Ovckine zverinice

Ovcka · 359699

najchy

• *
Odgovori #990 : 01 Junij 2008, 18:51:04
Čestitke.

LP Anja
Naj album

Lydia

• *
  • Tarin
Odgovori #991 : 01 Junij 2008, 18:51:47
Čestitke tudi z naše strani! Cosmo je res en tak leeeeeeepi in prijaaaazen pesek :-*

Nelly

• Mali Pesjanar
  • **
Odgovori #992 : 01 Junij 2008, 18:57:21
 :o :o Cestitke Cosmotu. Bravo Maja, spet sta razturala :)

A te lahko prosim, ce imas katalog, bi mi preko zs poslala njufke, ki so bili prijavljeni? :-[

Dina

• *
Odgovori #993 : 01 Junij 2008, 19:39:41

Ker od Kati album ne dela, bom naprej prilepila par fotk, ki jih je posnela Alba.. :) Upam, da ne bo zamerila  :-[

Kaj od Kati album ne dela, kake maš - itak da dela :D

Evo ga - ubogi restant... :-X

Še fotke iz ringa

Ker nisi znala albuma pogledat sem ti zdaj vse slikce kar jih imam prilepla :P

lp

...sledi svojim sanjam

Macika

• *
Odgovori #994 : 01 Junij 2008, 19:56:39
Cosmo čestitke  :o Ovčka, pravi lepotec je Cosmo  :-*

Najboljših in najlepših reči na svetu, ne moremo videti niti se jih dotakniti. Čutiti jih moramo s srcem …
(Hellen Keller)

Ovcka

• *
  • ..: Cosmo :..
Odgovori #995 : 01 Junij 2008, 21:03:58
Joooooj Kati, spet poplava fotk! Zdj so nektere skor iste po 3x  :-\ Pa se pol noben teksta ne bere, k vsi sam fotke gledajo  :-[  :P

Uglavnem!

Hvala vsem za cestitke in komplimentke  ;)

Nelly dobis..  ;)

Living is Easy with Eyes Closed

Hoiker's Cosmic Adventure
Moj album

rapgirl

• *
Odgovori #996 : 01 Junij 2008, 21:08:30
Danes sta bila Ajka in Cosmo na sprehodu (zdaj sem odkrila od Ovčke skriti kotiček :P).

Najprej je Cosmo lovil frizbije

In vohljav okoli:

Malo poziranja:

Ajki je kar hitro postalo vroče in se je odločila da gre malo v senco:

Cosmo jo je še povabil na igro:

Pa je hitro obupal in se ji pridružil:

Še Cosmo med ivanščicami:

Trava je bila na enem koncu travnika tako visoka, da sta se še pokončna repa komaj videla:

lp

maja

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

Dina

• *
Odgovori #997 : 01 Junij 2008, 21:10:56
Joooooj Kati, spet poplava fotk! Zdj so nektere skor iste po 3x  :-\ Pa se pol noben teksta ne bere, k vsi sam fotke gledajo  :-[  :P

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa¨!!! Nikol ti pa tud ni prou - zdj ne bom nč več nobene slikce gor dala pa če se na glavo postavš :P Kar tuhti kako se moj album pogleda - ti blond... ::)

...sledi svojim sanjam

Lydia

• *
  • Tarin
Odgovori #998 : 01 Junij 2008, 21:19:02
Ovčka, gresta tudi v Portorož? Midve s Tarin bova tam oba dni.

Ovcka

• *
Odgovori #999 : 01 Junij 2008, 21:25:20
Nope, v Portoroz ne.. Mi ni vsecna razstava.. Greva tisti vecer ko je v Portorozu razstava na nocno v Umag (14.6.)  ;D

rapgirl hvala za fotkice in obisk  ;) Se priporocava se za kdaj drugic :)

Moj album

Satin

• *
  • When wilderness calls...
Odgovori #1000 : 02 Junij 2008, 07:49:54
Punce hvala za super družbo in upam da se kmalu znova vidimo ;) :D

SABINA

• *
  • Živi in ne misli na jutri!
Odgovori #1001 : 02 Junij 2008, 11:38:59
Maja in Cosmo - čestitke, super sta

lp Sabina

http://sona-carlos.moj-album.com/
http://sabina-carlos.moj-album.com/
http://sabina-sona.moj-album.com/

newfies love the water and are ideal pets for homes in seaside towns

rapgirl

• *
Odgovori #1002 : 02 Junij 2008, 11:51:51
Ovčka ni problema. Če jaz utegnem sva z Ajko vedno za!

