Kupila grabljice z vrtljivimi zobci, gumjasto žogo, z zvončkom in vrvico, novo cufo, varnostni pas. Treba je še kupit košaro z blazino, ki je bombažna in na zadrgo, pa zame gumjaste škornje in seveda brikete.
Eni me že sprašujejo kake imam načrte z njo. Poudarjam, da jaz bo s psico samo med vikendi in pač počitnicami, tako da nekega blaznega šolanja in tekmovanja ne bo. V šolo se bo šlo, seveda-Bb-H bomo naredili. Najprej se mora psica navaditi na nov dom in nas, potem pa bomo obiskali pasjo šolo. Trike jo bom sigurno naučila, če se bo pa šlo v agi, RO, frizbi....je pa prehitro reči. Še niti ni doma. Počasi in postopno.
Meni je šolanje samo zanimivo in odvisno kako se bo odvijalo naprej in kdaj bom/če bom Brino preselila k sebi v LJ-tu bi pa res bila moja in bi se lahko več ukvarjala z njo (RO, agi, frizbi, sled....kar bo pač v veselje njej)
Meni je itak vsak pes všeč-vizualno. Res sem dajala prednost karakterju, sploh nisem gledala kake barve je,kako nosi ušesa, prav nič od tega. Me je na začetku malo zaskrrbela hoja, ker so zadnje noge nekam čudne, ampak ko psina teka, kasira, se premika normalno. Ko hodi, pa meče rit levo in desno.
Brino bomo "prevzeli" na veterini SG, dopoldan in tako bo skozi cel dan spoznavala okolje, prve dni bom tudi prespala v dnevni na kavču. Potem pa bom čez dan delala na povezanosti in vključevanju, na sodelovanju z mano, vlečenje, negovanje. In hkrati navajala na dnevni red. Jo bom imela pod drobnogledom, da ne bo kake lužice slučajno.
Fotke ne obluljam preveč hitro, ker se bom najbrž bolj posvečala igri in pa krtačenju (se misi), pa učenju in kuhanju....Od sobote naprej bom ppolno okupirana in najbrž ne bo časa za internet...po 3. maju pa izčrpno poročilo-nakaj fotk pa menda bo, bom že koga nahecala.