ja baje je, če je slabo vreme prestavljeno za en teden. samo ni pa preveč fino, da bi bilo zdej skos vroče, ker bi bilo pa spet trdo ko šus. mi smo bili v gotovljah v soboto. smo šli tisti, ki skačemo 1m in 110cm, ker za več je brezveze,ker je pretrdo.mi smo šli namesto treninga na 1 štart. bilo je super. midve sva šle supr z 0 kazenskimi. smo imeli pa zopet eno manjšo nesrečo. ko smo se peljali po avtocesti je oči skos enakomerno vozil 100 do 110 km/h. zraven nas je šel kamion 90km/h in ga oči lepo prehiti in počaka toliko in se umakne nazaj na notranji pas, nakar mi pridemo v tonel in kamion za nami prinori in čisto za nas za prikolico (že to je šok za konje iz svetlobe v temo potem pa še luči kamiona direkt v prikolo in da je mera pona še potrobi. action je neki skočila in jo je nekako očitno spodneslo in si je podrajsala dol kožo čisto malo nekje na vrhu zadnje noge. ko smo se pa vračali, se je pa seveda še enkrat ustrašla, čeprav ni bilo nič in se še na istem mestu tako da imamo zdaj ranco 2x2cm. ampak se je že naredila kot folija čez tako, da zdaj samo še mažemo z kremo za rast dlake.
lp