Avtor Tema: Cacib Ljubljana&Cacib Tromostovje 2006  (Prebrano 86990 krat)

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
  • Spol: Ženski
Re: Cacib Ljubljana&Cacib Tromostovje 2006
« Odgovori #360 : 14 Januar 2006, 21:29:28 »
jaz sem bila tam pa samo do pol dveh pa nisem vseh videla pa še rutke koledarja pa majice nisem dobila ker smo prehitro šli  :(

no saj se še jutri vidmo tako da ni panike  ;)

sarci

• *
« Odgovori #361 : 14 Januar 2006, 22:23:55 »
Evo se nas :) Zdejle smo dam prisli :) Smo cakali na BIS mladih, kjer sem ga za spremembo (cudeeez :) ) hendlala jst :) Drugace je Mishko dobil PRM, njegov ocka Vuk, pa mislm da BOB .. :)
Srecali oz. pogovarjal smo se z Rinchy, Irenchy, Equus je sla z mano,Neyko, Flatko,  pa srecali in se spoznali z Ninci & Crtom, ter srecali Elvirja :) Aja, na hitro sem spoznala se Urso :) Se bomo jutri pomenile, heh :)

Z ostalimi se pa najbrz jutri vidimo .. 

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
« Odgovori #362 : 14 Januar 2006, 22:48:15 »
Razstava je bila po predvidevanjih: veliko psov in ljudi, premalo prostora, cene še višje kot lani ( čaj 300 sit  >:( >:( >:( :o :o :o )

Videla sem toliko znancev, kolegov in prijateljev, da ne bom pisala poimensko, ampak bom rekla: lepo vas je bilo ponovno srečati in škoda, da vedno zmanjka časa za kakšno daljše druženje. Res smo potrebni enega dobrega forumaškega srečanja... ;D

Čestitam vsem za uspehe in nazive, za jutri pa držimo pesti za vse nastopajoče.

Miša

flatka

• *
  • ***FCR***
    • http://www.lamai.si
« Odgovori #363 : 14 Januar 2006, 22:50:00 »
Jaz bom zelo hitra sedajle, da se grem potem spočit še za jutri.  ;)

Jaz na žalost nisem prišla do stojnice, ker smo prej odšle, ker je Šota že komaj prenašala vso to gnečo in drenanje.
Že na samem začetku mi je zbežala ven, ker so ljudje kar rinili od zadaj.
(če se ne motim, mi je ninci zabičala: ˝Kaj pa je to vrivanje!˝) ?  :D No majhen nesporazumček, ker sem bila takrat že na pol notri in potem zopet zunaj.  ;D Si bila to ti, da vem za drugič?

Glede spoznavanja pa res računam, na srečanje na Bledu, ker takole na razstavi je res leteče.  ;)

Lp

rina

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #364 : 14 Januar 2006, 23:05:20 »
Samo na hitro - moram spat če hočem jutri priti.
Bilo je super, samo preveč gneče. Najlepše pa je, ko te doma pričaka najlepši pesjanček. :D

tincy, sem pozabila shranit tvojo številko. :-[ Eh, pa drugič!

lp

tincy

• *
    • MIM
« Odgovori #365 : 14 Januar 2006, 23:08:49 »
Nič se sekirat rina, jaz sem pa mobi doma pozabila ::) Prideš jutri?

zoe

• Moderator
    • Ginny
« Odgovori #366 : 14 Januar 2006, 23:20:14 »
Še moje poročilce.

Cel dan sem v glavnem preživela v družbi avstralčkov  :-* :-*, spoznala nekaj novih ljudi, en kup ljudi sem zgrešila  :-\, prečohala in prelupčkala kužite... kaj še... poslikala avstralčke  ;D in se fino zmatrala. Jutri pa še enkrat, jupi  :D

Aja, srečala seveda nino in črta  ;) pa Irenchy, Rinchy, Rino... pa ugotovila da sem naročila napačno majčko  ;D ;D tup po glavi  ;D

Slikce aussijev: http://aussiezoe.zoto.com/galleries/caciblj06

lp

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
    • Jaz sem najbolj pasji del mojega psa!
« Odgovori #367 : 15 Januar 2006, 08:15:24 »
(če se ne motim, mi je ninci zabičala: ˝Kaj pa je to vrivanje!˝) ?  :D No majhen nesporazumček, ker sem bila takrat že na pol notri in potem zopet zunaj.  ;D Si bila to ti, da vem za drugič?

