Avtor Tema: Hrčki  (Prebrano 281230 krat)

*ana*

• *
  • Spol: Ženski
  • moj,moj "cukr" španjel...
Hrčki
« Odgovori #420 : 26 Avgust 2008, 08:52:31 »
juuuj ka so lišni... :-*  men je najbul ušeč un črno-bel. kuk so pa stari ?
Hf.*

zvezdica23

• *
Hrčki
« Odgovori #421 : 26 Avgust 2008, 12:51:12 »
ma mislim da so stari nekje 3 mesce saj drugač jih ne bi oddala ampak preveč se mi je jih namnožilo pa raje tak nardim.

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #422 : 11 Oktober 2008, 20:32:24 »
hey!
no jaz se že dolgo nisem javila in moja mala micena didi je zrastla že v pravo dido ;)  ;D je tipična štajerka  :D prebrisana...vedno išče možnost za pobeg    ::)  (npr. enkrat smo jo 4 dni iskali ker se je lumpa nekje skrila in potem tam tudi spala nekaj dni..... mi je kr mal sivih las naredila) ;)  sicer se pa IZREDNO rada čoha  :D

lp, pa dejmo še malo poživit temo s kakšnimi slkicami ;)

TYASHY

• Gost
Hrčki
« Odgovori #423 : 20 November 2008, 14:49:05 »
Oj!
Ursa, A lahko samo vprašam kje si ti tvojo Didi kupla? A je bilo pač priložnostno leglo ali je prav vzreditelj?  A se da mail ali kaj dobit? In kolko si dala zanjo, če ni srkivnost?   :D
Lp, Tjaša

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #424 : 20 November 2008, 18:58:06 »
ojla!
no da odgovorim na tvoje vprašanje ;)
didi prijaha iz Maribora in kupila sem jo pri punci, ki je imela zasebno leglo-priložnostno leglo
lahko ti dam njen mail pa jo povprašaj če misli imet še kaj mladičev ;)
Ne ni skrivnost ;) 5€
glede na to, da je bila res lepo navajena rok, prijazna in lepa (koža, oči,..), videla sem pa tudi mamo in ostalo leglo in res vsi so bili zdravi in lepi se mi to ne zdi veliko ;)

Lp, urša....pa upam da sem kaj pomagala :D

PS: mail ti pošljem na ZS

mika-nelly

• Gost
Hrčki
« Odgovori #425 : 04 December 2008, 14:39:20 »
evo še moj hrček monki,ki je res prava mala opica  ::)

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #426 : 17 December 2008, 07:47:16 »
jooj je luškan ;)

Ima kdo izkušnje kako je če imaš doma sočasno 2 hrčka različne vrste in nasprotnega splola?
Bi morala vsakega posebaj iz kletke jemat-jasno bosta v različnih kletkah?

Lp, ursa

TYASHY

• Gost
Hrčki
« Odgovori #427 : 17 December 2008, 07:49:26 »
Oj!
Ima kdo izkušnje kako je če imaš doma sočasno 2 hrčka različne vrste in nasprotnega splola?
Bi morala vsakega posebaj iz kletke jemat-jasno bosta v različnih kletkah?

Nimam izkušenj... Pomoje lahko samo moraš pazit, da večji ne poškoduje manjšega, pa da se ne sparita.  :) A boš še kakega hrčka dobila?  :-*
Lp, Tjaša

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #428 : 17 December 2008, 20:34:59 »
mogoče pa res :) ;)

mi2ni3

• *
  • Pes: edini, ki te je vedno vesel ko prideš domov
Hrčki
« Odgovori #429 : 17 December 2008, 23:41:27 »
Tole je pa moj Mikro, ki ravno papca:

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #430 : 18 December 2008, 10:00:53 »
Vse hrčka spuščam ven posamično. Itak so vsi samci-še med sabo se bi zmlatli ko norci...Če je pa en zlati,, drug pa manjša pasma, pa sploh ne bi riskirala-tudi če bi šlo za različna spola. Si itak grozijo prek kletk. Vsaj moji so si, tudi ko sem imela samca in samico.

