konji

Equus · 256804

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #570 : 30 December 2007, 09:42:06
Naša Selena (nemški jahlani poni X arabec) stara 2,5 let...GG

silver

• *
Odgovori #571 : 30 December 2007, 10:28:25
Zelo je lepa  ::)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #572 : 30 December 2007, 11:01:28
Irena in GG zelo lepe fotke in še lepši konji :).

GG si štrikanico kje v sloveniji kupila ali si se kaj po bosni/srbiji potepala?Jaz jih v slo še nisem zasledila :(

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

Lp,Tjaša - http://tjasa-ron.moj-album.com/

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #573 : 30 December 2007, 12:20:14
Hvala! Te oglavke lahko kupiš za par €..izdeljuje jih Jani Krmec...iz Moravč...To je on na naši prireditvi!

Jaz jih sedaj imam za vse naše konje kar od drugih oglavk so dobili odrgnine poleti... in ker so stalno na paši in radi gredo malo "na spehod" zlasti Domingo, jih morajo stalno imeti gor  ;)  LP! GG

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #574 : 30 December 2007, 13:09:58
Ja jaz jih že nekaj časa iščem,ker naša Nuty ima tudi odrgnino :(.Se jih da naročiti po pošti?

Prijatelji so tisti,ki ravnajo z nami,kot da smo najdragocenejši.Najbližji so nam,najbolj razumejo kaj nam pomeni življenje.Do nas čutijo tisto,kar čutimo sami.Z nami so povezani v zmagoslavju in nesreči.Premagujejo uroke naše osamljenosti.

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #575 : 30 December 2007, 13:43:02
Brez dvoma..ti poljem njegovo št. preko PM  ;) GG

andi

• *
Odgovori #576 : 30 December 2007, 14:24:26
Drugače se oglavko na karabinčka dobi v Clairu. Jst sem imela tako na zavezovanje pa bom zdaj zamenjala za karabin; bolj praktično.
Dobijo jih konec januarja; novo pošiljko.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #577 : 30 December 2007, 14:29:30
Andi hvala...vlečemo atija že koraj eno leto tja da si čepse kupi...pa bom pogledala še za štrikance :).GG ti pa vseeno pošlji,če se slučajno ne spokamo tja še nekaj časa ::).

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #578 : 30 December 2007, 17:15:43
OK..meni čisto naravna iz vrvi mi je bolj všeč in nič železa... konj od moje prijateljice je dobil tetanus in umerl zaradi ranice, ki jo je dobil od železa na štalni uzdi...GG

andi

• *
Odgovori #579 : 30 December 2007, 20:03:12
Jst tudi ne maram navadnih after, so mi teli halterji bolj pri srcu je pa tole zavezovanje precej smotano.

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #580 : 30 December 2007, 20:40:22
uuf tole bi blo pa dobro za naše tamle(dva 8 mescev stara pa dva enoletnika) so tut čist podrgnjeni po glavicah

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #581 : 30 December 2007, 20:46:06
Naval :D...

GG kar se poškodb tiče je naša nuty ekspert :(...sem že razmišljala če je emo ??? Ma poreže se čisto povosd...nazadnje je bila po stegnju,3x že po nosu,1x pod bradico...pa ker v boksu nima drugega kot napajalnik (pa še tega je nazadnje zdemolirala ::)) in krmilnik.

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #582 : 06 Januar 2008, 18:30:33
Kali,runol,beli sem nekoč davnega leta :-[ obljubila fotko naše haflingerce...fotka je ogabna,se pa vidi :)

Medvedka

• *
Odgovori #583 : 14 Januar 2008, 15:13:04
Sej te štrikce lahko tut sam nardiš... Pa ja, men osebno je to tut bolj ušeč kt pa navadne aftre. Čeprov, naši konji majo aftre itak samo, kadar jih km peljemo al pa prestavmo... drgač so pa skoz brez  :)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #584 : 15 Januar 2008, 19:03:14
Ja sem že gledala načrte za štrikance ampak...to much za mojo kreativnost :D

Nusaa

• *
  • All tiger
Odgovori #585 : 25 Januar 2008, 06:32:14
OK..meni čisto naravna iz vrvi mi je bolj všeč in nič železa... konj od moje prijateljice je dobil tetanus in umerl zaradi ranice, ki jo je dobil od železa na štalni uzdi...GG

Za aftro ni priporočljivo, da je samo iz vrvi saj se v primeru, da se konj kam zatakne ne strga in posledice ... vemo kakšne so. Boljše je če jo nekje spneš z karabinčkom, na lični kosti recimo (tam kjer se tudi ponavadi zapenja).

