Avtor Tema: kliker  (Prebrano 320997 krat)

n+n

• *
  • Spol: Ženski
    • PISAN.si
kliker
« Odgovori #450 : 27 Maj 2009, 18:29:50 »
Jaz jih zgubljam kot po tekočem traku, tako da se niti nimajo časa iztrošit  :-[

Azu

• Duck Tolling
  • Pravi Pesjanar
  • The Red Dogs
    • Varstvo psov v Ljubljani
kliker
« Odgovori #451 : 27 Maj 2009, 18:37:05 »
Jaz jih prej izgubim/uničim, preden se karkoli pozna na zvoku. Edino če se mi kaj zlomi tam pri kovinskem delu, potem se malo drugače sliši...

sibila

• *
  • still more white...
kliker
« Odgovori #452 : 27 Maj 2009, 22:12:58 »
Jaz imam pa oba že več kot leto in se nič ne pozna, pa vsak dan klikamo ( no ja :-[)... :)

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #453 : 27 Maj 2009, 22:26:22 »
Jaz ga mam 5 let.

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
kliker
« Odgovori #454 : 27 Maj 2009, 22:37:19 »
Jaz jih tudi ves cas zgubljam, zato sem si enega namontirala kot obesek za kljuce od stanovanja ;D

Chiba

• *
    • Canis Carnium
kliker
« Odgovori #455 : 27 Maj 2009, 22:48:26 »
Kliker je potrošni material, tako da ni za pričakovati, da bo brezhibno deloval leta in leta. Poleg tega pa se plastika lahko segreje in deformira (če ga pustimo v avtu poleti) in se posledično lahko spremeni tudi sam zvok.

Sammy

• Must Love Dogs
  • Pesjanar
  • Beauty and brain
    • Sammy4ever
kliker
« Odgovori #456 : 28 Maj 2009, 10:10:56 »
Meni zdrži kakšno leto, potem pa se tisti kovinski del uniči (sčasoma začne rjaveti - ker jaz ga včasih tudi v mokrem pa na snegu uporabljam), tako da ga je treba zamenjat, ker ni več efektivnega zvoka.

Višauska_terierka

• *
  • Miki
kliker
« Odgovori #457 : 28 Maj 2009, 17:54:19 »
jst imam problem:Z Mikijem sva se že prej učila na kliker in je bilo vse OK.Sva imela tak zelen kliker v obliki kostke in se mu lahko zvok regulira.In tisti kliker sem zgubila.Danes sem šla po novega malo drugačnega , ki ful naglas klikne, in Miki se tega glasnega klika ustraši.Imate kakšno idejo kako bi ga privadila na nov kliker.Ker ko kliknem kar zbeži. :-\

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
kliker
« Odgovori #458 : 28 Maj 2009, 18:35:36 »
Dej roko v zep in klikaj v zepu, ali zavij kliker v kaksno cunjo.

Višauska_terierka

• *
  • Miki
kliker
« Odgovori #459 : 28 Maj 2009, 18:38:03 »
bom poskusila

Višauska_terierka

• *
  • Miki
kliker
« Odgovori #460 : 28 Maj 2009, 18:42:27 »
Ne gre in ne gre.Sem poskusila z osnovnim trikcem sedi.se je usedel in sem kliknila  ter mu dala piškot.Ko sem šla da bi šla še lezi se je začel pomikati nazaj in potem ko je videl da sem z roko segnila v žep po kliker je zbežal.
Zgleda da bo res treba novaga kupiti.

zoe

• Moderator
    • Ginny
kliker
« Odgovori #461 : 28 Maj 2009, 19:14:54 »
Verjetno ga ne moti samo glasnost, ampak sam ton klika. Med najbolj tihimi je i-click, tako da mogoče probaj s tem.

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #462 : 28 Maj 2009, 22:16:04 »
Jaz imam doma enega ful tihega (nastavljivga) in bi ga komu dala. Ali zamenjala z glasnejšim. Dostava okolica SG-med tednom zaenkrat LJ.

