Ste se pa razživeli

Hvala bolha in Gala-V.
Se trudimo po najboljših močeh
bolha-midva prideva v Celje, sploh zaradi socializacije, ker v neznanem okolju (sploh z drugimi psi) ni niti približek domačega Groma in se obnaša kot kura brez glave (

), pa še prav zapre se sam vase in začnem malo pogrešati tistega veselega, razigranega Groma
Bova prišla na čimveč razstav, ker bi rada vsaj omilila to

Takole vadiva za razstavo (slika je obupna,m ker je slikana zvečer, z mobitelom- Grom seveda izgleda največji črnuh

)

Gala-V in vsi ostali mladičkarji, igrače kar nabavljajte prosto po prešernu. Edina omejitev je tu, da niso iz pretrde gume in da se vi ne vlečete intenzivno, ker je:
1. Grom tako izgubil vse veselje do igranja (sedaj, ko sva natrenirana, pa visi 2 uri na cufi

)
2. lahko škodljivo za zobe
Najbolj primerne so mi igračke iz lateksa- ker so mehke in zelo trpežne, priporočam pa, da namesto kupljenih igračk za vlečenje (ki so ponavade zelo trdo spletene) kupite kar neko blago(flis recimo), ga narežete na trakove in ga spletete v nežne kite.
Obožujejo tudi plišaste igračke, ampak prosim, poskrbite, da ne bo kakšnih oči in smrčkov na njih- to lahko prehitro zaide v pasji sapnik in opa-cupa je problem pred vrati.
Pa še o kupovanju psa zase. Jaz imam Groma absolutno samo zase. Ne za druge, ne za vzreditelja, ne za društvo. V prvem planu moj najboljši prijatelj. Ampak ravno zato, ker ga imam zase, želim, da se ob vseh motečih dejavnikih obnaša stabilno- razstave so mi krasna možnost za socializacijo, čeprav nekateri pa pretiravajo s tekmovalnostjo

Meni so zabave v prvi vrsti druženje, tistih 5 minut v ocenjevalnem krogu pa tudi preživim

Pri nas je z mačkami tako- odrasli mački spoštuje, ker je dobil šamar, ko je bil majhen

Tamalo mucko vlači po ustih in se z njo "zabava"- ampak ona se mu kar pusti, čeprav je potem vsa slinasta

Jaz sem ga spoznavala z živalmi že od začetka v planu socializacije. Najprej se je bal, sedaj pa je lepo spoštljiv in radoveden.
Tina- s hrčkom jo spoznaj takrat, ko bo že malo utrujena in ji ne bo preveč do igranja, preprosto ga vzemi v roke in naj ga prevoha, ta stik povečuješ sorazmerno z njeno živahnostjo- itak, pa predvidevam, da ne bosta ravno cele dneve skupaj xD
Midva sva bila v šoli v KD Ilirija in je bilo super- na žalost se je potem meni urnik zamenjal in nisem mogla več hoditi...
Drugače se mi pa zdi, da so ljubljanske šole še kar prebavljive vse po vrsti

bolha- imaš kakšno novo sliko Kata? On je pa res en super kraško

Sploh iz Trbovelj sem odnesla zelo dober vtis, da ne govorim o tem, kako so bili impresinirani ostali člani familije

Še malo joge: