Avtor Tema: Mops [Pug]  (Prebrano 584909 krat)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Spol: Ženski
  • Mastino Napoletano
    • http://ccucca.webs.com/
Mops [Pug]
« Odgovori #660 : 17 Februar 2008, 13:16:20 »
Nasa Saska si je privoscila krajse smucarske pocitnice:

Zato je bila doma bolj umirjena in sem jo laze ujela na fotko:

Missa

abi

• *
Mops [Pug]
« Odgovori #661 : 20 Februar 2008, 18:30:05 »
MIŠA tvoja Saska je zelo lepa! še posebaj na zadnji fotografiji!! :D
                  LP abi

Kateeq

• Gost
Mops [Pug]
« Odgovori #662 : 20 Februar 2008, 18:53:34 »
Skoraj ne morem verjet, da je lahk tak na miru. :o

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #663 : 21 Februar 2008, 10:36:08 »
abi, hvala  :-[ Z velikim veseljem sprejemam pohvala v Saskinem imenu  ;D

Kateeq,
tudi sama sem bila presenecena, da sem koncno pogruntala formulo za "umiritev" nasega Sasona  :o Ceprav gumba za ugasniti se nisem nasla.  :D

Saska je dobila druzbo dveh, njej primerno hiperaktivnih kuzkov:

Bulcek, beaglica in Saska so v nasi dnevni povzrocili pravi mali tornado  ::)

Missa

Kateeq

• Gost
Mops [Pug]
« Odgovori #664 : 21 Februar 2008, 11:41:24 »
Hiperaktivnost ujata na fotografiji. Dobesedno. :o

abi

• *
Mops [Pug]
« Odgovori #665 : 21 Februar 2008, 16:24:12 »
MIŠA  koliko je stara tvoja Saska?

lp Abi

Kateeq

• Gost
Mops [Pug]
« Odgovori #666 : 21 Februar 2008, 18:17:28 »
Abi, mislim da je Šaška stara 2 leti, ne me pa vzet za besedo, bo Missa povedala.
Pa še en komentar na zgornje fotke, Šašek je na vsakem posnetku "spackana". Mala naspidiranka. :o

maxipug

• *
Mops [Pug]
« Odgovori #667 : 21 Februar 2008, 22:13:42 »
Lep pozdrav!
Kot novopečn lastnk mopsa, ki sliši na ime Maxi sem prelistal skoraj celoten forum in nisem našel oziroma sem spregledal kateri so najprimernejši briketi za mojega Maxija. Star je namreč leto in pol drugače zelo lepo vzdrževan in zdrav samo nekoliko mu nagajajo vetrovi. Sedaj uporabljamo Royal kanina.
Hvala Boštjan

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #668 : 22 Februar 2008, 07:58:04 »
maxipug,
pozdravljen na forumu in dobrodosel med mopsaci. Ce je tvoj mopsic navajen na te brikete potem mu jih dajaj se v naprej, le da jih prelijes oz. namocis z vodo. Ker je bolj hladen termin lahko to storis kar z mlacno vodo iz bojlerja. Poleti pa kar hladno iz pipe.
Kako pa to, da si dobil ze tako starega psica? A ga prejsnji lastniki niso vec marali al kako? In kaksno slikco nam privosci, da vidimo tvojega lepotca!

Kateeq, Abi
res je, Saska je bila 04.01.08 stara dve leti. In na slikcah se lepo vidi njena hiperaktivnost. Na tihem razmisljam, da bi ji dala delat rdece pramene, da bi se ujemala s ferrarijevo dirkalno ekipo  :D

Missa

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #669 : 22 Februar 2008, 08:00:06 »
Uf, pozabila,

Zeko, kako je s tvojim mopsekom, mu je udarec oz. padec pustil kaksne posledice? Upam, da ne in , da je utrpel samo tisti zdravilni spanec ter, da se sedaj ze normalno obnasa.

Missa

Kateeq

• Gost
Mops [Pug]
« Odgovori #670 : 22 Februar 2008, 08:55:27 »
Joj Missa, tvoji komentarji  me pa zmeraj nasmejijo. Sej bi bla dobra maskota za ferarri. :o :D :D

oli

• *
Mops [Pug]
« Odgovori #671 : 23 Februar 2008, 10:40:14 »
Mene pa zanima če vaši mopsi radi grizejo pohištvo ( vrata, parket, omare,...)??
 ;D ;D ??? ???
 ;) :)

lp. oli

zeko

• *
  • Spol: Moški
  • Mops lover
Mops [Pug]
« Odgovori #672 : 23 Februar 2008, 17:00:57 »
Uf, pozabila,

Zeko, kako je s tvojim mopsekom, mu je udarec oz. padec pustil kaksne posledice? Upam, da ne in , da je utrpel samo tisti zdravilni spanec ter, da se sedaj ze normalno obnasa.

