Avtor Tema: Pesjanarski božiček  (Prebrano 128735 krat)

friga

• *
  • Spol: Ženski
  • Mix Luna & BC Vicky.
Pesjanarski božiček
« Odgovori #390 : 19 December 2008, 19:17:45 »
Tudi najino darilo je prišlo :o
Najlepša hvala LIZI ;D
Luna je čisto nora na žogico.Ko jo enkrat stisneš zelo dooolgo piska,zato ji je še bolj všeč. :D
Evo še dokaz:

Odpiramo..

Poglej kaj sem dobila :o

Tole mi je zelo všeč...

Dej mi žogico!!!!

OOO tole tudi lepo diši :o :D

Liza,še enkrat hvala :-*

rapgirl

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #391 : 19 December 2008, 19:36:41 »
Ajka očitno tudi letos ni bila pridna. Ji božiček še ni ničesar prinesel.

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
    • Varstvo psov v Ljubljani
Pesjanarski božiček
« Odgovori #392 : 19 December 2008, 20:24:17 »
Jaz sem tudi danes poslala. :)

Dina

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #393 : 19 December 2008, 20:25:16 »
Tudi Lenny je bila dovolj pridna in je dobila svoje darilo.  8)

Katarina (Dina), hvala za prijetno presenečenje.  :) Lenny je ful navdušena, sploh nad igračko. Je ful hecna, ko prime namesto za žogico, za štrik in teče okoli pa binglja s tistim okoli.  :D Priboljški so pa itak super, bi pomoje pojedla vsake...hehe požrešnica >:D Z igračko si pa res zadela, ker je ne razveseli vsaka.  ::) Bom jutri dodala še slikce, ker sem danes prišla res pozno domov in je že tema. Hvala tudi za  čestitko.  :)

Lp,
Ema

Sem full vesela, da mu je všeč :) Dina ima isto in to je edina žoga, ki jo prepriča v taki meri, da jo je sposobna cel sprehod nosit v gobčku :) Priboljški pa itak - komu pa ne grejo? >:D

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
Pesjanarski božiček
« Odgovori #394 : 19 December 2008, 20:26:49 »
Moje gre jutri. Tudi jaz sem bila ful v dvomih, kaj vzet za majhega kuzka :-\ upam, da bo uredu.

Tudi pri nas sta dva >:D se brez ;D

LIZA

• *
  • Aaron
    • www.flawlesskennel.com
Pesjanarski božiček
« Odgovori #395 : 19 December 2008, 20:32:28 »
friga: Me veseli, da je Luni všeč darilo  ;D Upam, da ne bo zdaj non-stop piskala  :D :D

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
Pesjanarski božiček
« Odgovori #396 : 19 December 2008, 20:43:11 »
hej

No nas peSjanarski bozicek je vceraj prispel..  :) Pa ker smo rekli, da pokazemo kdo je kaj dobil, evo se najin prispevek..
Ceprav Cosmo ocitno letos ni bil dovolj priden, dobil je namrec eno vrecko priboljskov, eno palcko za zgrizt in pa eno (nazalost ze nekaj casa rabljeno, delno zgrizeno, pa za moje pojme za pasje zobe popolnoma neprimerno pretrdo baseball) zogico.. ???  Evo foto dokaz:

S paketkom

Z vsebino paketka

Pa vendarle, nikjer nismo napisali, da morajo biti stvari ravno direktno iz trgovine, ane?  :P

Kljub vsemu, hvala Florinca za trud in za voscilnico (katera je zelo lepa)..  :)

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
Pesjanarski božiček
« Odgovori #397 : 19 December 2008, 20:50:06 »
Meni so pa baseball žogce fajn :-[, menjam za kakšno teniško :D Ker baseball zdrži nekaj časa, mi imamo pač manijake na žogce :D

kamy

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #398 : 19 December 2008, 21:02:30 »
me veseli, da je darilce vsaj malo uporabno ;) tudi jaz nisem bila kaj preveč izvirna :-[
sicer pa smo tudi mi danes dobili paket :o no, Terra ga je dobila. In je totalno navdušena, zdaj smo se nujno mogle igrat in to v dnevni sobi... ::) Jutri pa gre z nami na sprehod :D Hvala Metka!!!! Bi pa ful rada vedla kdo si na forumu :-[
Še fotka:

:o Urša sem zelo vesela, da je Terri darilo všeč. Mi imamo male manijake >:D, pa nisem bila glih prepričana kaj nabaviti oz. kaj imajo radi malo večji psi. Sem pa vaju našla na forumu in prebrala, da si nekaj podobnega želita.

lp in  :-* za Terro od kompletne familije ;D!

mišo-ćapac

• *
  • Spol: Moški
Pesjanarski božiček
« Odgovori #399 : 19 December 2008, 22:44:37 »
Recesija na pohodu tudi po naših domovih.