~Tina~

• *
  • Hajdi
Hrčki
« Odgovori #431 : 31 Januar 2009, 12:47:15 »
No, da ne bo tale tema čist pozabljena pa lahko še sama predstavim našo hrčico!
Je pritlikavi ruski hrček (samička) stara 1 leto in 10 mesecev. Je zeeelo prijazna. Po hrbtu je sivo-krem barve, po trebuščku pa je bela.
Njeno ime je Hrčolinka, vendar jo vsi kličemo kar Piki. Zanimivo je, da na to ime tudi čuje. Ko jo pokličeš se že dvigne na zadnje noge in posluša od kod prihaja zvok.

Tukaj pa je še nekaj slik naše princeske:

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #432 : 06 Marec 2009, 12:49:16 »
Luštni hrčon :-*
Moj Frostek pa je napovedan za operacijo v torek dopoldan-tumor. Precej velik, ampak menda dobre oblike, na "peceljčku". Naj se dobro izteče. Fitzu pa manjka dlaka na zadnjih nogicah-ON bo tudi šel veterinarju, najbrž jutri.

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #433 : 06 Marec 2009, 19:27:56 »
držimo pesti da  frostek lepo prenese operacijo in za Fritza da ni kaj hujšeča ;)

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #434 : 06 Marec 2009, 19:44:34 »
Fitz bo kar prav. Ima ime po psihologu v detektivski nanizanki C.R.A.C.K.E.R. Frost pa je tudi detektiv-Frostov način-ne vem original naslova :)

~Tina~

• *
  • Hajdi
Hrčki
« Odgovori #435 : 09 Marec 2009, 20:22:14 »
Držimo pesti, da bo vse v redu!
Nam pa se je včeraj zjutraj tudi zgodilo nekaj groznega. In sicer:
Mami je videla, da Piki leži zravem kletke in to čisto pri miru. Prvo smo mislili, da spi. Pa je mami videla, da ima ogrog vratu vato.
Ko smo jo od blizu pogledali smo videli, da je vata (ko je lezla iz kokosa - tam spi) naredila majho zanko in v njo se je Piki zapletla.
Okoli leve tačke in vratu. Ker se ni mogla rešiti se je začela vrteti v eno stran in pri tem se je vata zategovala. Tako zelo se ji je zategnila, da se sploh ni mogla več premikat.
Skoraj se bi zadušila. Pa smo na srečo videli in hitro vato prerezali in Pikico rešili. Nekaj časa po tem se je močno tresla in bila je brez ravnotežja. Takoj smo poklicali veterinarja, ki pa je rekel, da je v šoku.
Malo smo še počakali in medtem je spila nekaj vode.
No, na srečo se je tresenje umirilo in naša Pikica se je "vrnila".
Danes je že zgodaj zjutraj vsa vesela kopala po hrani in tekla v kolesu!

Vsi smo si zelo oddahnili, saj bi jo lahko zaradi "smotane" vate naenkrat izgubili!

Lp, Tina

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #436 : 09 Marec 2009, 21:47:14 »
Nauk te zgodbe-ne uporabljajte vate. Najbolje je kar žagovina, pa jaz jim dam wc rolice, pa si sami zgrizejo.

~Tina~

• *
  • Hajdi
Hrčki
« Odgovori #437 : 12 Marec 2009, 19:22:54 »
Nauk te zgodbe-ne uporabljajte vate. Najbolje je kar žagovina, pa jaz jim dam wc rolice, pa si sami zgrizejo.

No, sej naša ima tudi žagovino. Samo v kokosu kjer spi ima vato.(So nam u trgovini priporočal, da je fajn če jo ma za spat.)
Tudi naša ima tulce od wc papirja. Pol jih pa grize pa praska - uživa! ;D

Lp,Tina

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #438 : 12 Marec 2009, 20:10:48 »
Fitzolinota so pri vetu prav zavili v vato. Zdaj jo ma tudi doma. Je moral biti na toplem po narkozi. Itak te žvalce hitro izgubljajo toploto.

