Avtor Tema: Nadaljevanje besede  (Prebrano 36743 krat)

Smrček

• *
  • Spol: Ženski
  • Little star :*
Nadaljevanje besede
« Odgovori #150 : 02 December 2008, 14:29:01 »
mislim,da je pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.jajo,kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo...

Namig: najljubšo...

Terrierka

• *
  • to the ∞ & beyond
    • KanBri
Nadaljevanje besede
« Odgovori #151 : 02 December 2008, 14:30:13 »
mislim,da je pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.jajo,kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #152 : 02 December 2008, 14:37:02 »
mislim,da je pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.jajo,kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!!!

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #153 : 02 December 2008, 14:48:21 »
Mislim,da je pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.jajo,kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako...

Namig:''...kako si drzne...''

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #154 : 02 December 2008, 14:50:34 »
Mislim,da je pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.jajo,kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako si...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #155 : 02 December 2008, 14:57:40 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne....

Namig:... to narediti!....  ;D

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #156 : 02 December 2008, 15:00:27 »
P.s:Ni jajo ampak joj in ''tisti pacek....''
tisti ste kar spustili!  ;)

Terrierka

• *
  • to the ∞ & beyond
    • KanBri
Nadaljevanje besede
« Odgovori #157 : 02 December 2008, 15:01:00 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti....

Smrček

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #158 : 02 December 2008, 15:03:09 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj...

Nika a ni teh namigov zdaj že kar malo preveč?!

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #159 : 02 December 2008, 15:06:30 »
em v tem stavku sem dala samo dva.  ;D

A ni to malo nelogično?

Smrček

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #160 : 02 December 2008, 15:40:43 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj...

Ne mislila sem nadeljevati ''tako groznega...''

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #161 : 02 December 2008, 16:54:43 »
Aha.  ;D

Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega...

Smrček

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #162 : 02 December 2008, 17:11:01 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #163 : 02 December 2008, 17:32:47 »
Vstavi Navedek
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!!!

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #164 : 02 December 2008, 17:42:33 »
Zakaj ti skoz citiciraš ?

Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #165 : 02 December 2008, 17:54:31 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #166 : 02 December 2008, 17:59:54 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to...

Zakaj ti skoz citiciraš ?

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #167 : 02 December 2008, 18:25:50 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #168 : 02 December 2008, 21:04:12 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč...

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #169 : 02 December 2008, 21:18:24 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako...

Smrček

• *
Nadaljevanje besede
« Odgovori #170 : 03 December 2008, 10:39:41 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo

Ok tole je čudno! Stavek bi moral biti tak;To mi res ni všeč,kako... Ampak dobro je pač tako in tako tudi nadaljujmo

shawtyy*

• *
  • my sunshine :*
Nadaljevanje besede
« Odgovori #171 : 04 December 2008, 18:20:39 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim
 ;D

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #172 : 04 December 2008, 19:36:48 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim in...

Love_kokerspaniel

• Gost
Nadaljevanje besede
« Odgovori #173 : 04 December 2008, 19:53:44 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim in kako

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #174 : 04 December 2008, 19:55:00 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim in kako hudo....

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #175 : 05 December 2008, 13:56:15 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim in kako hudo sem...

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #176 : 05 December 2008, 14:39:08 »
Mislim,da je tisti pacek preveč umazan za igro z fresbee-jem in žogo,ter svojim gospodarjem.Joj kako je grozen ta cucek!Polulal mi je mojo novo majico!Kako si drzne narediti kaj takega. Umazanec mali!Res mi to ni všeč,kako hudo smrdim in kako hudo sem umazana.  :-\

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #177 : 05 December 2008, 14:46:21 »
a lahko zdaj začnemo novo zgodbico???(jaz nimam vč idej  :()

Niky*Nika*Pika

• *
  • *
    • Ovčarska
Nadaljevanje besede
« Odgovori #178 : 05 December 2008, 14:47:34 »
a lahko zdaj začnemo novo zgodbico???(jaz nimam vč idej  :()
Ja. Boš ti začela?  ;D

LUCY

• *
  • love_U_bill <3
    • droptince
Nadaljevanje besede
« Odgovori #179 : 05 December 2008, 14:50:38 »
ne :-[