Vladimir, ravno sem ti pisala, ko si mi poslal odgovor. Ogledala sem si tvojo speltno stran in vse čestitke za dosežene uspehe na tekmovanjih. Ja, v to moraš vložiti resnično veliko truda in ljubezni.
Hvala za tvoj odgovor, nabrž bo ta smrdljiva tekočina o kateri govoriš ta, ki jo že imam. Mislim, da je doza 1ml na 4 dcl vode. To sem mu vtirala v kožo vsaki tretji dan s hrapavo gobico (po nasvetu veterinarja). Potem sem imela občutek, kot da je brez volje, stalno je spal in sem iskala še kakšno drugo varianto. Res pa je tudi, da soprog nima takšnega razumevanja in smradu po stanovanju ni prenašal.
To, kar si napisal je vse res, je pa zanimivo, da ima njegov brat ravno tako hude probleme, smo se pred tednom dni srečali vLjubljani, ker smo z različnih koncev Slovenije prav zaradi izmenjave izkušenj z zdravljenjem.
Hvala za odgovor, sem prej pričakovala kakšen odziv v smislu, kaj si pa mislila, če nisi kupila rodovniškega psa in se nisi temeljito pozanimala o prodajalcu, v mojem primeru prodajalki. Ja, včasih zaupanje dosti stane. Preveč zaupam, sem odkrita in pozabim, da so okoli mene ljudje čisto druge sorte. Kako pravi star slovenski pregovor? Za vsako rit se najde palica.
Vso srečo pri vzgoji tvojih lepotcev!!!!