A je lamb & apple primerna za psa, ki je sicer na sensitivity controlu od RC - zaenkrat smo dolocili riz kot potencialnega krivca za alergijo, prej smo jo imeli pa na lamb & rice in light (piscanec) od Hillsa. Na dieti je pa zaradi ponavljajocih se vnetij uses, pa kronicni gastritis ima, pa bruha obcasno kljub dietni hrani.
aja, bruha pa, ce so briketi dlje v plasticnem kosu oz. zadnje pakiranje se nam je celo pokvarilo ocitno
Ribica, glede Acane Lamb & Apple, ti sporočam lastne izkušnje.
Imam psa, ki je težek alergik. Alergičen je na vse mogoče, od hrane do zunanjih vplivov, tudi na pršice v briketih (vse diagnoze postavljene s krvnimi testi, vbodnimi testi ter bioresonanco). Pet let smo tako mi kot pes živeli v agoniji, se mučili z alergijo, hodili od veterinarja do veterinarja, vozili psa na bioresonanco, mu skoraj pet let kuhali in pri vsem tem porabili ogromne vsote denarja. Občasno se je stanje sicer za kratek čas popravilo, vendar večino časa je bilo katastrofalno. Tako smo lani jeseni pričeli že razmišljati, da bi ga humano rešili vseh muk, ko sem na spletu zasledila brikete Acana Lamb & Apple in njihovo sestavo. Do prihoda teh briketov, ni bilo nobene vrste briketov, ki bi jih lahko jedel. Odličila sem se, da sprobamo še to hrano, preden se odločimo za drastičen korak. In izplačalo se je! Po večmesečnem hranjenju jo lahko resnično priporočam. Moj pes se je samo od te hrane pozdravil v celoti. Izginili so vsi znaki alergije, pozdravila se mu je koža, uhlji, izpuščaji pod gobcem, postal je ponovno lepo odlakan, ima normalen, kompakten in majhen iztrebek in se počuti odlično. Zaradi alergije na pršice, mu brikete prelijem s toplo vodo in pustim, da se namočijo. Vsem, ki imate pse alergike jo toplo priporočam.