Malo javljanja po dolgem času

Pred dvemi tedni smo bili na tekmi vlečnih psov, kjer sta se bratec in sestra dobro nadivjala. Slikce bodo danes, ko sem končno spet za svojim računalnikom
Prejšnji vikend je pa mala miš šla prvič v reko in začela čuvat

Najprej Alana in je spodila bogega Grina, pol avto in na zadnje še našo Dorotejo. No in ker tretje gre rado in smo jo ujeli pri dejanju in rekli, da se ne sme je za enkrat zadeva v mirovanju

Tujci so še vedno zakon, do otrok je pa sploh ultra nežna in jih ima RAAADAAAAA. Kaka prijetna lastnost, ko ni treba bit ves napet ob otroški igri

Šolo in treninge obožuje in ko vidi markerja odhajat in se postavit v pozicijo, se spremeni v jeguljasto pošast, ki jo komaj zadržim. Igra je zakon in če je frizbi glavna točka, se pozabi tudi na hrano.

Uči se s svetlobno hitrostjo in za enkrat še nima časa da bi več kot nekaj metrov hodila poleg. Ona bi šla kar takoj v teku poleg

Prostor na daljavo je že dobro v uporabi. Zdaj sem začela vadit tudi tako, da me ne vidi za kakšen trenutek, ko je v komandi. Vse je bolj ali manj kratko, ampak zelo zanesljivo. Pridna punca!
Je pa cela izbrična metka. Zadnji teden dobiva kombinacijo briketov in surove hrane in fina rit išče meso in drobovino, konrenček in bučke pa pušča ob strani v povprečju.

ko pa dobi brikete raje počakam, če bo še kaj čes padlo. Ker smo pa zelo grozni in zlobni in oh in sploh, ostanejo taki kot so - samo malo preliti z vodo.
Poleg frizbijev bi malček še muhe lovila pa ptičke pa je tirani ne pustimo

Pride kdo na kakšen sprehod in šparglje?