Andreja saj nas lahko prideš vseeno pogledat, če ne pa kdaj kasneje- smo na poti v Kr goro. Samo najprej diplomsko napiši.

Ata si ti tudi kandidat za mladička?
Karmen jaz sem tudi že malo navajena, ko smo kupovali švicarja, da so nas prišli pogledat. Pa tudi pogodbo smo tudi delali. Glede vprašanj, ki sem jih dobila od Martine sem pa mnenja, da vzreditelj mora vedeti kam gre in kako bo pes. Je pa res, če imaš pse več kot 20 let, da tudi veliko več veš o vsem skupaj, kot če kupuješ prvega psa. Vam povem zadnjič je prišel serviser popravljat pomivalca- pa mi reče, jaz imam tud takega psa- o a res, se začudim, s katerega legla? - ja on ma švicarja od ene sosede,k je bil še mal bernc vmes, pa očitno še kkšn

No pol me pa sprašuje, če je naš ok, pa sem rekla,da smo mu operali ramo, pa da imamo kar nekaj zdravstvenih težav z njim. In možakar čisto suvereno odgovori, da pol bi ga pa on že dal ubit

In da me ne razume, da mi je 200 eur za popravilo pomivalca velik (sm se raj za novga odločila), za psa mi pa ni škoda. Sem raje kar šla, še dobr da ne ve, kolk stane tak pes, ko ga kupiš
Hvala za pozdrave Martina, upam, da vam bo šlo vse skupaj čim bolje in da nam v prihodnjih dneh sporočite lepe novičke. Glede na vnemo Ruby bo leglo imelo očitno več mamic

Kako se pa imenuje to vaše leglo, sem opazila, da so vsa legal imela eno črko?