"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."

rapgirl

• *
Odgovori #1003 : 08 Junij 2008, 16:50:19
No danes, kljub slabemu vremenu dopoldan sva se z Ovčko odločile, da greva malo najine mrcine zdivjat.  ;D

Malo raziskovanja:

Potem divjanje:

Kje je kakšen zajec?

No če ga ni je veja dobra:

Ne dam svoje veje . . . misli si!

rapgirl

• *
Odgovori #1004 : 08 Junij 2008, 16:51:36
Še nadaljevanje

Malo poziranja:

Ajka in njena kamuflaža:

Cosmo se en more ločiti od veje:

Malo kopanja:  ;D

Pa še malo divjanja za konec:

lp

maja

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1005 : 08 Junij 2008, 17:44:05
Super slikce :) na zadnjih treh je pa popolna lovska kamuflaža :o

lp

LittLe_sTaR*

• *
  • Quido <3
Odgovori #1006 : 08 Junij 2008, 18:18:52
ohh...predzadnji sta naaajbolši :o

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1007 : 08 Junij 2008, 18:21:56
 :o :o :o Kok sta usrana!  :D

Hehehe cela žurka v blatu! Super fotke!  ;)

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

teja con panto

• *
Odgovori #1008 : 08 Junij 2008, 19:12:26
rock otočec :P ;D :D

rest in peace my precious friend

eva

• *
  • Živa in Dru
Odgovori #1009 : 08 Junij 2008, 19:19:57

Maja tale fotka mi je pa ena izmed boljših iz sprehoda  :D

Vidim da ste se imeli luštno  :)

rapgirl

• *
Odgovori #1010 : 08 Junij 2008, 19:24:28

Ovcka

• *
Odgovori #1011 : 08 Junij 2008, 19:33:02
 :D :D :D :D :D

Kaksen pujs no  :o ;D Sicer pa, zdaj vsaj ne more kdo rect, da imam razstavnega psa samo doma skoz lepo v papir zavitga in ga sparam za razstave  :P :P :P

Ne, sej, velikrat mu res ne pustim da taca po blatu, ze zaradi tega ker je v stanovanju, ne v hisi. Ampak kadar mu pa le pustim, si pa da duska do konca  ;D ;D No in danes, ko smo odkrili sredi gozda "malo vode" je bil itak cel zur  :) Je bilo treba luknje kopat v tej luzi, in pa potapljat se (zato je tudi ves blaten po glavi), in iz dna ven palice vlect za grizt  :o :D

Sej potem sem ga gor v fotrovi delavnici lepo s slaufom oprala, posusila na soncku, in ko sva prisla domov je bil ze ves cist in suh, tako da ni mami kap zadela :P 8)

rapgirl hvala za fotke   ;)

Moj album

teja con panto

• *
Odgovori #1012 : 08 Junij 2008, 20:53:46
 :D moj je tut čist nor na vodo, blato, veje pa use kar paše zraven :P ;D

rest in peace my precious friend

Tiya

• *
  • Tobias
Odgovori #1013 : 10 Junij 2008, 18:47:53
Hej!

Mal mi zmanjka časa, da bi sledila tvoji temi...pa se tolko dogaja!!Čestitke za vse osvojene nazive! Cosmo pa itak zame vedno eden izmed najlepših :)

So mi pa zakon tele ta zadnje fotke iz sprehoda! Ovcka, mogoc pa nočta bit več blont, da jima takle odgovarja črna barva :P

Lep sončen pozdravček iz Lj!

Tiya

If you can look at a dog and not feel vicarious excitement and affection, you must be a cat!

llove [luv] n (plural loves) 1. very strong affection: an intense feeling of tenderness, devotion, and compassion 2. see also, GOLDEN RETRIEVER

Ovcka

• *
Odgovori #1014 : 11 Junij 2008, 08:40:21
Tiya hvala za cestitke  ;)

Drugace greva pa v soboto na nocno razstavo v Umag.. Prijavljenih je kar 24 zlatkotov  :o :o tako da, bo verjetno dosti in precej hude konkurence  ::) Ampak ok, lustna razstava je, no, sicer lani je bila lepo na travci pod borovci, letos je pa na tenis igriscih, kjer bojo svetle pasme hodile rdece v ring  ::) ::) :-\ Samo recimo, da bojo sodniki to upostevali in ne steli kot napako  :-[

Tole bo hkrati najina zadnja razstava pred in cez poletje, naslednja bo sele avgusta v Trbovljah  ;)

Lp..

