Avtor Tema: SNEG  (Prebrano 252782 krat)

S1b

• *
  • Spol: Moški
Re: SNEG
« Odgovori #360 : 30 December 2005, 21:05:10 »
zelo lepe slike sammy  ;D , najlepša mi je pa tale  http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG (http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG)

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Spol: Ženski
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #361 : 30 December 2005, 21:19:31 »
Jaz pa ne najdem slik :-[.

Jaz o vremenski rajši ne govorim,ker totalka znorim in potem sem vsa rdeča pa objokana pa ne vem kaj še vse >:(.Uglavnem je vse neumno in brez veze :'(

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #362 : 30 December 2005, 21:30:10 »
tjaša...tam kjer piše fotografije ;) zgoraj 2 gumbek :)

drugače pa ful dobre slikice!

lp

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #363 : 30 December 2005, 22:44:17 »
drugače pa ful dobre slikice!

hvala.

zelo lepe slike sammy  ;D , najlepša mi je pa tale  http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG (http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG)

hvala. no meni pa je najbolj zanimiva tista, ko skoči, najlepši pa sta mi ti dve: http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-27.JPG
http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-25.JPG

Jaz pa ne najdem slik :-[.

Pod "fotografije" in "3 leta". Našla?

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #364 : 31 December 2005, 09:54:51 »
Ja sem :).Sem iskala pod novo leto in silvestrovo :-[.

Ful lepe slike,še lepši pes ;).Mi je pa tale http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG zelo lepa,ker je taka plava svetloba :-*

KamI

• *
  • ..it's nice to come home to a warm cat.
« Odgovori #365 : 31 December 2005, 11:00:47 »
Fuul lepe slike, pa meni je tud ta (http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-27.JPG) najlepša  ;D

search.and.rescue

• Gost
« Odgovori #366 : 31 December 2005, 12:00:03 »
tudi midve s kali in tina s čiko smo si privoščpile pohod po snegu. danes se nam je pridružil tudi klifko.

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #367 : 31 December 2005, 13:14:03 »
Pri nas spet snezi!!!

T.M.T. napovedane so padavine, ampak ne odjuga, tako da ne se bat... ce je pri nas tako, da v Kopru dezuje, tukaj (10 km ven in 200 m na hrib) pa snezi, potem za ziher pri vas ne bo dezja! (se ::))

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #368 : 31 December 2005, 13:16:22 »
Mislim noro!Naj sneži,naj sneži!!!!!!!!!Jaz že cel dan molim za sneg...dedek mraz me danes osreči samo še s snegom :-*

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #369 : 31 December 2005, 15:21:01 »
Ful lepe slike,še lepši pes ;).Mi je pa tale http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-3.JPG zelo lepa,ker je taka plava svetloba :-*

Fuul lepe slike, pa meni je tud ta (http://sammy.slohosting.com/3leta/zima0506-27.JPG) najlepša  ;D

hvala obema! no, yure, kaj bo zdaj s tvojimi fotkami?

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #370 : 31 December 2005, 16:27:35 »
Wiiiiiiiiiii,meja sneženja se je spustila na 600m to smo pa miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-*

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
  • When I Grow Up I`ll Be Stable...
    • Astor na spletu :)
« Odgovori #371 : 02 Januar 2006, 21:09:21 »
Meni osebno še vedno ne uspe narediti dobrih fotografij Astorja na snegu (vse postanejo preveč temne  >:( ), ampak vseeno jih je tukaj nekaj za pokušino....  ;D

Tole je bil Astorjev "prvi" sneg...

Tako pa smo se valjali doma na vrtu...

Tukaj je Astor že na pol "ledeni pes" ;D

Pa še valjanje po snegu z Rino v Zajčji Dobravi

Če vas zanima, pa lahko več slik najdete TUKAJ (http://astor.moj-album.com)

Lp,
Mojca

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #372 : 10 Januar 2006, 20:51:36 »
Taram. Mi smo bili danes na idiličnem koncu Slovenije. Nismo videli umazanega snega, ampak samo belino, neskončno, vse okoli nas... človek kar ne bi šel domov, sploh ker je bil tako lep sonček.
Evo vam še slike, da se vsaj malo naužijete te beline ;D Dvomim, da je sneg v Lj. kdaj tako bel ::) ;D

V albumu http://ninci.moj-album.com/album/1886288/ je še nekaj slik, ki pa so iz drugega manj zasneženega konca Slo. ;)

Lp nina

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
« Odgovori #373 : 10 Januar 2006, 20:58:19 »
Ninci - krasne slike  :o Kje ste to bili? Hitro povej, da ne zmanjka prej snega  ;) ;D