Vidim, da je večina naših ljubljenčkov dobila zelo lepa darila, nekateri pa so kljub vsemu ostali razočarani. Ne zamerit pošiljateljem saj vsi vemo, da je svet v fazi recesije. :)

Zanima me samo, kako nekaterih ni sram, da morajo štirinožci trpeti zaradi njihove zategnjenosti

Ovcka sočustvujem s teboj in z ubogim Cosmom, ki je na sliki vidno razočaran.

Ti Florinca pa ............. sem brez besed.
Mislim da te ˝reši te samo novo darilo.˝

Lep pozdrav

Love_kokerspaniel

• Gost
Pesjanarski božiček
« Odgovori #400 : 19 December 2008, 22:51:45 »
Morda pa niso vsi tako premožni kot ti  :-\
Vazno je ,da se kdo spomni nate in vzdušje.  :)
Morda se bo pa kuža le igral z žogico  :)

mišo-ćapac

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #401 : 19 December 2008, 22:57:35 »
Navajaš nekatere podatke, ki ti v bisvu sploh niso znani. Jaz pa vem, da si Florinca lahko privošči poslati boljše darilo. S tem ne mislim, da mora biti darilo dražje, saj psu nič ne pomeni, če je žogica draga....... Raje bi bila malo bolj izvirna in bi mu poslala nekaj, kar bi lahko sama doma naredila. To, da pa pošlješ obrabljeno darilo pa je patetično.

Če pa se tebi kdo smili, pa mu doniraj 5€, da bo lahko kupil novo žogo.

Scarlett

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #402 : 19 December 2008, 23:15:57 »
:o Urša sem zelo vesela, da je Terri darilo všeč. Mi imamo male manijake >:D, pa nisem bila glih prepričana kaj nabaviti oz. kaj imajo radi malo večji psi. Sem pa vaju našla na forumu in prebrala, da si nekaj podobnega želita.

lp in  :-* za Terro od kompletne familije ;D!
O, me veseli, da "smo se našli"! Še enkrat najlepša hvala za božička, Terra je res vesela  :) in jaz posledično tudi :D
Imate pa zelo luštno familijo :-* Pozdravček na drugi konec Slovenije ;)

Chiba

• *
    • Canis Carnium
Pesjanarski božiček
« Odgovori #403 : 20 December 2008, 00:39:07 »
Navajaš nekatere podatke, ki ti v bisvu sploh niso znani. Jaz pa vem, da si Florinca lahko privošči poslati boljše darilo. S tem ne mislim, da mora biti darilo dražje, saj psu nič ne pomeni, če je žogica draga....... Raje bi bila malo bolj izvirna in bi mu poslala nekaj, kar bi lahko sama doma naredila. To, da pa pošlješ obrabljeno darilo pa je patetično.
.

Kot pravi gorenjski pregovor "šenkanemu konju se ne zja v zobe."

Ne vem kaj ste vsi zmešani tukaj ali kaj. Pač 5€ je limit, ali so to lahko privošči ali ne in tudi butasto in skrajno nesramno se mi zdi sploh pisati da pes "ni bil dovolj priden" zato ker njegovemu lastniku darilo, po domače povedano, smrdi. Pet evrov ni veliko za nekatere ljudi, za druge je in sama moram kar lepo dve ure delati, da zaslužim pet evrov. In tako pač je. Recesija gor ali dol. Nekateri so dobili veliko več kot za 5€, eni točno za toliko, drugi spet za kakšen cent manj. Če smo iskreni, za 5€ ne dobiš veliko. Dvoje priboljške in si lepo blizu. Poštnina seveda ni vključena. To so darila. Sprejmite jih kakršna pač so - bila so poslana z dobrim namenom in v duhu praznikov in obdarovanja. Ne pa, da se na koncu nekdo začne preseravati in se iz tega naredi cela polemika.
Vzemi ali pusti.

Jamsi

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #404 : 20 December 2008, 00:58:32 »
Kot pravi gorenjski pregovor "šenkanemu konju se ne zja v zobe."

To so darila. Sprejmite jih kakršna pač so - bila so poslana z dobrim namenom in v duhu praznikov in obdarovanja. Ne pa, da se na koncu nekdo začne preseravati in se iz tega naredi cela polemika.
Vzemi ali pusti.

Se popolnoma strinjam s teboj. Nekateri pač gledajo na to, kaj kdo da. Žalostno.

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
    • Zlati prinasalec Cosmo
Pesjanarski božiček
« Odgovori #405 : 20 December 2008, 06:19:56 »
Ah, sedaj sem pa izpadla nehvalezna ali kaj  ::) ::) Jao folk.