Love_kokerspaniel

• Gost
kliker
« Odgovori #463 : 28 Maj 2009, 22:31:16 »
Jaz sem ga že 5x zgubila in 5x našla  :D Mi ga imamo pa majn kot pol lepa pa zelo potiko se sliš . Bo treba novga kupit  ;)

A pozna kdo kakšno spletno pasjo trgovino kjer bi imeli klikerje ?

pimu

• *
kliker
« Odgovori #464 : 29 Maj 2009, 10:26:39 »
tukaj se da nekaj dobit
http://www.canis.si/index.php?main_page=index&cPath=83_19
http://pasji.net/shop/index.php?main_page=index&cPath=6_19

drugače imajo pa v tukanu, no saj imeli so jih, ko sem jaz kupovala, tiste klikerje v obliki kostke, pa so fajn, ker se da jakost določit

Neyka

• Novofundlanci so zakon!!
  • Pesjanar
  • Neon say: BU
    • Neonova spletna stran
kliker
« Odgovori #465 : 02 Junij 2009, 21:03:52 »
Jaz se spomnim samo enega klikerja, ki mi je dejansko spremenil zvok - ploščica se mi je nekako zvila in ni več klikala ampak se je slišal samo nek smešen zvok upogiba. Drugače pokvarilo se mi jih je pa že mali miljon (če jih nisem ravno izgubila). Ali so zarjaveli ali se mi je ploščica zlomila ali pa nastavljivost zvoka "pokvarila" itd. Zdaj imam dva i-clicka in ba že par mesecev služita svojemu namenu.

Love_kokerspaniel

• Gost
kliker
« Odgovori #466 : 02 Junij 2009, 23:16:11 »
Kaj pa je I-CLICK ?  :-[

n+n

• *
    • PISAN.si
kliker
« Odgovori #467 : 02 Junij 2009, 23:24:02 »
Kliker (http://clickerpets.stores.yahoo.net/noname2.html) od Karen Pryor(no, vsaj zdi se mi da je njen). Imajo ga tudi na canis-u (http://www.canis.si/index.php?main_page=product_info&cPath=83_19&products_id=416&zenid=lkcv4bamfeoq7sb5ukk9kqmdo0)

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #468 : 03 Junij 2009, 10:04:35 »
Meni so pretihi. Če je zunaj šunder pes ne sliši. Jaz imam namen klikat tudi v mestu, pa ko so drugi psi okrog...

deteljica

• Pravi Pesjanar
kliker
« Odgovori #469 : 03 Junij 2009, 10:12:55 »
splača se imet različne klikerje. Za doma ob jutranji kavici in v tišini tihega ;) , za zunaj, predvsem če delaš kaj na razdaljo ali v šundru pa glasnega (npr za vajo naprej, pozicije na daljavo ali cone ob hrupu tečajev mora bit že krepko glasen  ::) ).
Večina klikerjev z rabo postaja bolj tihih, tako da meni za doma služi izrabljeni normalni kliker.
Tisti ,ki se "kao dajo nastavit", pa se pri meni ni dal noben. Vsi so bili prepotiho in enako  ne glede na nastavitev- vsaj tolikšna ni bila razlika med nastavitvami,da bi jo jaz zaznala.

TibiQ

• *
kliker
« Odgovori #470 : 03 Junij 2009, 10:38:24 »
A kdo ve, če se da kje pri nas dobiti kaj takega;

http://www.dogwise.com/itemdetails.cfm?ID=K9X263

.. skratka iščem kliker, ki se natakne na prst.. ker sem obupno štorasta in mi kliker kar naprej leti iz rok,.. in ga posledično premalo uporabljam.