;D ;D To definitivno ni bila ninci ;D ;D Nisem videla niti enega Flata, prišli smo noter skozi zadnji vhod... tako da.. jaz nisem bila ;) Mogoče kdo drug od naših. Irenchy je bolj gobčna ::)

Lp nina

~Lunca~

• Gost
« Odgovori #368 : 15 Januar 2006, 08:36:22 »
no sem vesela da slišm te rezultate ;D.No dans pa pridem še jest.Ne boste ne zgrešil ;D.Če bom pa koga vidla(pa ga poznam po videzu)ga definitivno pocukam za rokav ;D.
Ninci a dans prideš??Če prideš boš mela najlepši par razstave zraven ;D??
Za dans vam želim velik uspehov(še več kot prej)..
Lp,Nika
p.s.a kdo ve kdo je zmagovalec BIS-a(najlepši pes razstave)?

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #369 : 15 Januar 2006, 08:39:58 »
Lunca, danes nas ne bo, ker smo še od včeraj too much zmatrani ::) Pač razstave niso za nas... priznam... mi pridemo samo za to, da pozdravimo tiste, ki jih poznamo in navijamo za njih 8) in za to, je več kot doovlj en sam dan ;)

Pa kdaj drugič... bomo pa doma bolj stiskali pesti za vse skupaj.

Za BIS jaz na vem ampak baje (kolikor so povedale punce) ga je dobil en golden.

Lp nina

Biby

• *
  • Moji ljubezni: Tilly in Jan
« Odgovori #370 : 15 Januar 2006, 10:48:17 »
BIS je dobil golden retriver Dewmist Silk Screen iz Madzarske... na 2 mestu je bil boxer na tretjem pa samojed

Tudi jaz sem bila na razstavi skoraj celi dan...
Ninci... irency in Yure... pa še nekdo je stal okoli vas... videla sem vas pri bordojkah oz zraven vas sem stala ko sem s prijateljico stala da bo peljala psičko v ring... nisem imela časa da bi z vami kako rekla...
Drugače pa ljudi je bilo ogromno... ampak sem vseeno uživala v pasjih lepotah...
Slikic pa na žalost nimam nič... imela sem fotiča s sabo vendar so bile tolk slabe fotke da sem kar nehala slikarit

No vsem razstavljalcem včerišnjega dne pa čestitam za vse rezultate ki ste jih dobili z vašimi pesoti  ;D ;D ;D

LP

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #371 : 15 Januar 2006, 11:01:46 »
Evo naše slike http://trigi.moj-album.com/album/1919533/?stran=1 .
Sicer so res bolj tako tako, ampak bolje to kot nič :-\ Svetloba je bila .. porazna.:-X >:(

biby, kar priznaj, da si se bala, da te bomo pojedli 8) No, sicer je bil tvoj strah opravičen, ker smo bili full lačni ::)
Pa drugič... ;)

Lp nina

Mašy

• *
« Odgovori #372 : 15 Januar 2006, 11:05:01 »
BIS je dobil golden retriver Dewmist Silk Screen iz Madzarske... na 2 mestu je bil boxer na tretjem pa samojed

Jupiii, bokser je car. ;D Mogoče veste ime? ::)

Sicer pa čestitke vsem za včeraj in še veliko sreče danes! :)

Lp, Maša

ursa

• Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #373 : 15 Januar 2006, 11:06:21 »
 >:( :( :'(

pri nas je spet nastal problem in zaradi tega danes ne pridem  :'(

missy

• *
    • Heila
« Odgovori #374 : 15 Januar 2006, 11:53:41 »
tudi jaz sem bila tam... in ni blo prav nič lepo! pes pri psu, gužvanje, vse je blo zlo drago...  >:(
boljše so razstave na odprtem! veliko prostora...
pa eni psi so se mi zlo smilili... ene so brili do golega, jim delali ne vem kakšne frizure... groza!!  :-X
jaz bom šla z našo na razstavo enkrat poleti, na odprto...