Nuša

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #586 : 14 Februar 2008, 17:06:42
Ola!

A vaši konji že menjajo dlako?Pri nas je Cveta čisto movsasta,Nuty pa zgleda še ne bo menjala ;D.

Danes se je zraven izpusta nekaj okurilo in je tamala čisto popenla...potem pa je počasi prišla ferbcat kaj se dogaja...pa ne vem ali bi bilo odbro,da se konj boji ognja ali ne?Ker če bi recimo gorelo v boksu bi bila vesela,da popi***ta,če pa jahaš in nekje nekaj gori in zato letiš s konja pa tudi ni dobro...

kajcyka

• *
  • BOC Bebi and Amy
Odgovori #587 : 14 Februar 2008, 17:19:32
Moja zgleda nič ne bo še menjala, drugače pa od naših samo Citus menja in prideš z več dlake iz boksa njegovga, kot če bi se šel v perje valjat  :D

*alfa*

• *
Odgovori #588 : 14 Februar 2008, 18:01:56
moj je zdajle počas začel menjat dlako sam ne prav veliko...glede ognja pa ne vem... saj pomoje je konj bolj prestrašen če je v nekem prostoru stisnjen pa začut da je v nevarnosti...ja vem za mojega da se ne boji ognja tako ko kje na hipodromu kaj kurijo...

lp urška

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #589 : 14 Februar 2008, 20:19:58
zari in action kljub temu, da sta pobrite gre zdele ful dlake dol. glede ognja je pa tako, če se ravno spomnita, da bi se ga bale pol je to najhujša stvar, ko pač s tem ne dobita pozornosti se ne bojita več. ::) action npr. se ne boji nobene stvari ampak se vsak dan splomni česa bi se lahko bala ::) carica je ni kej.

DOGS ARE NOT OUR WHOLE LIFE, BUT THEY MAKE OUR LIVES WHOLE!
Roger Caras

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #590 : 15 Februar 2008, 11:36:25
zari in action kljub temu, da sta pobrite gre zdele ful dlake dol. glede ognja je pa tako, če se ravno spomnita, da bi se ga bale pol je to najhujša stvar, ko pač s tem ne dobita pozornosti se ne bojita več. ::) action npr. se ne boji nobene stvari ampak se vsak dan splomni česa bi se lahko bala ::) carica je ni kej.

Ta scenari mi je pa poznam...če so bo mrha naprdnila se bo bala lastne sence,ali pa bilke na travniku ::)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #591 : 24 Februar 2008, 14:26:19

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #592 : 24 Februar 2008, 16:26:12
ful je dobra šekica :-*. a jo boste obdržali?

Danes je nastalo nekaj slikc, je bilo fino, ker je bil poden v zunanji maneži ok in smo lahko danes bili prvič letos zunaj...

evo današnje slikce Zare in Action, 2 sta pa še iz petkovega terena (sta bolj slabe, ker sem slikala s telefonom)  ...

Roger Caras

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #593 : 24 Februar 2008, 16:33:09
T.M.T. sem že prebrala,da jo boste obdržali v sosednji temi.super :)

Roger Caras

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
Odgovori #594 : 24 Februar 2008, 19:43:44
Iiiiii,Irena s fotkami :-*...super ste!Se vidi da prav uživate...

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #595 : 21 Marec 2008, 09:12:06
Naš Hidalgo (Syda X Domingo Lone), ki se je skotil včeraj! Na slikah je star nekaj ur  :) ;D GG

LiLika

• *
  • Moja nagajivka Lilii
Odgovori #596 : 21 Marec 2008, 11:30:23
Zeloo je lep :o

I love dogs special maltese!!!

*Lila*

• *
  • Islandci so zakon!
Odgovori #597 : 21 Marec 2008, 15:27:08
Čestitke GG in Syda!! Lepo ime 8) Joj kako pogrešam čase ko smo mi imeli žrebeta :-\

*Lila*

• *
  • Islandci so zakon!
Odgovori #598 : 21 Marec 2008, 15:29:02
GG kaj čakate še na kakšnega :P

GoldenGirl

• *
  • For Your Eyes Only
Odgovori #599 : 21 Marec 2008, 16:38:49
Ja moja Samanta nas mora presenetiti čaz kat teden ali pa dva...  ;D GG