Avtor Tema: Nadaljevanje besede  (Prebrano 36700 krat)

Niky*Nika*Pika

• *
  • Spol: Ženski
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #60 : 09 November 2008, 19:39:55 »
Ko grem v avtu se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #61 : 09 November 2008, 20:37:35 »
Ko grem v avtu se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj...

anchyka96

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #62 : 09 November 2008, 20:41:20 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #63 : 09 November 2008, 20:43:20 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem...

anchyka96

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #64 : 09 November 2008, 20:45:18 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #65 : 09 November 2008, 20:50:13 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop...  ;D

Namig: in...še...bolj...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #66 : 09 November 2008, 20:51:54 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljuo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ...

tole je pa mal smešn :)

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #67 : 09 November 2008, 21:08:59 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko...

anchyka96

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #68 : 09 November 2008, 21:21:28 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #69 : 09 November 2008, 21:27:04 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #70 : 09 November 2008, 21:32:26 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala...

anchyka96

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #71 : 09 November 2008, 22:01:43 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #72 : 10 November 2008, 00:22:11 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela....

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #73 : 10 November 2008, 14:40:06 »
A se vam ne zdi čudno?  ???
(Joj, ko bi rada....)  ???
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na...

nezkaaa

• *
  • ZgAgA
Nadaljevanje besede
« Odgovori #74 : 10 November 2008, 14:48:21 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri...

:D :D :D

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #75 : 10 November 2008, 16:01:49 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in...

Love_kokerspaniel

• Gost
Nadaljevanje besede
« Odgovori #76 : 27 November 2008, 20:42:25 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in se ...

anchyka96

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #77 : 27 November 2008, 21:14:37 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in se vrtela...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #78 : 27 November 2008, 22:05:18 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in se vrtela do...

Ps:''....vožnje, KER DA BOM MOČNO STISNIL......''
a ni to malo nelogično?

Love_kokerspaniel

• Gost
Nadaljevanje besede
« Odgovori #79 : 28 November 2008, 13:09:55 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in se vrtela do konca....

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #80 : 28 November 2008, 13:54:11 »
Ko grem v avto se veselim vožnje, ker, da bom močno stisnil mojo preljubo plišasto igračo, ki mi zelo diši po nekem parfumu.In ta parfum je zelo sladek, ker diši po sadju.In ko pomislim nanj se zazrem v strop. Joj, ko bi rada plesala in pela na Veneri, in se vrtela do konca življenja.

Zdaj pa mislim ,da je čas, da začnemo z novo besedo.

Tisti...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #81 : 28 November 2008, 14:20:13 »
Tisti pesjanar :D

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #82 : 28 November 2008, 14:47:24 »
Tisti pesjanar je...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #83 : 28 November 2008, 14:53:10 »
Tisti pesjanar je nor...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #84 : 28 November 2008, 15:01:17 »
Tisti pesjanar je nor na...

friga

• *
  • Mix Luna & BC Vicky.
Nadaljevanje besede
« Odgovori #85 : 28 November 2008, 20:57:15 »
Tisti pesjanar je nor na vse...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #86 : 29 November 2008, 09:17:52 »
Tisti pesjanar je nor na vse vrste...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #87 : 29 November 2008, 13:34:26 »
Tisti pesjanar je nor na vse vrste psov...

Love_kokerspaniel

• Gost
Nadaljevanje besede
« Odgovori #88 : 29 November 2008, 16:58:08 »
Tisti pesjanar je nor na vse vrste psov , ki

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #89 : 29 November 2008, 17:00:13 »
Tisti pesjanar je nor na vse vrste psov, ki so...