Avtor Tema: jahanje  (Prebrano 192229 krat)

ABBY LABRADOR

• *
  • Spol: Ženski
jahanje
« Odgovori #480 : 27 Julij 2008, 19:19:24 »
Hvala vsem.
Vprašala bi če kdo pozna kakšno dobro jahalno šolo v LJ ali blizu. Zanima me če je KK-Cavallo dober klub.

Tara

• *
  • Moja Metuljčica
jahanje
« Odgovori #481 : 28 Julij 2008, 18:17:50 »
Moji načrti so se malo spremenili. Po naklučju sem spoznala eno vzrediteljico Lipicancev, ki uvaža in izvaža konje na Nizozemsko in mi je povedala, kaj vse rabim za transport, veterinarske preglede,.... In tu se je zadeva mal zaostrila. Na vezi sem bila z nekaj vzreditelji frizijcev in ko sem jih začela spraševat glede rendgenov, IAK testa,.. itd, mi je samo ena odgovorila s konkretnim odgovorom. Tako da sem mogla kar nekaj vzrediteljev odpisat. Večina niti ne ve da je IAK test obvezen ???. Izgovarjajo se da v EU ni potreben.. ::).
Tako da na žalost tudi tisti 4 letni lepotec odpade :(. Ampak jahat ga bom šla veeno :P. Našla sem pa že drugega 8 letnega kastrata iz te farme, ki so mi pozitivno odgovorili glede vet. pregledov. ;D

ABBY LABRADOR

• *
jahanje
« Odgovori #482 : 28 Julij 2008, 21:21:06 »
Hm....Tale gospa, ki ima lipicance je pa mislim da od moje tete sodelavka. Al neki tazga uglavnm poznajo se neki.

vinči

• *
jahanje
« Odgovori #483 : 30 Julij 2008, 22:25:45 »
Ta je res dobra. link www.hipodrom-lj.si

Scarlett

• *
jahanje
« Odgovori #484 : 30 Julij 2008, 22:34:04 »
Ta je res dobra. link www.hipodrom-lj.si

Kaj pa je tukaj dobrega ali posebnega? Nisem sploh vedela, da ima Ljubljanski klub spletno stran  :-[..ali je to mogoče novost?

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
jahanje
« Odgovori #485 : 03 Avgust 2008, 16:11:09 »
scarlett nisi edina, ki prvič sliši za stran kk Lj.

ko smo pa ravno pri spletnih straneh jo ima tudi naš klub. Je še precej frišna ;) http://www.kallisto.si/ (http://www.kallisto.si/)

pa še ena slikca Action :)

Medvedka

• *
jahanje
« Odgovori #486 : 03 Avgust 2008, 22:35:39 »
ja, tole da ma kk lj spletno stran je precejšen dosežek in novost... glede na to, kolk cajta so to stran pacal skupi sem pa prou razočarana nad njo, ker zares ni nič posebnega.  :-\

klari

• *
jahanje
« Odgovori #487 : 06 Oktober 2008, 15:25:00 »
no jaz pa jaham haflingerje in jih mam fuuuuuul rada ;D
pa še taki lepi so 8)
jahat je tak kod da letiš ::)
samo pol te bolijo noge :P
decam se ;D

najchy

• *
    • Spletna stran
jahanje
« Odgovori #488 : 08 Oktober 2008, 20:05:23 »
No naš klub ima tudi spletno stran http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php

**katka**

• *
jahanje
« Odgovori #489 : 04 Januar 2009, 11:13:29 »
oila!

no tut js se ukvarjam s konjeništvom obiskujem pa konjeniški klub cavallo.
abby labrador če te zanima kj o kk cavallu mi lahk pišeš na zs. :)

elencica

• *
  • i love animals
jahanje
« Odgovori #490 : 18 April 2009, 08:32:09 »
K sm jst jahala je pa en drug konj pršu mem pa se je moja kobila ustrašla je pa tko ritnla da je mene tko dvignl pa sem se zadrla kt ne vem kva
lp elena

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
jahanje
« Odgovori #491 : 19 April 2009, 12:35:56 »
Nekaj fotk naše punce :)

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
    • bebhinn.hostignition.com
jahanje
« Odgovori #492 : 20 April 2009, 19:49:20 »
Cute :-* Kako pa kaj tamalo dete? Mi mamo skorja 3 tedne starega ponija, se je doma pri nas skotil, joj mali je tak cukrček dan em oreš verjet  :) :-*

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
jahanje
« Odgovori #493 : 20 April 2009, 20:20:49 »
Tamala je pridna,pridno rase in že na polno skaklja zunaj.Pač scrkljanček mali...ma mladički so tako ali tako taaaaaaaki cukri,da včasih škoda da zrastejo :(

Evo pa še en filmčk :)

http://www.mojvideo.com/video-nutella/661b3546e92ab9883d35

attems

• *
jahanje
« Odgovori #494 : 20 Julij 2009, 19:26:16 »
Mene pa zanima kako moraš biti pripravljen za jahanje in kaj je pomembno...

Scarlett

• *
jahanje
« Odgovori #495 : 20 Julij 2009, 21:48:22 »
Mene pa zanima kako moraš biti pripravljen za jahanje in kaj je pomembno...
to vprašanje je pa tako obširno, da lahko tukaj cel roman napišemo ;)

Veliko o tem imaš na http://www.konji.com/index.php (http://www.konji.com/index.php), osnove jahanja so pa opisane v skoraj vsaki knjigi o konjih ;) Če ti je ljubša praksa, pojdi malo pogledat in povprašat v kakšno jahalno šolo :)

attems

• *
jahanje
« Odgovori #496 : 21 Julij 2009, 11:20:50 »
kaj pa čevlji hlače...