Missa

Uf, hvala za skrb. Je vredu z njim,danes sva bila že na Jakobu, mal sem ga nesu čez tiste zoprne stopnice, drgač pa je v glavnem sam hodu.

LP

*Lila*

• *
  • Islandci so zakon!
Mops [Pug]
« Odgovori #673 : 23 Februar 2008, 17:10:01 »
maxipug  prilepi kakšno slikco da vidimo Maxija :)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #674 : 25 Februar 2008, 17:17:23 »
Mene pa zanima če vaši mopsi radi grizejo pohištvo ( vrata, parket, omare,...)??

Vsak mladicek ima tezave z zobki v dobi odrascanja. In vsak mladicek dela skodo na pohistvu toliko, kot mu to dovolimo lastniki.  Torej, vsi mladicki radi grizejo vse kar jim pride pod zobke, ceprav to ni ne zdravo in estetsko in ne priporocljivo. Ce to pocne tvoj mopsek ti svetujem, da ga poizkusis cimprej odvaditi. Kupi mu kaksno dentisticno igracko, kaksno bikovko ali govejo kost njegovi velicini primerno. Za vsako grizenje pohistva ga okregaj s strogim glasom "fuj" in mu takoj ponudi nadomestni predmet za grizenje - igraco ali kost ter ga po nekaj sekundah pohvali. Ce pa to pocne v casu vase odsotnosti ti svetujem transportni box ali ograjco, ki mu bo omejevala gibanje samo na dolocen prostor.

Nasa Saska je vceraj prezivela dan na celjski razstavi in vecinoma navdusila mimoidoce:

Popoldan pa prezivela v naravi s svojimi sostanovalci:

Zeko, me veseli, da je vse vredu!

Missa

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mops [Pug]
« Odgovori #675 : 25 Februar 2008, 18:34:02 »
hehe miša kako tukaj zgleda kot da bi doga prek nje skočila...ali je?

Alya

• Pesjanar
Mops [Pug]
« Odgovori #676 : 25 Februar 2008, 18:37:44 »
Urša in Balu. Eno vprašanje. Je Šušu rodovniška?

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mops [Pug]
« Odgovori #677 : 25 Februar 2008, 18:58:08 »
Ne,zakaj?

Ma ne že spet tisti napad o.... ::)

Alya

• Pesjanar
Mops [Pug]
« Odgovori #678 : 25 Februar 2008, 19:13:10 »
Bi lahko napadala samo ne bom, ker bi se preveč razpisali o nečem, kar smo že pred kakšnim mesecem na pol 'predelali'. ;) 

In res škoda da bodo imeli še kar naprej nerodovniška legla... Nič ne napadam, samo pravim. ::)

oli

• *
Mops [Pug]
« Odgovori #679 : 26 Februar 2008, 12:09:22 »
MIŠA hvala za odgovor.Si bom zapolnila :) :)

Aja pa jz še nimam mopsa

LP oli :P

Kateeq

• Gost
Mops [Pug]
« Odgovori #680 : 27 Februar 2008, 12:25:56 »
Missa, tisti sliko "poskočnega Zorota" bi mogla pa na kak natečaj poslat. :D :D :D :D :D

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mops [Pug]
« Odgovori #681 : 27 Februar 2008, 17:30:57 »
Alya če pa že takoo.....Se Šušiki ni nažalost NIČ "primlo".

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #682 : 28 Februar 2008, 07:58:29 »
Alya,Urša in Balu,

ima mogoce katera od vaju mopsa? Nerodovniskega? Ne ??? Potem nehajta smetiti temo  o mopsih in se preselita v za to odgovarjajoci del foruma!

Missa, tisti sliko "poskočnega Zorota" bi mogla pa na kak natečaj poslat. :D :D :D :D :D

Ja, ali obstaja kaksno fotografsko tekmovanje ? Samo povej, takoj posljem.
 Ce bos podrobno pogledala bos videla, da je Saska v trenutku, ko jo je Zoro preskocil, kar pocepnila in zamizala  :D Tudi  meni se zdi zelo posrecena slika!

