Trenutno žal ne morem.. imam pa prijateljico, ki išče corsota razstavne kvalitete.. pa sem rekla, da imam eno osebno favoritko, žal pa se ne spoznam na pasmo kaj veliko..
Upam, da se kaj na forumu oglasi kot je rekla.. 
LP, Tina
Macy za enkrat odhaja v Italijo. Bi mi pa bilo v veliko veselje dobiti tudi kakšnega takega lastnika, ki bi se s psom razstavno ukvarjal pri nas.
Jah to mene tudi zanima kako veš kateri je razstavne kvalitete
Ker so itak vsi lepi. Sam po vaših izkušnjah me zanima kateri ima največji potencijal.
lp
Miško, žal ni enostavno

Lažje je določiti kateri bo za razstave in kateri ne
Pri mladičih se ocenjuje, gleda vse, tako kot pri odraslemu psu.
Gleda se obliko glave, hrbtno linijo, stojo ...
Vendar pa se določene stvari pokažejo oz. definirajo šele kasneje v razvoju kot npr. ugriz...
Vse skupaj pa je LE dobra (ali pa slaba) podlaga v nadaljnem razvoju psa. Za končni "rezultat" je potrebno žal počakati ...
Zgodilo se je že, da je najlepši mladič zrastel v povprečnega psa in obratno. Žal je to odvisno tudi od sreče pri izbiri.
Ponavadi si vzreditelji tiste mladiče za katere upajo, da se bodo lepo razvili, pustijo doma še par mesecev.
V kolikor pes ne kaže, da se bo razvil v tisti smeri kot si želijo, ga kasneje prodajo/oddajo.
Ker si pa psa izbiramo tudi kot hišnega ljubljenčka je potrebno pogledati tudi kakšen karakter psa nam bo ustrezal...
... moje mnenje. Če se motim, naj me prosim kdo popravi

Lp,