LP

search.and.rescue

• Gost
« Odgovori #375 : 15 Januar 2006, 12:30:46 »
tudi meni je bila gužva čisto mimo. Z oceno sodnika nismo bili ravno zadovoljni je pa res, da je bila konkurenca velika in tako so prišli tokrat italijani na vrsto. O claudiji je sodnik napisal same lepe stvari, vendar so ga motila še vedno povita ušeska in neusklajeno gibanje (na  kar je vplival tudi majhen ring). Glavno je to, da bomo lahko te napake do zagreba odpravili. Drugače mi je bila zmagovalka zelo všeč in mislim, da sta si z lastnikom prislužila zmago.
veliko sreče današnjim nastopajočim!

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #376 : 15 Januar 2006, 12:36:53 »
Ja, pa kaj pricakujete od enodnevne CACIB razstave ??? kjer je prijavljenih 1400 psov plus obiskovalci?

Meni se ni zdela huda guzva, v nasi dvorani (tam, kjer ste bili tudi dogasi). Je bilo v sosednji dosti hujse.
(ceprav je bilo mogoce na specialki vecja guzva...)
Pa niti dosti umazano ni bilo.

Cene so bile normalne, kot v trgovinah, ce ne celo malenkost cenejse, meni je prodajalec ob nakupu celo podaril plasticno pinceto za klope :-*

search.and.rescue

• Gost
« Odgovori #377 : 15 Januar 2006, 12:45:03 »
da govorim za specjalko. Meni se cene niso zdele dosti nižje. Gledala sem povodec, ki je v trgovini 4000 - 5000  in je bila na njem cena 34 evrov. je pa res, da sem dala za torbico za kali 2000 sit, vendar nisem dobila L velikosti, ki sem jo naročila, vendar za velike pse.
gužva ni bila neprijetna zame, vendar za mojega psa. Tudi meni so dosti boljše razstave na odprtem.

S1b

• *
  • Spol: Moški
« Odgovori #378 : 15 Januar 2006, 12:52:26 »
amm usi psi se mi smiljo k so bli na razstavi še posebej 2 bordojski dogi ki sta bile skupaj v ptičji kletki !

Rinchy

• Moderator
    • http://www.bernirina.com
« Odgovori #379 : 15 Januar 2006, 13:27:18 »
Hoj!

Včeraj sem bila nad Rino prav prijetno presenečena.Pričakovala sem,da bo vlekla kot teliček...ampak je bila pridna.Notri smo prišli brez plačila iz z neprijavljenim psom :P ;) Bili smo tam od 8- okrog pol 9.Je pa mučno takole po razstavah hodit :-\ nevem,kako lahko zdržite tisti,ki imate najman eno razstavno na mesec....jaz nevem če bi :P
search.and.rescue...tebe sem iskala,pa te nisem našla  :-[ V katerem koncu si bila?
Na novo pa smo spoznali Lilit in Greenčka(res lepotec :-* ) ostale pa mislim da že poznam... ;)

Slike bodo...ko bodo.Trenutno sem še preveč zmatrana da bi karkoli naredila :P

LP;NIna

irenchy

• irena&rondo
  • Mali Pesjanar
  • **
« Odgovori #380 : 15 Januar 2006, 14:11:32 »
Že na samem začetku mi je zbežala ven, ker so ljudje kar rinili od zadaj.
Irenchy je bolj gobčna ::)
nene nisem bila jaz...jaz sem se švercala ;).

lp

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #381 : 15 Januar 2006, 14:24:51 »
No pa cene hrane.... pleskavica v lepinji 1100sit :o :o :o Pa ne, da bi se človek ob njej najedel, pa še čakat jo je bilo treba na mrazu dolgih 15min. >:( Voda Zala 350, Hot-Dog 400. Sem pa slišala, da so tudi malo po svoje računali in je en ledeni čaj 400sit + voda 350 prišlo skupaj kar 900. Ja tisti nepozorni so najbrž to tudi odšteli, drugi so se pa bunili.
Gužva se je meni osebno zdela manjša kot lani, je pa res, da smo prišli pozneje. na specialki pa ... se sploh nismo nikamor premikali ampak vsidrali ob ring 4 in tam ostali do konca.
Do stojnic z pasjo opremo pa sploh nismo prišli, mi je že Irena povedala, da nimajo nič kar bi ji bilo interesantno ;D

Razstave na prostem pa... ja lani smo bili na Hrušici, gužva je bila prav tako, vročina pa taka, da je bilo meni neznosno in smo sedeli v senci pod šotorom in pili vodo, namesto, da bi si ogledovali pse. Kako je bilo psom sredi ringov, na soncu sploh nočem razmišljati.