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
kliker
« Odgovori #471 : 03 Junij 2009, 10:43:09 »
Tocno tega majo na canis.si ;)

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #472 : 03 Junij 2009, 16:11:47 »
Ima kdo Star Mark? Je uporaben za v mestu, na poligonu? Meni je obroč za na roko bolj všeč, kot da ga nataknem na prst, ker potem se mi zgodi, da kdaj pomotoma kliknem, ko držim povodec in kliker v eni roki psica pa cukne. Komaj čakam poletje in vsakkodnevno klikanje. Doma mislijo, da nisem čisto normalna ko grem v škornjih klikat in pa da na sprehod nesem igračo, priboljške in kliker  ::)

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
kliker
« Odgovori #473 : 03 Junij 2009, 16:13:46 »
Star Mark je kar glasen, ja, samo ima bolj, kako bi rekla... nima tko "razstelan" zvok kot majo uni zeleni in modri klikerji od karlija, ki kar odmevajo, ampak ma tak fin, oster in kratek zvok.
Pa jaz ga nosim na kljucih ze skoraj eno leto (se pravi dostikrat pade po tleh ali se valja po torbi in se trka z drugimi predmeti), pa se vedno dela bp.

TibiQ

• *
kliker
« Odgovori #474 : 03 Junij 2009, 16:39:55 »
O, hvala!

jaz bom naročila oboje, pa bom videla.. če se mi bodo dogajale take nesreče kot pravi Čara, potem bom dala na obesek na roko  ;)

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #475 : 03 Junij 2009, 17:29:56 »
Sploh ni rečeno. Jaz sem ultra štor.  :-[

TibiQ

• *
kliker
« Odgovori #476 : 04 Junij 2009, 08:23:18 »
torej sva že dve   :D

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #477 : 14 Junij 2009, 15:09:20 »
Bom kar sem napisala, ker nas večina uporablja torbice in dejansko je malo tistih fajnih. Dovolj velikih. Meni se zdi kar OK Karlijeva (19 X 22 CM) Sicer je ne uporabljam, ampak kolikor sem jo videla in malo sprobala je fajn.
Na prvem mestu je pa Hurttina in na tisto jaz čakam :)

TibiQ

• *
kliker
« Odgovori #478 : 15 Junij 2009, 10:23:15 »
No, click-R je sicer ok, je pa izredno tih.. po eni strani mogoče dobro, da je Jazz res pozorna, po drugi strani ne vem koliko je dobro, da je pozorna na to da sliši klik in ne na to, kaj dela,.. pa na daljavo se sigurno ne obnese, sploh ne v kakšnem šundru.

Glede torbic - jaz še najrajši uporabljam kar žepe, ampak sedajle v poletni vročini ne gre, ker nimam žepov, zato uporabljam kar torbico za okrog pasu, kamor spravim še mobitel,.. Imam tudi eno "vrečko" za priboljške, za preko rame, lahko se jo tudi pripne okrog pasu.. kakorkoli so pa vse izredno neprijetne, ker so itak premale za vse kar nosim s sabo in po drugi strani moteče če je treba skakat ali teči.

Eni še najbolj priporočajo ribiške mrežaste brezrokavnike, ki res dihajo, hkrati imajo pa polno žepov - od tega so stranski žepi celi in ne mrežasti, tako da so dobri tudi za priboljške,.. Sicer tega še nisem videla v živo, ampak menda obstajajo in se dobro obnesejo.

čara

• *
  • Obožujem pse!
kliker
« Odgovori #479 : 15 Junij 2009, 10:57:00 »
Se obnesejo ja. Imam nekaj podobnega. Še ogromen žep na hrbtu in noter spravim cufo, wubbo. Ampak potem se pa ne vidi pesjanarjeve majce. Pa poleti prav pride torbica, za po mestu.

Ravno zato je fajn Karlijeva, Hurttina, ker pri tekanju in sklanjanju priboljški ostanejo noter...pri tistih navadnih, na zadrgo-pa vse leti naokrog.