Poudariti sem samo hotela, da se (vsaj mene so tako ucili) za darilo ne podarjajo ze uporabljene/rabljene stvari. Psu je itak vseeno, samo dejstvo je, da se to ne spodobi. Itak ni point znesek!! Pa tudi, ce nimas denarja, dobro, nikjer ne pise da moras nabavit, lahko si ustvarjalen, pa sam naredis, ali pac ostanes pri samo enih priboljskih. Mi je prav vseeno. Je pa res, za vse tiste, ki sedaj tok omenjate teh 5 eur.. Ce jih tako tezko zasluzite, nobenemu se ni bilo potrebno prijavit za pesjanarskega bozicka.

Mah, sej, boljse da bi bila tiho, pa hinavsko rekla hvala, kok je super, ohinsplohvse, ane?  ::)

mika-nelly

• Gost
Pesjanarski božiček
« Odgovori #406 : 20 December 2008, 07:07:22 »
jao, pa kam to pelje...

pa kaj če je stvar rabljena, moji so take najbolj všeč  8) sam da je od srca...

no mi še čakamo na naše darilo...mamo polno hišo firbcev, upam da nas dočaka zapakirano   ::)

teycha

• *
  • Dalton
Pesjanarski božiček
« Odgovori #407 : 20 December 2008, 08:30:40 »
Super fotoreportaže  8) Mi smo pa že v garaži odpirali in pozabili na fotoaparat  ::)

Alba

• *
  • I like my dog better than I like most people.
    • http://rink.moj-album.com/
Pesjanarski božiček
« Odgovori #408 : 20 December 2008, 09:31:46 »
Mene so tudi sicer učili, da se ne podarja rabljenih daril, ampak bi bila jaz vseeno vesela tele žogice, ker je alba ne bi tako hitro uničila, kot teniško. Plus razveselim se prav vsakega darila, ki je od srca.
Pošteno pa je tudi, da vsak napiše kar misli. In ovčka imela si pravico izraziti svoje mnenje.

Felina

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #409 : 20 December 2008, 09:44:20 »
Azu! hvala za igračke za micla in priboljške, res luštno (čeprav glede na njuno pridnost ju božiček sploh ne bi smel obdarovat, kvečjemu kaj vstran vzet  ;)), mačka sta si jih že nagrabla in odnesla v najbolj oddaljen kot, da jih frcata izpod pohištva  ;), pernato palčko pa sta si izborila psa in sedaj je cela zaslinjena, jo grem zdaj prat.  >:( Fotoreportaže pa žal iz moje strani ne bo, ker fotoaparat ne dela, oni podaljšek za slikice iz mobitela vlečt pa sta mačka razgrizla (toliko o njuni pridnosti  >:D)

Še enkrat hvala, smo čist navdušeni!  :o

Kaj moje darilo je že prispelo?  ??? Sem ga odposlala ze dva dni nazaj.

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
Pesjanarski božiček
« Odgovori #410 : 20 December 2008, 09:50:03 »
Nima smisla se ozirat na pisanje nekoga, ki nima niti toliko j***, da bi pisal s svojim originalnim nickom, pod katerim sodeluje na forumu vsak dan >:(. Zna pa vsekakor fajn pokvarit božično vzdušje.
Ovcki darilo pač ni všeč oz. ji ni všeč to da je rabljeno, kar je imela pravico povedat. Florinca pa je imela tudi vso pravico izbrat darilo, po njenih zmožnostih in idejah, ki jih je imela. Omejitev, ki smo jo postavili je 3-5€, smo vsi ugotovili, da je to malo, zelo malo, ker večjemu psu lahko kupimo samo kakšen fajn priboljšek pa smo na tej ceni. O igračah sploh ne bi mogli razmišljat. In vsak se je imel pravico tega zneska tudi držat, tisti ki smo ga prekoračili smo ga po lastni presoji, zmožnostih ali ker smo/ste imeli za obdarovat več živali.
Morate računat tudi na to, da gre tule pri takem obdarovanju tudi za zaupanje... kaj pa če se je prijavil nekdo, ki bo darilo dobil poslal ga pa ne bo?  ::)

Upam, da se bo tale tema nadaljevala v takem smislu kot se je začela. Važen je namen in čar presenečenja, kdo nas je obdaroval in kaj je naš kuža dobil.

silver

• *
    • Astor
Pesjanarski božiček
« Odgovori #411 : 20 December 2008, 10:39:46 »
Žal smo zamudili to obdarovanje, pa naslednjo zimo....  :) Lahko pa imamo tudi kako obdarovanje še za Dedka mraza, kakor želite.  :P

irzi

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #412 : 20 December 2008, 10:56:43 »
Jack in Farol sta tudi že dobila darila ;D
Hvala Barbara in Špela!
sem dokumentirala odpiranje in zvečer prilepim to navdušenje :o

hvala še enkrat :-*

Jack in Farol pa sta tudi že poslala darila, tako da bi danes ali v pon morali dobiti :)