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
    • Avanturist
« Odgovori #374 : 10 Januar 2006, 20:59:21 »
Joj, joj. Kake lepe slikce! Ko vidim tiste uhice, ki bingljajo in plapotajo okoli, se takoj spomnim na mojega Šapija - on je tudi oboževal sneg... :-* :-* :-*

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #375 : 10 Januar 2006, 21:05:52 »
Ninci - krasne slike  :o Kje ste to bili? Hitro povej, da ne zmanjka prej snega  ;) ;D

Hah ne povem, ker potem ne bo več idilično, če bodo vsi hodili tja :P ;D A ste mi kaj fovš, a? Saj je prav ;D :P

No da malo pomagam, je na gorenjskem koncu, imeli smo namen bordat potem pa... smo nekako pristali pri sprehodu ;D Je pa ubistvu to eno zapuščeno smučišče, malo višje pa se res kaj dogaja ::)
In je bilo res suuuuper. Včeraj smo bili na Starem vrhu nad škofjo loko, pa je preveč v senci nas je zeblo kot pse, pa smo potem raje šli na Zbilje od tam tudi ostale slike ;D danes je bilo pa res idilično. Toplo, mala dva sta uživala 100/uro, in sta potem tudi ves popoldan spala kot ubita 8) Slik je še nekaj, bodo v kratkem obljubim. To sem izbrala tiste res najlepše, da vidite koliko sploh je snega :o. Ko se pleješ po cesti je kot bob steza, na nobeno stran nič ne vidiš razen ogromne stene snega :D

Lp nina

sarci

• *
« Odgovori #376 : 11 Januar 2006, 00:17:12 »
Fuuuuull lepo .. blagor vam :P :P

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
« Odgovori #377 : 11 Januar 2006, 10:29:12 »
Hah ne povem, ker potem ne bo več idilično, če bodo vsi hodili tja :P ;D A ste mi kaj fovš, a? Saj je prav ;D :P

No da malo pomagam, je na gorenjskem koncu, imeli smo namen bordat potem pa... smo nekako pristali pri sprehodu ;D Je pa ubistvu to eno zapuščeno smučišče, malo višje pa se res kaj dogaja ::)

No, bom šla v lov na tale skrivnosten kotiček.  :P Glede na  to, da je moj dragi gorenjc, upam, da ga bo našel....  ;D Ali vsaj kakšnega podobnega, ker izgleda res prelepo...  ::)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #378 : 11 Januar 2006, 10:41:06 »
No, bom šla v lov na tale skrivnosten kotiček.  :P Glede na  to, da je moj dragi gorenjc, upam, da ga bo našel....  ;D Ali vsaj kakšnega podobnega, ker izgleda res prelepo...  ::)

Scythe ;D podobnih kotičkov ni, obstaja samo en tak, ki je res pravljičen :-*. Ker vas tole vse too much matra( na zasebnih, MSN-ju...) vam zaupam, da je tole na Pokljuki ;) Zdaj morate samo še počakati na tako vreme kot smo ga mi imeli včeraj, kamorkoli si pogledal je bila samo nebeška modrina brez enega samega oblačka in greste lahko uživat 8).

Je pa Pokljuka zgleda res pravljičen kraj, bii smo gor dve leti nazaj in je bil ravno tak dan, sicer za moje pojme prevelika gužva, ker je bilo za vikend, včeraj pa... smo bili res skoraj sami. Otroci iz počitniškega doma in par upokojencev, ki so se učili teka na smučeh ;D ;D. Pa seveda še en kup zajčkov in srnic...

Lp nina

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
« Odgovori #379 : 11 Januar 2006, 11:41:49 »
Scythe ;D podobnih kotičkov ni, obstaja samo en tak, ki je res pravljičen :-*. Ker vas tole vse too much matra( na zasebnih, MSN-ju...) vam zaupam, da je tole na Pokljuki ;) Zdaj morate samo še počakati na tako vreme kot smo ga mi imeli včeraj, kamorkoli si pogledal je bila samo nebeška modrina brez enega samega oblačka in greste lahko uživat 8).
Sem vedela! ;D Po slikah sodeč je tam fuuul snega in Pokljuka je edini kraj za katerega vem, da je dostopen in da ima fuuuul snega.  :-[ Sedaj pa usklajujmo urnike in čakajmo na vreme. Danes je že primerno, sam kaj ko ni časa...  >:(

puppa

• *
  • Psi imajo gospodarje, muce pa služabnike!
    • Avanturist
« Odgovori #380 : 11 Januar 2006, 11:51:14 »
Zakaj pa ne bi imeli tam 3.pesjanarskega srečanja? Lps

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
« Odgovori #381 : 11 Januar 2006, 12:00:06 »
Zakaj pa ne bi imeli tam 3.pesjanarskega srečanja? Lps

Meni bi bilo popolnoma všeč. Ampak, če se ne motim, do Pokljuke ne pripelje vlak...  ???

