kalarunobella: nimaš pa avstralca... še ne poznaš te dominance.

Sunkawakan je še vedno taglaven, saj je tudi največji. Ampak se ne repenči tako kot drugi, ker se mu ni treba - zaradi velikosti.
in: NE nima še lastnika. potrebuje pa nekoga, ki zna s psi in je doma v okolici Bovca, da bo lahko špela in družina večkrat prišla na obisk.

Volharda delamo v nedejo - bo pa samo zato, da potrdimo mojo praktično teorijo o vsakem posebej. Danes zvečer so imeli dirke. Eno uro so se samo lovili. Niso se igrali z žogicami, s tunelčkom, skakali po deskah, ampak so se samo lovili. Še nisem ugotovila v čem je fora. Čez dan so se pa samo ravsali za vrvi in kitke iz blaga. Upam, da bo sedaj do 6h mir.

Spet je prišel danes pogledat lastnik Sik'is Yazija in spet so vsi spali. Prej so pa skoraj dve uri delali zgago in rofkali vse živo. So se pa navadili, da ne hodilo med kable, kjer imam računalnik. Na začetki sem jih opozarjala in jih dajala stran od tam, sedaj jim pa tiste zadeve sploh niso zanimive.

Če ne bodo šli hitro v nove domove se bom v katerega še posebej zaljubila... sedaj še posebej intenzivno vidiš njihov karakter in je vsak posebej oh in sploh. Čeprav moj favorit do sedaj je Sudoku Gentleman...

Gleda me non-stop. Kot me je gledala Tana, ko je bila še majhna. Je pa bolj zadržan, vendar se nama najhitreje odzove na klic.