Terrierka:
http://shrani.si/?21/xn/3CeFyJC9/sprehod1.jpg
Ocena
Izvirnost, originalnost 2
Aktualnost vsebine 2
Tehnična izvedba 2
Kompozicija 3
Fotografski izrez 3
Urejenost formata 2
Privlačnost motiva 4
Moteči elementi 2
Skupaj: 20
Povprečna ocena
2,5Namerno sem izbral (po mojem mišljenju) tvojo najslabšo fotografijo na tej strani. Na njej je toliko motečih elementov, da ne veš kaj bi gledal in kaj ne... Tudi tehnična izvedba ni blesteča, pa barve, preveč saturnacije (barvne zasičenosti), zato zlito in neostro ozadje...
Naslednjič se poizkusi spustit na nivo glave psa in zajemi tudi malo neba, kar bo povečalo kontrast in vidnost psa. Vem, da je težko slikat temne živali, vendar je to še težje na temnem ozadju. Pri tem posnetku bi lahko uporabila fleš.
Zato sem pa pozitivno presenečen pri nočnem posnetku - dobra kopozicija, tudi tehnična izvedba bistveno boljša kot pri zgoraj ocenjeni...
Ata kaj si pa z naredil z Askino - izgleda kt bi bila naslikana in ne fotografirana. Všeč mi je.
Nič posebnega. Do tega je prišlo zaradi velikega izreza, čemur je posledica "digitalizacija" - kockice, sem pa dodal barvo v posameznih barvah (selekcija)

To pa dobiš, če v PS-ju uporabiš filter-artistic-dry brush (mislim, da je na sliki Fibi stara 4 tedne - sorry Majchy

)