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #382 : 11 Januar 2006, 13:24:49 »
Meni bi bilo popolnoma všeč. Ampak, če se ne motim, do Pokljuke ne pripelje vlak...  ???

Ne samo, da ne pelje vlak, tudi avtomobili rabijo kar dobro opremo ;) Na kakšne letne gume in suhe ceste kar pozabite. No do Zatrnika še gre, naprej pa je cesta zasnežena, kot vidite na slikah ;)

Pa še problem je imeti tam srečanje recimo med vikendom, ker je full tekačev, in potem je edina opcija psi na špagah... poleg tega je kot sem omenila full divjadi gor, vse okoli je prepredeno z najrazličnejšimi sledmi od zajčjih do srnjih in še kakših nepojasnjenih ::)  in je nerodno sploh tako skupino psov spuščat :-\ Tako da... kot kraj za srečanje vsaj iz moje strani odpade. žal... je pa lahko prijeten izlet ;)

Lp nina

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
    • American Cocker Spaniel & Cane Corso
« Odgovori #383 : 11 Januar 2006, 14:52:07 »
Hahaha.... :D :D tole se mi zdi,da že bolj paše v temo KAM?? :P ....ali pa na 3. srečanje Pesjanarjev ;D ...lol...
Ne sam si kr predstavljam kk bi psi noreli po snegu,za različnimi živalmi.... ::) bi bili kr po čredah in vsaka bi imala voditelja :
Malo uvoda.... :D :D
Njufi bi imeli svojo tolpa,kjer ne bi bilo nikoli znano kdo je resnično "poglavar"....,ker bi se dva stalno prepirala za mesto generala .... Neon in Ron  :P .....ne,ne...bi se že zmenla ;).
Pa potem ovčarji...(škotski,nemški,avstralski...) ::)...kjer bi bil/a poglavar/ka škotska ovčarka Witty :P.
Pa potem molosi , kjer bi bil poglavar seveda naš King  ;D ;D ...lol....
Španjeli ....(tibetanski,ameriški koker,angleški koker...)... ::)
Husky-ji , aljaški malamuti.... ::)...
In seveda še zlati prinašalci,flati,labradorci..... ::)

No Ninci a je dobra zgodba..... ??? ::) ;D ? ? ?

lp Jure

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #384 : 11 Januar 2006, 15:10:59 »
yure, še vedno nobenih slik od tebe ... ::)

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
    • American Cocker Spaniel & Cane Corso
« Odgovori #385 : 11 Januar 2006, 15:15:52 »
Kaj,zakaj,kako,kdaj ????

lp Jure

scythe

• Pipi & Melkijad
  • Super Pesjanar
« Odgovori #386 : 11 Januar 2006, 15:44:38 »
Ker je danes bil (oz. je še) tako lep dan, sem na sprehod vzela fotoaparat in nastalo je nekaj lepih fotk. Da ne omenjam kako sem se vmes zvrnila na zaledeneli cesti in hvalabogu je digitalc preživel.  :o Jaz pa sem prvič v življenju naredila špago.  ::) Posledice bom najbrž čutila še nekaj dni.......  :-\

Zima, zima belaaa...

Mojca spet zaostaja... ;)

Tole pa so slikice še od konca prejšnjega meseca iz sprehoda na bližnji hribček, od koder je fenomenalen razgled....

Barje, ki se kopa v snegu in soncu

Most čez Ljubljanico

Lp,
Mojca

T.M.T

• njufi rulz
  • Pesjanar
  • Moj "mali" prijatelj
« Odgovori #387 : 11 Januar 2006, 16:30:38 »
Nina pa izziva,Nina pa izziva,Nina pa izziva,Nina pa izziva,Nina pa izziva,Nina pa izziva! >:(

Prva slika spominja na prizor iz enega filma o bordanju,ko so na takšni cesti (???) stala dva bordarja.Pomisliš na film,pravljic...lahko bi koga od nas s sabo vzela (jaz se javim ;D).Nasploh sta psa S&R res pozerja na kvadrat :-*

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
« Odgovori #388 : 11 Januar 2006, 19:52:14 »
Kaj,zakaj,kako,kdaj ????
lp Jure

enkrat si v tej temi napisal, da boš objavil fotke ...

search.and.rescue

• Gost
« Odgovori #389 : 11 Januar 2006, 20:17:38 »

Nasploh sta psa S&R res pozerja na kvadrat :-*
T.M.T. A je to name naslovljeno?