Taj

• Super Pesjanar
  • - Berni Taj -
Pesjanarski božiček
« Odgovori #413 : 20 December 2008, 11:40:00 »
Se povsem strinjam, da je pri obdarovanju predvsem važen namen in vzdušje. 8)

Tok so mi dobre slikce vseh kužkov z darili, ker imajo skoraj vsi tisti velik nasmeh na slikcah... :D 8)
...to je poanta vsega, ta sreča v njihovih učkih in obrazkih, ko so tako veseli darila! :)
Luštni so prav vsi! :-*

Midva pa še vedno nestrpno čakava na Tajevo darilo od božička... :D ;D

Smrček

• *
  • Little star :*
Pesjanarski božiček
« Odgovori #414 : 20 December 2008, 11:40:52 »
Oooooooo kera dobra ideja 8) :P mi smo pa zamudil :'( :'( 

A ste mogoče pomislili da je igrača že narejana tako da zgleda uničena (kot npr. obleke (strgane hlače-mene zafrkavajo ker nosim narejeno strgane hlače :D)) ali se prav vidi da je rabljena? mene so tudi učil da se rabljenih stvari ne podarja-se da npr. na Karitas...Upam da bomo nasljedne leto ponovili to...

_Dakota_

• *
  • - Če ne tvegaš,ni vredno živeti! -
    • maltežanka Crystal
Pesjanarski božiček
« Odgovori #415 : 20 December 2008, 11:44:12 »
naše darilce je tudi šlo danes na pošto. žal komaj danes,a upam da bo vseeno šrispelo pred božičem .aja,nima pa nobene veze s pridnostjo obdarovanca  :P

A-Tsa-Rja

• *
    • Dog & Junior Handling
Pesjanarski božiček
« Odgovori #416 : 20 December 2008, 12:53:49 »
Dragi moj obdarovanec ;)

Pri tvojem darilu se je glih malce zapletlo ::) , tako da prvi del pričakuj jutri, drugi ap v ponedeljek :).

Tvoj Božiček :)

Danes sta prišla oba dela darila! Hvala Sara (*sara*) in Riva!
Ubistvu je paket prišel pred pošto... Pa mi je bilo čudno, nikjer ni posalo kdo je obdarovalec.  ::) Potem mi je bilo vse jasno ko je prišel še drugi del... :)
Brik je navdušen, sploh ker se more malo bolj potruditi da piska!  8) 8) Res hvala, sva navdušena! :-*

p.s. slikice kmalu... :)

ata

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #417 : 20 December 2008, 13:02:50 »
Hej, kaj pa če je bila baseball žogica namenjena lastniku?
Mogoče je bila ujeta na kaki pomembni tekmi in ima velikooo vrednost za kakega ljubitelja te igre?
Saj veste, kaj to pomeni američanom...

Meni se zdi to obdarovanje super ideja,  čeprav nimam psa (še  :-[) in vem, da se bo naš "gospod mačor" obnašal do darila (še ga ni...), kot da se to njega spolh ne tiče in da bo, v najboljšem primeru, samo malo bolj nežno koga "vkrampnil". Pač razvajenec  ::)...

Upam, da nismo zgrešili pointa te akcije!

Lp
Božo

wish*to*have*a*dog

• *
    • moja spletna stran
Pesjanarski božiček
« Odgovori #418 : 20 December 2008, 13:06:01 »
masyka, ne veš kok sva oba z maiem vesela, da vam je blo všeč... aja pozabila sem ti napisat katere stvari so bile vse v tistih paketkih z oreščki, če te zanima ti lahko pošljem na zs, če je slučajno kaj kar ne bi smela jest...ampak men niso nč rekl da bi blo kj tazga...

super res super, da jima je blo všeč pa res sta luštni!!! doma so vsi navdušeni nad njima po slikcah... :) :)

lepo praznovanje! 

pozdravček!!

!!! binčica !!!

• *
Pesjanarski božiček
« Odgovori #419 : 20 December 2008, 13:09:00 »
Pozdravljeni!

tudi mi smo danes dobili darilce od božička. Ja danes se je pa pokazalo kako zelo je bil priden naš Bine. Je dobil kar celo škatlo, notri pa sva našla kar nekaj stvari: igračko, ki jo meče in grize že celo jutro  ;D, priboljške, konzervice in celo hrano  ;D, zato bi se zdaj zahvalila ga. ali gdč. Nini iz Maribora, ki je vse to poslala. Bine je popolnoma navdušen  :-* :-* :-*

Ja tudi midva sva danes odposlala svoje darilce. Upava, da bo prejemniku všeč.

lp Suzana in Mr. Bean