Larra

• *
jahanje
« Odgovori #497 : 21 Julij 2009, 14:10:20 »
Pozdravljeni :) :)
Tudi pri mojem fantu imajo konja - kobilo in kastrata. Kobila je mešanka med angležem in kasačem, kastrat pa je haflinger z rodovnikom...
Glavna novička pa je to, da smo v petek dobili prelepo žrebičko :o :o
Takoj ko jo poslikam bom prilepila slike. Tamala je res cuker, noge ima gromozanske pa po sredini glave ima takoo lepo liso pa ful se pusti crklat :) :)
Očka je pa zelo lep lipicanec... :)
LP

Scarlett

• *
jahanje
« Odgovori #498 : 21 Julij 2009, 21:26:49 »
kaj pa čevlji hlače...
najbolj fanj so seveda jahalne hlače. Če bi pa rada samo probala obleci kakšno trenerko/pajkice brez šivov! Čevlje pa kakšne brez vezalk, brez ježkov, čimbolj gladke. Tako imaš malo možnosti, da se ti noga kam zatakne ;) Pa brez čelade ne plezaj na konja nikakor ;)  Vse to pa ti bodo itak v vsaki normalni šoli sigurno povedali :)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
jahanje
« Odgovori #499 : 21 Julij 2009, 21:38:08 »
Če greste prvi v sedlo,ene fajn podložene hlače.Jaz sme letos fasala tak lep žulj na moji riti :-[

Čeprav jaz kršim vsa pravila,ampak jaz sem v kavbojkah počutim najbol udobno

attems

• *
jahanje
« Odgovori #500 : 22 Julij 2009, 11:44:11 »
hvala ;D

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
jahanje
« Odgovori #501 : 26 Julij 2009, 21:54:20 »
Pa še en današnji pozdrav od nas

wrangler

• *
jahanje
« Odgovori #502 : 31 Januar 2010, 19:03:17 »
Tudi pri nas izvajamo začetne in nadaljevalne tečaje. Pobiram prijave za spomladi. Trenutno pa zaradi velikih količin novozapadlega snega jahamo samo po terenu, seveda bolj vešči jahači in pa ponujamo NOČNO Zimsko jahanje.

www.katjamocnik.si

Mai*The*Little

• *
    • Little Mai
jahanje
« Odgovori #503 : 01 September 2010, 18:02:47 »
Živijo! torej kot vidim se nahajate v medvodah. kdaj pa začnete s tečaji? jaz sem namreč zelo zainteresirana da bi prišla :D

wayra

• Gost
jahanje
« Odgovori #504 : 04 September 2010, 10:43:31 »
V okolici Grosuplja nudimo učenje jahanja na mirnih kobilah, pa tudi terenske izlete tistim, ki že znajo jahati. Več na naši spletni strani:
http://http://jahanje.jezakon.com/

airedale10

• *
jahanje
« Odgovori #505 : 09 Oktober 2010, 13:08:05 »
Jaz sem se naučila tukaj http://www.islandski-konji-trnje.com/ a zaradi pomankanja časa sem odnehala.

marjana1

• *
jahanje
« Odgovori #506 : 26 Januar 2011, 15:14:16 »
Jst sem tud moje 3 angelčke vpisala v Trnje.To soboto je odpalo,ker preveč pihalo,tko da gremo to soboto....

Ubica

• *
jahanje
« Odgovori #507 : 30 Januar 2011, 21:11:52 »
V okolici Litije nudim kobilo v oddajo, ali na splošno za jahat, prav tako je možen začetni tečaj jahanja.
Če ima kdo željo naj me kontaktira na ZS.

Lp

SunflowerFoxx

• Gost
jahanje
« Odgovori #508 : 12 Junij 2012, 13:46:09 »
evo slikce koširjevih konj.....ne vseh :-[
Judy, Žolty,Jork <3

Hugo.Boss

• *
jahanje
« Odgovori #509 : 13 September 2012, 22:35:25 »
Že veliko let je od tega, kar sem imela nazadnje priložnost jezdit in mi je šlo že kar dobro - potem pa na faksu ni bilo možnosti, svojega konja pa zaenkrat še ne morem imet, ker je pa trenutno taka situacija, da so pa vključno z mano še starši brez službe, si tudi še nisem mogla privoščit sploh it v en tečaj ali sploh probat spet jahat. Oprema mi tako ni bila več prav in sem jo podarila eni punčki, pač škornje, hlače, čisto vse... V zameno za kakšno uro jahanja tedensko in kako uro inštrukcij, bi tudi pomagala pri čiščenju boksov - okolica Celja in Savinjska... Glede na to, da sem pa nekaj let delala kot maser in obvladam terapevtsko masažo, se pa lahko zmenimo za kompenzacijo :) Obuje je menda fajn za hrbtenico. Imam sicer enega soseda, ki ima konje - v bistvu ima še eno kobilo, ker nima časa, pa je bolj kot ne čist sama tam na pašniku... Bi mu rekla, če mu lahko pomagam, v zameno za to - pa še nekako nisem zbrala poguma :) Ker je sicer strokovnjak za konje, sam vem da se zadnje čase manj s tem ukvarja in sigurno nima časa, da bi se z enim takim ukvarjal... Sama pa še ne upam bit s konjem in vse sama naredit, ker po mojem nimam dost znanja - to ko sem jaz jahala, je leta nazaj,.,,