Kranjski kamp – Pula

PSI: V kampu so psi lepo sprejeti, tudi lastniki kampa imajo svoje kosmatince, skratka vsi so ljubitelji psov. Za senco je poskrbljeno, saj je kamp v prijetnem borovem gozdičku. 

Kranjski kampOPIS KAMPA: V kampu je nekaj ograjenih hišk (bungalovov), kamor gredo lahko tisti, ki ne želijo kampirati. Do morja ni daleč, plaža je lepo urejena, ker pa se čez dan na glavni (peščeni) plaži kopajo otroci je priporočljivo, da se s svojim psičkom umaknete malo stran (ob obali je kar precej majhnih zalivčkov). Poleg kampa ob morju teče tudi prijetna gozdna potka za sprehode.

KAKO SMO SE IMELI: Mi smo bivali v hiški (bungalovu) in Zara je bila lahko spuščena, da je prosto tekala okoli hiške. Do morja nismo imeli daleč, tako da sem jo na vsake toliko časa peljala do vode, da se je malo osvežila. Tudi ostali psi v kampu so bili prijazni, tako da si je hitro našla prijatelje. Zvečer smo šli velikokrat na sprehod z lastnico kampa in njeno psičko, tako da Zari družbe ni manjkalo.

KOMU PRIPOROČAM TA KAMP: Vsem, ki bi šli radi na morje s psom, vendar imajo probleme najti prostor, kjer so psi dobrodošli in te ne gledajo grdo na vsakem koraku.

NASVET: Kamorkoli se že odpravite na morje, poskrbite da bo vaš štirinožni prijatelj imel vedno na voljo dovolj sveže, pitne vode in pa senco ter uživajte.

 

Maruša Černivec – Mary