Pr nas je tut tk, zjutri pa zvecer (5:30 pa 22:00) jo obleceva ker če ne je pol lužic pa vleče domov pa se cela trese, cez dan je pa brez in skrbimo za to da migamo, zdj ko je pa spet soncek pa tk ni panike, sledni povodec pa se dama zlaufa:)
Joe cool, hvala za nasvet, mi delamo tko, da predn gremo vn odpremo okno, da lufta pa se temperatura nekako izenači pa tut ko pridemo domov je okn se odprt pol pa zapremo.
Smo se šli včeraj cepit proti steklini in je rekla veterinarka, da lahko pričakujeva, da bo cez dan počivala.... si lahko mislite:) ta naša punca ni bila niti minute pri miru:)

Helca... Ajda je pa itak faca:) Ja za sobno čistočo sma res bla dva dni fulll v devetih nebesih, potem pa se je zadnjič naša punca po igri malce zmedla in se polulala na sedežni, no zdj je pa ze dva dni spet mir, tk da mislim, da bo:) smo pa res ko loji letali po stopnicah gor in dol... sicer mi je veliko ljudi predlagalo te plenice samo nisem hotela, se mi zdi, da s tem samo zavlacujes navajanje zunaj.
Ma pa Kassia več slikic kot pa js:) bom kej pripopala ko pridem domov, sem v sluzbi.
Lp vsem:)