Moj album

Ovcka

• *
Odgovori #1015 : 12 Junij 2008, 22:10:44
hej

Danes na agility treningu smo dobili dva nova udelezenca. In sicer, eden izmed njiju je bil rotti. Pac smo jih spustili, in moja zvau in ta rotti se srecata, povohata, nakar zacne Cosmo rencat nanj, grbo postavlat, un rotti kokr je baje prpa zacne bezat, Cosmo pa za njem in renci.  ??? ??? Zakaj to? Od kje to? A sedaj po tistem fajtu zadnjic ne mara tujih samcev al kaj podobnega (k do Zaka je cisto normalen)?? No, itak je bil potem takoj kregan, da se to ne dela, in potem privezan, ampak vseeno me skrbi. Ker ce sedaj misli kaksen strajt delat takole okol, ne bo gut.   >:( ::)

Uglavnem, potem itak ni nic uredu delal, dokler sem imela zogo v rokah je bila pozornost, ampak takrat je prevec zagnan in ne tuhta, ko je nisem imela bi on okol drugih laufal in se igral (oz. ce bi do katerega izmed tanovih dveh stekel bi lahko bil fajt)  ::) :-\ Tako da me je hitro minilo do vsega dela, in je potem on pri ograji privezan cakal do konca, jaz pa ostale opazovala kako delajo.  :-\

Bomo videli naslednjic kako bo.

Lp..

Moj album

Majchy

• ° Žleht kot pes °
  • Super Pesjanar
  • *love dogs*
Odgovori #1016 : 12 Junij 2008, 22:12:27
Ojej, a je mel Cosmo slab dan?  ??? :-\

LP, Maja

SPLETNA STRAN: http://www.majchy.com
PORTFOLIO: http://www.majarokavec.com

Ovcka

• *
Odgovori #1017 : 12 Junij 2008, 22:19:08
Mozno da ima samo slab dan, ja.. Ali je pa cutil, da sem jaz nervozna zaradi novih dveh psov (pac po tistem zadnjic me je res ful strah, da se kaj takega nebi ponovilo) in je potem bil se on ves zmeden in nervozen..

Samo ni mi jasno, zakaj je sel rencat na rottija? Ko pa on njemu nic ni hotel  ::) Jao no, skor dve leti se mi je uspelo izogibat takim situacijam, a zdej mu zna tista neprijetna izkusnja pustit take posledice, da se bo ven zacel metat?!? Groza no  :'(

Moj album

MUNDUS

• *
  • Mond & Isis
Odgovori #1018 : 13 Junij 2008, 10:24:38
Ovčka, sem prebrala tale tvoj zadnji post, pa ti kar verjamem, da te ful skrbi kako bo naprej. Možno je, da mu je prejšnji fajt pustil kakšne posledice in se sedaj raje on prvi postavlja, da pove naj ga pustijo pri miru, možno je da je imel slab dan pa še nova dva sošolca, ki jih ni vajen, v bistvu teorij je veliko...in bog si ga vedi, kaj teli naši psi v resnici v določenem trenutku mislijo.  Ja samci so včasih lahko malo nepredvidljivi, samo se mi zdi res čudno, ker se je Cosmo do sedaj do vseh obnašal zelo kolegialno.

No vsekakor ne obupaj :)  boš videla kako bo naslednjič, vem pa da ti ni prijetno in boš že zaradi tega živčna, ker ne veš kako bo Cosmo reagiral naslednjič. Želim vama, da je bila tole le enkratna situacija in se ne bo ponavljala, ker drugače......pojma nimam kaj naj ti svetujem.

Lp

rapgirl

• *
Odgovori #1019 : 13 Junij 2008, 15:14:16
Ovčka, zaradi novih tečajnikov te ni treba tako skrbeti. Za to sem jaz tam. In bodi prepričana, da bi že povedala, če bi bil kakšen pes napadljiv. Ampak, prej bi moral iti čez tečaj, šele nato bi lahko šel na agility. Tako, da glede tega ti ni trba skrbeti.  ;) Sicer je pa ta rotti ful prijazen in crkljiv. Pa vedno on nastrada (ga je že en pes ugriznil, pa je še vedno prijazen).  ;)  Je pa seveda bolje, da si sedaj malo bolj pozorna kako se Cosmo obnaša do drugih psov. Se vidimo v nedeljo!  ;)