Mayč

• *
    • Moja spletna stran
Hrčki
« Odgovori #439 : 06 April 2009, 16:19:20 »
Živjo!
Po dolgem času se spet oglašam
Imam en problemček  :( hrčeku se je bojavile bulica je precej velika in trda to je ziher rakec :'( :'(  dela se še mu pa ena bulica kaj naj naredim  ??? ??? :'( :'(

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #440 : 06 April 2009, 18:59:13 »
Če otipaš konec, pelji vetu in če je hrček v dobri kondiciji, živahen in ješč-operiraj. Če ne, pa pusti, ko ga začne motit pa pelji uspavat.

luckyman

• *
Hrčki
« Odgovori #441 : 23 April 2009, 22:00:27 »
ja jst sm pa nou na forumu.
jst sm pred dvema dnevoma dubu hrčka ki mu je ime LUCKY
je sibirski snežni hrček in men je fuull luštkan

ash**

• *
Hrčki
« Odgovori #442 : 03 Maj 2009, 20:41:30 »
oiila!da ne bo ta tema zamrla,bom pa jst neki napisala...

včeraj mi je umrla moja ljubljena hrčica,po imenu pufi :'( :'( :'( :'( :'(.....ker je mami mnenja,da je najbolš TAKOJ kupit nouga,da jo nadomestiš,smo hotl že dons kupt nouga....sam je blo use zaprt,pa ga pol dobim jutr....aja,bo pa ruski hrček...prosim če mi lahko odgovorite:jst bi rada mela čim mlajšega hrčka,kolk je taka "primerna" starost??????kok mescou??????k bom prou uprašala,kr pufi je bla že kr dost "stara" ko smo jo dobl....slikce pridejo ko jo dobim,ime ji bo pa šnofka(šnofi..) :D

LP,ash

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #443 : 04 Maj 2009, 10:27:26 »
Pri cca 8 tednih. Pa ne kupuj v trgovini. Vsake toliko časa kdo oddaja hrčke ali pa prodaja iz legla. Po spolu pa morjo biti ločeni pri 4 tednih in to je problem v trgovinah-breje samice.

Sarah

• *
Hrčki
« Odgovori #444 : 13 Maj 2009, 20:39:32 »
Lep pozdrav vsem skupaj,
jst imam pa eno vprašanje za vse, ki st malo bolj izkušeni....pred 2 mesecema sem postala lastnica zlatega hrčka, starega 10 tednov....je krasen, zaenkrat vse funkcionira po planu, moti pa me to, da ne laufa po kolesu, ki ga ima v kletki...je to odvisno od posamezne živalice, lahko pričakujem, da bo še začel? Ker sicer je zelo aktiven, vsak večer ga spuščam na prosto (po sobi), aktivno pleza po kletki itd. V kolo pa gre, vendar zgolj sedi v njem.
Hvala za odgovore

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
Hrčki
« Odgovori #445 : 14 Maj 2009, 07:25:07 »
hm....
sicer je DIDI že moja 3 hrčica ampak se mi pri nobenemu od teh treh to ni zgodilo. Mogoče ne ve kako ga uporabljati. Pokaži mu kako deluje sicer pa mislim, da se bo navadil.....
Si sigurna da kolesa ne vozi ko ti spiš?  :)

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #446 : 14 Maj 2009, 10:51:39 »
Moj Belli ni gonil kolesa, enih parkrat je potem pa ne vč. On je raje zunaj tekal, plezal na radiator, postlo, grizel parket...

Sarah

• *
Hrčki
« Odgovori #447 : 14 Maj 2009, 21:23:33 »
Ne bom trdila, da ni možno, ta goni kolo, ko jst spim, sploh zato, ker ga imam v dnevni sobi....ampak po drugi strani sm pogosto budna pozno v noč, ko je on že zelo v akciji, pa nism še opazila, da bi kolo uporabljal v ustrezen namen...mirno sedi not, se umiva, prehranjuje, če ga jst zavrtim, odkoraka vn..... ::)
Hvala čara, si me potolažila  :)

čara

• *
  • Obožujem pse!
Hrčki
« Odgovori #448 : 17 Junij 2009, 17:39:42 »
Rex 29. 10. 2006- 17. 6. 2009 V spancu ga je vzelo za vedno. Dela družbo v zemlji Mimi, Švigiju in Fitzu.

TYASHY

• Gost
Hrčki
« Odgovori #449 : 17 Junij 2009, 21:02:46 »
Ojoj  :'( Iskreno sožalje. Valli ti pošilja poljubčke...  :-*