Missa

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mops [Pug]
« Odgovori #683 : 28 Februar 2008, 13:14:39 »
Nobena od najdvi nima mopsa..imajo pa ga *****.In ker je to tema za mopse verjetno lahko pišema sem ane?Ne bova verjetno pisale v temo za AB al pa za nemške špice ::)

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #684 : 28 Februar 2008, 13:54:20 »
Jaz na teh straneh nisem zasledila nobenega lastnika mopsa po imenu Susu, zato se mi zdi grdo od vaju, da ga tukaj obrekujeta in po zobeh vlacita njegovega psa. Zato vaju naprosam, da se vzdrzita besede o nerodovniskem mopsu lastnika, ki ni prisoten, ker se ne more braniti in pojasniti svojega stalisca. Ce se dobro spomnim, tukaj ni objavljene niti ene slike mopsa s tem imenom, zato je vajino obnasanje  zelo grdo in pod vsako kritiko.

Missa

Urša in Balu

• *
  • The Skateboarding Dog
    • BuldogBalu
Mops [Pug]
« Odgovori #685 : 28 Februar 2008, 14:42:06 »
Oi!
1.Ime ji je Šušu. ;)
2.In slika je objavlena nekaj strani nazaj. ;)
3.Lastniki tega mopsa vedo da sem objavla sliko in da si pišem o njej-vse vejo.
In ker so malo bolj "starejši",se ne bodo prijavlali na forum in imajo slaščičarno..se pravi da nimajo niti časa. ::)
Sorry za malo off topica

LP Urša

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #686 : 28 Februar 2008, 14:54:45 »
Potem pa te naprosam, da mi posredujes njihov kontakt ali poves kje je ta njihova slascicarna, ker bi rada stopila v stik z njimi. Najbolje kar na privat. Hvala.

In v tvojo vednost, jaz tezko uporabljam sumnike, zato me nikar ne jezi in ne popravljaj moje pisave, ja! ker bova malo zaplesali, pa ne tukaj, ampak v kaksni drugi temi. Po vecini itaq pises same neumnosti, pa ne bo nobene skode!

Missa

Alya

• Pesjanar
Mops [Pug]
« Odgovori #687 : 28 Februar 2008, 15:42:47 »
Miša, saj to je tema o mopsih. Zakaj ne smeva omeniti drugih mopsov o katerih je že bilo govora? Ok tista mopsika -Šušu- je nerodovniška. Torej ni čisto čistokrvna. Vendar nikjer v pravilih foruma ne piše, da se lahko pogovarjamo le o svojih psih. In s tem ne smetiva teme. Nove pa verjetno ne bova odpirali. Če bo moderator menil da to ne spada sem bo poste enostavno premaknil.
Urša in Balu ni vedela da ne moreš uporabljati šumnikov. Ok, se je zmotila. In ti nisi vedela da govoriva o mopsiki, ki je na sliki par strani nazaj. Ok, nisi mogla vedeti. Lastniki so obveščeni, tako da kar brez panike. In proti čem bi se lastnik sploh branil?
Tole nisem napisala, da bi se dalje prepirali. Upam da bomo razčistili. Zdaj mi je žal da sem napisala tisti post, verjemi mi. Brez zamere

MIŠA

• Pod Lupo
  • *
  • Mastino Napoletano
Mops [Pug]
« Odgovori #688 : 28 Februar 2008, 15:55:12 »
Tvoje vprasanje Ursi je nakazovalo na nekaj drugega in zato sem zelela to ze v kali zatreti. Z Urso sva pa ze vse ostalo razcistile na privat in se mi je tudi ze opravicila.

Ne zelim, da se tukaj prerekate o psih, ki niso vajini, ce ni lastnik prisoten, tudi ce je o tem obvescen in to je vse. Nikjer pa nisem rekla, da se ne smete pogovarjati o mopsih. Samo, da se meni glih ni zdelo vprasanje, ce je Susu nerodovniska, kot iztocnica za pogovor o pasmi ampak kot nakazilo na nereodovniske mopse. Boste pac malo pazile kako in kaj pisete sem. Sem pac stara in tecna kura, ki lahko hitro kljune, ce ji kaj ni po godu... :P ;D

Missa

Alya

• Pesjanar
Mops [Pug]
« Odgovori #689 : 28 Februar 2008, 16:01:24 »
Aha, ok. ;) Če sta razčistili, super. Opravičilo tudi z moje strani.