Moja samojedka se tudi ne mara česat postane živčna in začne grist krtačo, pa čeprav sem jo že od prvega dneva na to navajala vsak dan in skušala prikazati česanje kot karseda pozitivno in prijetno izkušnjo zanjo...

Tako da zdaj pač uberem takšno taktiko da ji vsakič dam nekaj za žvečit, tako se zamoti in lahko iz nje delam kar hočem

Seveda bi pa tudi jaz rada vidla, da bi se pustila česat brez kakršnih koli sredstev, ker pač nima druge šanse

Tudi jaz se strinjam, da je
Bučko krasen kuža

No, in ker forum spremljam že res dosti časa in v upanju da se ta tema malo zbudi, se bom končno tudi malo predstavila.
Sem ponosna lastnica skoraj 8 mesečne samojedke Nile (- White Chocolate). Moja težko pričakovana mala kepica je prišla na svet 30.12.2009, nekaj minut po tem sem že prejela veseli klic vzrediteljice, da je njihova psička skotila prvega mladička, samičko. Nili se je kot kaže mudilo na svet

Jaz pa sem bila presrečna. Žal pa vse ni šlo tako kot bi moralo in je Nila na koncu ostala edina samička v leglu med tremi samčki.

Vendar si nikakor ni pustila, da bi jo to oviralo in postala je prava šefica v leglu

8 tednov kasneje je bila v mojem naročju... Od takrat pa se imamo super! Je živahna, ljubezniva in prijazna psička. Kot se za samojeda spodobi pa zna bit tudi prava trmica.
Pri štirih mesecih sva začeli obiskovati tečaj male šole, ki sva ga tudi uspešno zaključili. Šolanje pa nameravava nadaljevati, prav tako bova verjetno jeseni začeli za zabavo trenirat agility, ker Nila ful rada teče, še posebej če tečem z njo

hkrati pa je to dober način rekreacije za obe...
Aja, prihajava pa iz Obale...
Še par slikic:
Prvi dan doma

Izpit male šole