Avtor Tema: Runo  (Prebrano 1779 krat)

Šapa

• Moderator
  • Spol: Ženski
Runo
« : 27 Februar 2009, 22:49:41 »
RUNO

Runo je pitbul iz družine, ki konstantno zapušča in na novo nabavlja pse. Avgusta lani jim je do popolne sreče manjkal le Runo, po oglasu so ga šli iskat, pozneje pa so že ugotovili, da nimajo časa zanj. Tako je pristal v zavetišču. Žalosten, razočaran, slabega počutja. Njegovo življenje do sedaj sta bili dve nepremišljeni odločitvi za nabavo psa. Želimo mu res topel dom. Zasluži si ga. primeren za poznavalce pasme, izključno za stanovanje.

Šapa

• Moderator
Runo
« Odgovori #1 : 05 Marec 2009, 14:04:51 »
Ma jooooj... Moja nova ljubezen  :-* Karakterno res super pesjan, cukrček, tak veseljak, nežen, priden, za priboljšek bi dušo prodal, je zunaj hodil pravi šolski poleg, ko je bila hrana v igri   :) Ma da ne bi imela Jakata bi šel z mano in Brino domov. Tisti, ki ga bo posvojil bo dobil res enkratnega psa. Pa lep je... Mene je čisto navdušil.

Šapa

• Moderator
Runo
« Odgovori #2 : 27 April 2009, 00:11:31 »
Runči, my love... Se je poredil od zadnjič, zdaj končno izgleda, kot normalen pes, ne več, kot okostnjak. Lepotec... Zasluži si lepše življenje, kot ga je imel do zdaj...

Ma lej to faco... :-* :-* :-* :-* :-*

Šapa

• Moderator
Runo
« Odgovori #3 : 20 Julij 2009, 00:12:49 »
Runček lepota... Ti še kar čakaš... Čudovit pes... Če bi se ta moment odločala za psa bi bil on defenitivno moja prva izbira...

Šapa

• Moderator
Runo
« Odgovori #4 : 20 Julij 2009, 16:29:46 »
Evo lepotca še v živo  :D

(http://s205.photobucket.com/albums/bb241/PitbullkaBrina/?action=view&current=Runo.flv)

Šapa

• Moderator
Runo
« Odgovori #5 : 20 Avgust 2009, 00:47:47 »
Runči je dočakal svoj dom  :-*

Lissa

• *
Runo
« Odgovori #6 : 21 Avgust 2009, 09:48:08 »
Supeer Runo! Sem vesela zate  ;D Prijetno bivanje v novem domu  :P