Aja pa letos so v Lj. vsaj ventialcijo poštimali, ker prejšnja leta je bilo v dvoranah full vroče, včeraj pa je bilo kar ok.

Lp nina

Tosy

• Pesjanar
« Odgovori #382 : 15 Januar 2006, 14:34:05 »
Ja mi smo se imeli krasno...gužve niti ni bilo tako (se mi zdi), ampak užiwali smo pa 100 na uro...smo spoznali čudovite tibetančke, se srečali s tistimi, ki smo jih že poznali...v glavnem...the best... ;)

Lilit

• Picko in Packo
  • Pesjanar
  • Wapi, Grin
« Odgovori #383 : 15 Januar 2006, 14:35:01 »
Jaz sem pa vcerja na mojo veliko zalost odkrila, da so zaprli okrepcevalnico Oaza, ki j bila pred GR :'( :'( :'( :'( pa tako dobre hamburgerje so imeli :'(

Na stojnicah sem jaz (in tudi zoe :P) kupila eno figurico ausija z magnetkom... barva je malo zgresena, ampak figurica je dobro narejena, pa se drago ni bilo... od drugega pa ni bilo nic posebnega, ker so bile samo slovenske stojnice, zal. Zgleda, da bo treba na kaksno razstavo cez mejo, za vec izbire in nizje cene...

Off topic: se spomni kdo, kdaj je razstava Gradisca d'Isonzo?

*yure*

• VaLy & YuRe
  • *
  • Spol: Moški
    • American Cocker Spaniel & Cane Corso
« Odgovori #384 : 15 Januar 2006, 14:56:15 »
No pa še jst (po dolgem času..ma me ni bilo doma >:().....
No v soboto sem bil na razstavi 12 ur  :o :o :o :o :o .....
Tk,da sem videl vse,ki se je dalo videti ::) ;D razen izjem....
Spoznal tud koga na novo  :D....
No ampak na žalost mi rezultati Kinga niso bili všeč >:( :( ....
Številke sem imel od vseh(,ki ste jih objavili) ::).....
Ampak klical sem le redko koga :-[.
Bilo pa je vsekakor COOL ! ;D
Sploh tisto " mini srečanje "  ;D .....

lp Jure

Fly`s line

• *
  • Fly's line-Border Collie kennel
    • www.armic.si/flys_line
« Odgovori #385 : 15 Januar 2006, 15:03:04 »
mi smo bli učeri na razstavi 14 ur... :-\  drugače pa ocene: odlično 3. :-\ / odlično 2.  :)/ specjalka: prav dobro  :(   baje da more Fly shujšat... :P hehe... drugače pa: ZMATRANA!!!!! :-\ :-\ bo že bolš :P /// majca in rutka sta pa super!!! res lepe

grem js spat... ;D

Tosy

• Pesjanar
« Odgovori #386 : 15 Januar 2006, 15:32:01 »
ja meni je bilo tudi krasno...drugače pa je Tosy dobila odlično 1 in PRM, ampak ne vem kaj je to odlično 1/2/3....kaj so te številke sploh?  :-[ ;D

Biby

• *
  • Moji ljubezni: Tilly in Jan
« Odgovori #387 : 15 Januar 2006, 15:37:09 »
Čestitke vsem razstavljalcem ki so bili danes za vse dosežene ocene...  ;D ;D ;D
Upam, da ste kaj slikali...

Čim več slikic prosim  ;) ;D

LP

Fly`s line

• *
  • Fly's line-Border Collie kennel
    • www.armic.si/flys_line
« Odgovori #388 : 15 Januar 2006, 15:40:01 »
te št. so da če je več psov v ringu da pove sodnik ker je biu, npr. med mladini, če zbereš 3x odlično 1  postane PRM-prvak razreda mladih...bi pa prosila enga strokovnjaka če objasni ( podrobno ) kaj pomenijo kratice CAC, CACIB in kako prideš do njih, hvala  ;D

ninci

• Odvisnik št.1
  • Administrator
  • Cloto
« Odgovori #389 : 15 Januar 2006, 16:02:05 »
.bi pa prosila enga strokovnjaka če objasni ( podrobno ) kaj pomenijo kratice CAC, CACIB in kako prideš do njih, hvala  ;D
Nekaj pojasnil najdete tule: http://www.pesjanar.si/forum/index.php?topic=877.0

Lp nina