Pravzaprav ni izrazit volkec. Ni še do konca razvita. Zelo, ampak res zelo je podobna Daisy, samo večja je in nekoliko močnejše konstitucije. Za samojeda zelo hitra, veliko bolj igriva od ostalih mojih psic, ko je spuščena obvlada zelo veliko površino (kar je izredno fino pri iskanju in malo manj fino na navadnih sprehodih). Agility ji gre prav v redu, zadnje čase ji puberteta sicer malce meša koncentracijo, ampak imam občutek, da že malo popušča. Išče presenetljivo dobro, po dolgem času ena psica, s katero bi se dalo delati izključno z nagonom krdela, če bi se mi zdelo potrebno. Poslušnost sva pa začasno malo zanemarili, osnove so v redu, nadaljevali bova, ko malo "oladi".
Naredila je nekaj neumnosti, največja je bila pa tale: najprej se je povaljala po mastnem gnoju ( kar niti ni bil prekršek, saj dreka nisem pravočasno opazila in jo temu primerno tudi odpoklicala nisem), potem pa je tako lepo okrašena stekla k popolni neznanki, ki je zelo lepo napravljena sedela na klopci (precej daleč) in ji v hipu skočila v naročje. Na tisti klopci ponavadi sedijo stare gospe, ki jo vedno vabijo k sebi, jo crkljajo in ji dajejo priboljške. Kadar ni treba, znajo psi krasno posploševati (torej: vsi ki sedijo na točno tejle klopci so prijazni in polni priboljškov). No na srečo je gospa pasjo bombo v naročju zelo stoično prenesla in razen tega, da mi je bilo fejt nerodno ni bilo nič.
Ja jezik ima pa res strašen. Sploh ne vem, kako ga pospravi v gobec.