Avtor Tema: Jaz in moji ljubljenčki  (Prebrano 2958 krat)

Andre

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #30 : 04 Julij 2008, 12:40:42 »
[email protected]

pa dej še kej slikc gor.

mac-ek

• *
  • Spol: Moški
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #31 : 04 Julij 2008, 13:45:59 »
rade vole...sm oči ni kupu baterij bom probu useen kej slikat

mac-ek

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #32 : 04 Julij 2008, 23:35:42 »
če vs zanima preteklost pa kako smo dubl kajo pa to...

Že prej ko mene ni blo mislm da eno leto prej smo dobil psico Piko (ameriški koker španjel) in ta je skotila mladiče.... obdržali smo kajo....ostalo razdali oz. prodali.  Piki se je bližal konec tam nekje pri 4letu, smo jo dali cepit ker je bila baje bolna :'( :'( :'( :'(
no zdej mamo pa kajo.... mislm da je ene 4-6 povrgla mladiče...use smo prodali... :-\   sedaj ne bomo dali več vodt ker je težava da nam lahko umre ker je že stara.... tko da ne boste dubl nč psičkov...no pozenj mislm da 1leto nazaj si je sestra zaželela papagaja...trajalo je 2 tedna da smo ga kupili (je bla zlo tečna) sestra samo da bi imela  žival a nato že takoj nasledni dan sploh ni vedela da smo dali Kokija vn na sonce(u kletki) ona samo za računalnikom...no pol sm pa mislm da proti začetku jeseni sem prišel domov iz šole in na vrtu videl ko sta oči in mami kopala luknjo v zemljo...uprašal sem ju če bo ribnik(ker smo se že prej menili za to) pa sta me hecala da bo džakuzi... nisem verjel pa sm šel vseeno pomagat...po enem tednu je bila luknja primerna in oči je zliv notri beton...in naredil steno ob strani...nato je premazal z nekim namazom da nebi puščalo on kmalu natočil vodo....a ko smo dobili še isti dan mlade ribice(zlate...še sivkaste zelo mlade) so bile zjutraj use mrtve... :( uganili smo da se namaz ni dobro posušil nato smo spraznili ribnik, oči ponolno namazal, se posušilo, naliv vodo in naslednji dan notri dali ribice....ki so bili že malo starejše (9rdečih 1bela(tudi starejša)in ena povsem mlada) na začetku niso bile navajene sedaj pa brez strahu plavajo po vrhu in se ne ustrašijo ko prideš zraven.. ko požlupcam po vodi pridejo zraven :) sedaj je čisto mala ribica postala starejša in počasi dobiva oranžno barvo... ;D no to je zaenkrat vse,  jutri morda nove slikce....(od Kajče, Kokija in ribic...)

LP.    mac-ek

Mucika

• *
  • Spol: Ženski
  • Vita Vitae Meae
    • Niki
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #33 : 04 Julij 2008, 23:57:01 »
Bo pač treba začet pisat v slovenskem jeziku.

Pravila na PeSjanar.Si forumu

1. Na forum se lahko registrirate samo pod enim imenom, podvajaje registracij je kaznivo!!

2. Samo smeški v sporočilu niso zaželjeni!

3. Za pisanje uporabljajte slovenski jezik, tak ki ga razumejo vsi od prekmurja do primorske. Izogibajte se narečnemu pisanju, krajšavam in slengu!!!

4. Zasebne pogovore opravljajte preko zasebnih sporočil, maila, MSN-ja, telefona, … forumovci sigurno niso prišli brati vaši zasebnih pogovorov.

5. Pred odprtjem nove teme uporabite gumb Išči.

6. Premislite v katero nit spada vaše vprašanje in jo tam tudi odprite.

7. Stare zamere iz drugih forumov ali preprosto zasebnega življenja, rešite drugje.

8. Uporabljajte ločila in odstavke!

9. Ne kopirajte vsebin z drugih forumov ali portalov, če zraven ne navedete vira in nimate dovoljenja za kopiranje.

10. V svoje podpise ne vstavljajte slik, ker le-ti niso temu namenjeni.

11. Dovoljeno je samo objavljanje izključno vaših lastnih slik ali slik za katerih objavo imate dovoljenje avtorja!! Slike naj bodo tudi ustrezne velikosti max. 500 x 500, drugače bodo spremenjene v povezavo.

12. Prepovedano je vsakršno žaljenje sodelujočih na forumu.

13. Prepovedano je kakršnokoli namigovanje na kazen, ki naj bo izrečena kršitelju in komentiranje izrečene kazni.

14. Na tem forumu je prepovedano objavljanje živali (pod iščejo dom), ki so v kakršnikoli povezavi z Zavetiščem Horjul.

Andre

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #34 : 05 Julij 2008, 13:08:23 »
kje so zdej slikce? ;) ;)
dej jih kej gor :) :)

mac-ek

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #35 : 05 Julij 2008, 13:43:41 »
nimam slik ker oči  ni kupil baterij...          >:(

Love Cat

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #36 : 05 Julij 2008, 17:25:34 »
še slik.... ;D :) ;D

mac-ek

• *
Jaz in moji ljubljenčki
« Odgovori #37 : 08 Julij 2008, 22:59:39 »
to je zadnje sporočilo ker mi težite z uno slovnično pisavo pa ne da se mi delat je pa ta slaba novica:  naša Kaja je že stara... nekaj je povsem hrastava in nwm kaj še, in jo bomo dali cepit (usmrtit)  :'( :( :'( :( :( :'( :(   to je bilo zadnje ker se mi ne da več opravljati del na forumu... hvala za razumevanje.

LP.               mac-ek