Hehehe, skrivnostna sem? Ah, kje pa... samo časa ni ni ni.
Če nisem z dojenčico, hranim Tano in Urmasa, če nista lačna, sem z mladički, če nisem z mladički sem z možem, če pa imava 5 minut frej pa pridejo pa obiski in kuham čaj.

Ata, lepo da si se oglasu. Malo namigni doma, da imaš kmalu rojstni dan... pa naslov jim daj.

Novi lastniki so štirje zaenkrat. Raje imam zadevo bolj "skrito", da me ne kličejo čudni tiči in mi je fajn, da me samo vsake toliko pokliče kdo, ki bi zares rad avstralca. Trije gredo k prijateljem oz. znancem. Eden je pa zvedel za leglo od kolegice. Tako, da so sami "tapravi". Nočem oglaševati zadeve, ker nimam časa razlagat po telefonu kdaj lahko pride lastnik po mladiča in kolko stane. Ja, tudi take sem že imela.

So pa mali že malo bolj aktivniin rabijo več kot 2 tedna nazaj. Tako, da čez čas bom mogla kakega PRovca zaposlit, da bo namesto mene obveščal javnost.
Sana: jaz vidim, da že imajo neke zametke svojih glavnih atributov. Res pa, da lahko te zadeve z vzgojo zelo obrneš. 10.januarja bomo naredili teste, pa se bo še malo bolj pokazalo kakšne karakterje imajo - z ocenami in vsem.