ata, slikce oz. karkoli že je, ne vidim. zanimivo ocenjevanje mate zdej, mi je všeč

samo, da jaz še zmeraj raje direktno povem, kaj mi je pri fotki všeč in kaj ne. saj ni prepovedano, če še po svoje komentiram? nisem tako stroga

najchy, fotki sta v redu, vendar mi kot ni všeč. Morda bi bilo bolje, da bi slikala od strani, morda pa celo od spodaj. Namreč jaz od začetka nisem opazila curka vode. Drugače pa lepe barve, ostrina je zadovoljiva.
Matic, po takem travniku bi se pa rada sprehodila

Fotka takoj pade v oči, oblaki in drevesa pa jo poživijo. Lepe barve. Tisti zahodi in psi (ter ljudje) so pa itak fenomenalni...
Azu, fotko naravnost obožujem! Dobri kontrasti - črn pes, bela odeja, predvsem pa zanimive oči. Lahko najdeš zgodbo v njej. Tudi lepa globinska ostrina in (kot že povedano) barve.
Terrierka, meni sta obe všeč, le pri ježku je v ozadju precej moteč element nek otrok. Se mi samo zdi, ali vidim precej šuma na slikici? Ostrine pa pomoje ne manjka, barve so tudi ok (pri ježku ne bi bilo lepo, če bi bile prežive).
T.M.T, fotka je super, le malo preveč prostora je na levi strani. Morda tisto drevo ne bi smelo biti v ozdaju, da bi izpadlo še boljše. Barve in ostrina pa se mi zdita kar v redu.
Silver, ti gre malo na bolje.

2. in 4. sta mi še najboljši. Lepe, kontrastne barve - rdeča in zelena. A je zadnja slikana s flešem? Ker ti fleš od takšne, bližninske razdalje večinoma odsvetujem (se nekatera območja preosvetlijo, nastanejo moteče sence...). Pa pri prvi me morda malo moti to, da so v izadju še rože podobne barve in oblike - malo moteče so, saj potem roža v ospredju ne pride tako do izraza.
Mucika, prva je luškana, pač, všeč so mi temne, skrivnostne slike

morda je ozadje malo preosvetljeno, ampak izpade kar v redu. Tudi motečih elemenotv ravno ni (vsaj mene ne motijo npr. rdeči in zeleni grmički v ozadju, pač neka zgodba mora bit). Druga bi skoraj prišla skozi, skoraj se ne opazi, da si uporabila fleš, drugače pa v redu.