Malo fotk iz našega današnjega potepa

Današnja tema je bila "Voda in življenje v njej"

Kana je bila navdušena in s histeričnim bevskanjem, ki ga premore samo evforičen terier spodbujala k metanju palic in kamenčkov

Grom nad vodo ni bil tako zelo navdušen, nekaj časa je sicer še kar z zanimanjem spremljal moje cirkuške točke, namenjene njegovi zabavi, potem pa mi je obrnil hrbet in se podal raziskovat brzice

Plaval ni, je pa brodil v že dokaj globoki vodi, medtem ko je Kana izvajala vse možne plavalne tehnike od potapljanja, žabice do kravla

Prav veselje jo je bilo opazovat z njenim značilnim

izrazom!!
Naš vrli plavalec

:

Presenečenje dneva? Na ketni zraven brega je privezan en malo betežn, že dokaj star nemc, malo temnejši. Ko sem ga zagledala sem takoj predvidela Gromovo reakcijo pubertetniškega šopirjenja: "Ti si na ketni, jaz pa ne". Khm, Grom je cel dan ignoriral tega psa, čeprav smo se šetkali pol metra zraven.

Niti pogledal ni, ko se je pes zaganjal itd. Jaz sem bila samo navdušena, navdušena in navdušena, sprašujoč se, če je kdo čez noč zamenjal mojega kraškota

Kana seveda ne bi bila Kana

, če ne bi tega psa hotela od bližje spoznat

Z našopirjenimi kocinami, na prstkih in z repom visoko med ušeski je izkoristila našo neprevidnost in odcepetala k koleričnemu nemcu

Pogledam kje je Kana, Kane nikjer... no, Kana pri ogromnem ovčarju in niti slučajno ne kaže, da se mu namerava podrediti

Par trenutkov sta se vohala, ko je Kana skočila v "Igraj se z mano" položaj nemc pa je zahrulil nanjo, kot bi prvič videl tako mično gospodično, ki ga vabi na igro

Kana odskoči pol metra stran izven njegovega dosega, pihne skozi nos pfff in že je bila nazaj. Cel dan ga niti pogledala ni več

Grom je Kano seveda med njenim reševanjem pobeglih palčk večkrat zmotil v stilu "Maybe she's in need to have a kiss" in ga je Kana prav grdo nadrla, češ naj se nihče ne dotika njenih palic.

Bil je res super izlet, vreden da ga še kdaj ponovimo

Trenutna situacija? Grom pravi, da se tega ne gre več in da je domača vas še vedno njegov najljubši prostor pod soncem.

Kana pa navija, da bi ji kupili šotorček in jo poslali za kakšen teden na taborjenje

Lp

P.S.: Upam, da ni narobe, če je tu še malo Kaninih fotk

Konec koncev je ona le mutirani kraševec in zelo dobro promovira svojo pasmo