Ja aha, ZELO sem za?ela, s ?im že? In, povedala sem, kar JE BILO res. Boži?ni SO bili tisti 2007, ampak jih nismo mogli dobiti ker bi jih za to morali že prejšnje leto.
Sprijazni se že s tem, da mi oni NE DAJEJO ZMAJEV!!! menjajo jih, za MOJE redke, ki jih jaz ujamem! Kaj ti je to tako težko razumeti? 
Vau!!! Zdaj si pa najboljša ker imaš dva odrasla! Kakor da jih jaz nimam
In ?e kdo misli, da je bog DC, si to ti, jaz imam belo jajce pa? zato ker ga želim imeti. Jasno? 
Ne.Ti nisi hotla povedati kako se dobijo boži?ni.In si rekla, da si zlobna, ker ne poveš (druga?e : hinavska).Pol, ko je Macika rekla, da si hinavska si pa TAKOJ povedala, da se jih dobi, ?e pariš zimskega.In kaj je tukaj res?
Ne,ne,ne.Oni ti DAJO zmaje, katere jih ti menjaš z drugimi redkimi.No saj se ti v vsakem primeru ni? ne da.

Ne nimam 2 odrasla (?e ne vidiš mogo?e?), samo povem, da imam tudi jaz papirnatega in to odraslega.In kdo je zdaj rekel, da sem najboljša?Samo povem, ker si rekla, da sta tvoja zrasla pa sem pa? rekla, da imam tudi jaz odraslega papirnatega.Mislim kwa obra?aš besede.
Jaz, da mislim, da sem bog DC? Ne,ne,ne ljubica.To misliš ti.Imaš vse zmaje razen zanemarjenega, ki ga ne boš nikoli dobila.In zdaj govoriš, da jaz mislim, da sem jaz bog DC, ko si pa že 100 in 1x povedala, da imaš vse.Daj punca, lahko bi VELIKOOOOOOO MAAAANJ važila.Ne ne bom rekla malo manj ampak veliko.
P.s:Ja na živce mi greš.
P.s2:Če je res tisti link, ki si mi ga dala ''tapravi'' še bolj kažeš hinavščino.Meni si tam napisala in zdaj si ti že ene 1000x prej pred mano dobila jajce.Torej kaj je torej prav in kaj je hinavkso?Samo za svojo rit skrbiš.
P.s3:Rekla si, da ima beli jajček 80 00 viewsov.