No, me veseli, da je ta naša belgijska tema spet malo bolj živahna in lepo, da tudi pomlajena! Canis, super prispevek in slikice! Tvoja Emy mi je še vedno ful všeč-sploh, ker je na tako dolgih nogah-moja je mičkeno predolga, bi verjetno morala imeti malo daljše noge!
wayra, ne, Berija nisem (osebno) poznala sem pa dosti slišala o njem...sožalje še enkrat...upam, da boš imela s tamalima dvema več sreče-mimogrede, kako kaj napredujeta?

Bambi, kako si kaj ti? (A te kaj mikajo Corgiji v rubriki legla

).
McOven, čestitke za tako lepo psičko! Na slikah mi zgleda tako lepo skladna. Se mi zdi, da je bila moja bolj "razštelana" pri 7 mesecih. Kakšna pa je kaj po karakterju-je tako odpičena kot mora belgijec bit?

. Imaš ti oz. vi še več psov? Psarna DEABEI je bila meni in mi je še vedno strašno všeč-res se mi zdi, da so s srcem pri svojih pesjanih. Posebej mi je všeč ena njihova psička, Rebeka Deabei... tak kosmat medvedek je bila že čisto od malega!
Eno vprašanje za vse: koliko kg in plečne imajo kaj vaši kužki? Moja je tam okrog 59-60 cm (stara 17 mesecev-danes

) in ima borih 21,9 kg-če ne bi imela dlake, bi zgledala kot prava dahauska deklica! Vsa rebra in kolki ji štrlijo, na otip je prav grozna

. Še sedaj jé hrano za mladiče (RC) in pa brikete Taste of the Wild, ki imajo kar precejšnjo vsebnost beljakovin in maščob... Je pa zelo izbirčna in včasih na silo tlačim tiste brikete vanjo-takrat (hranjenje iz roke, priznam

) v bistvu poje kar precej, ampak kaj, če pa cele dneve šiba naokrog in se belgijsko izživlja vsak trenutek dneva...Komaj sem jo prepričala, da, če se recimo vstanem sredi noči, to ne pomeni akcije!!! ampak da grem samo lulat in pa nazaj spat

Saj v bistvu me tile njeni kg ne skrbijo tako pretirano, ker je zelo živahna in ni videt, da bi ji kaj manjkalo. ampak zgleda pa res grozno

! Posebej, ko jo primerjam z njufkotom, ki je ogromen proti njej: že tako je trikrat širši in ker ima tudi precej dlake, zgleda res glomazno proti njej! Ali lahko računam, da se bo Lučka še malo "naredila" in pridobila še kak kg mišic? Navsezadnje verjetno še ni zaključila z razvojem?
Pozdravčke vsem vam in vašim kužonom!
http://s6.mojalbum.com/zima-zima-bela-jan-2010-foto_14492616_17381098_17602403.jpg
http://s6.mojalbum.com/zima-zima-bela-jan-2010-foto_14492616_17381098_17602388.jpg