Briketi smrdijo ko hudič (ni čudno, zakaj jih imajo psi tako radi), ampak po žepih ne naredijo dosti škode, ker niso mastni, se ne drobijo in nič ne leti od njih. Kdor je vprašal kako izgledajo polsuhi briketi. Malo bolj kompaktni so, malo mehkejši in imajo veliko večji odstotek vlage, ampak še vedno jih je treba grist, da ne bo kdo mislil da je mehko kot sir!

da se jih pa lepo med prsti razlomit. Še vedno v primerjavi s sirom prav trda zadeva

tudi tiste kostke (ne vem naslova, dvobarvne majhne lamb&rice ali nekaj takega) so dosti mehkejše v primerjavi s temi briketi.
čara, bi ti rekla, da se z veseljem za vikend zmenima za en sprehod da ti jih pokažem, pa imam občutek, da jih je ostalo samo še za pest in le-ti so v skledi zunaj za priboljške, in so se že malo posušili

ni več tapravi "tester" za okrog kazat

se ti jih pa splača v LJ naročit, ker je zastonj dostava

midva jih uporabljama za priboljške, in ne morem prehvalit. Za običajen obrok pa je za naju malce premočna hrana.