetnike.....omg komi sm jo jahala...take trde korake uhh...no naslednič sem že prešla malo višje in sicer na butlerja ampak se nisva poklapala, poklapala sta se z mojo sestro...tako, da on je zdaj ˝njen˝ . potem sem malo menjavala koničke in pomagala matevžu, da je lahko zjahal vse njegove konje...tako, da sem mu jih jaz ohlajala in ogrevala. potem je prišla klenca...in ko sem jo peljala v izpust mi je prov za nalašč stopila na nogo....jaz sem stala in ona je slučajno popolnoma po nesreči stegnila nogo naprej in vum meni na prste...tako, da je mela še sama potem probleme da ni padla...pa se mi je malo zamerila in povem jaz to petru(lastnik) in on no irena ti pa dons kr klenco vzem

. ...od takrat vedno jaham njo, če mi čas dopušča zjaham še Montano in zdaj mi hočjo dat še eno nalogo.......da jaham še enega konička, ki se pa še neve kateri bo

...upam na najboljše, da mi ne da kakšnega norca, ki ga samo matevž zna obvladat......
drugače sem pa že poslušala kar nekaj zanimivih zgodbic iz štalce pri hipodromu....sej v stožicah ane?
jaz pa nisem mela kartončka. in sem takoj začela pavšal...so se nekaj zmenili, ker moja tamala že od septembra tam jaha jaz sem pa novembra začela....in potem...

. tako, da vsak mesec pavšal plačam pa članarnino januarja in to je to

.
drugače pa ja tudi to mi gre na živce, da si v koloni...čeprov zanjič smo prosile če lahko vse skupi nas uči, da smo v koloni in je bilo fino....samo, da bi vedno tko mogla.....se mi pa vrjetno zmeša

. pri meni zgleda nekako takole...grem v manežo ali na parkur tam odjaham in potem gremo ohlajat po potkici okoli ranča razen zdaj ne, ko je pot čisto zamrznjena.
jahač 1 delam že ene 4 mesece ker so tista vprašanja tako zoprna oz. je zelo veliko za isat pa še učiti se je treba. ko naredim tega grem še na jahač 2 potem pa še mogoče licenco za jahanje. koliko ste vi največ skakali? jaz sem največ okoli 60cm=) in je res mega

jaz sem pa to kar vse skupaj naredila. največ je bilo 1m 30cm!...to je bilo takrat, ko sem delala izpite jahač 1 in 2 pa smo potem še malo več trenirali in dali mičkn večjo višino

. zdajle pa že kar neki časa nisem resno skakala...v mislih imam +50cm.
lp
manjši popravki slovnice