hej
Hvala vsem za cestitke!

No, taksna je bila najina vcerajsnja dogodivscina. Vceraj sva se ob dveh popoldne usedla v avto in odpeljala v Umag. Za spremembo cisto sama. Ze pred Ljubljano je zacelo dezevati, tako da je bila pot res zelo zanimiva

V Umag sva prispela malo pred peto uro, nalozila sem stvari in kletko na vozicek, psa v vozicek, in gremo veselo cez cesto na razstavi prostor, ki je bil pa tokrat v ATP tenis centru v Umagu. Pri prijavni mizi grozna guzva, vsi italijani se rinejo, hodijo po teb, ti mahajo s cigaretom okoli glave, uglavnem nobenega bontona

Se prijavima, placam, hitro odprem katalog da vidim konkurenco (vedela sem samo, da pride prvic Luke v najin razred), no in poleg Cosmota in Luka se trije drugi psi. Spet, ah ja, nic ne bo

Rahlo je skropilo, arafata pa nisem imela sabo, ker ga sama ne morem postavit, tako da sem sla iskat primeren prostor s kaksno streho. No, in nasla sem eno jasico notri med cipresami, ena cipresa je bila celo tako postrizena, da je nudila streho. Super!

Kletka je bila itaq pokrita z deko in cez sem dala se eno veliko vrecko, tako da ce bi se ful ulilo le nebi bilo vse mokro. Se usedem zraven kletke in cakam. Malo pred pol sesto ga peljem opravit svoje, na hitro pocesem, in cakava kdaj se bo v ringu kaj premaknilo. Cakam cakam, nic! Koncno se (pomoje je bilo ze cez sedem) zacne nekaj dogajat. Zacnejo klicat v ring (bili smo cisto prvi na vrsti). Nas je kar sudja poklical, potem se unega taprvega "obdru", ko je imel visoko stevilko a se postavil kar na prvo mesto

No, in smo bili trije notr. Postavimo, pride pogledat vsakega od spredaj, odlaufamo en krog in nama pravi naj se postaviva blizje. Mu pogleda zobke, celega pretipa, nama da za laufat krog in diagonalo, in potem narekuje oceno. Govoril je precej naglas, tako da sem celo slisala kaksne pohvale govori

No, naslednji je bil na vrsti Luke, ko je pa ocenjeval tazadnjega, je pa pritekla se ena zamudnica v ring, tako da so bili potem stirje. Vsem je podelil odlicno, nato nam da 2 kroga za odlaufat, da se je odlocil za zmagovalca. Odlaufamo, in on stopi proti nama in mi da roko

Jaz itaq cisto

in pa

Cosmo pa tudi, ko je mene videl

No, ostali odlaufajo se en krog in je Luku in Lani podelil R-CAC potem

Potem na hitro vprasam Lano kaj sedaj, in pravi gresta se za CACIB. Ooo, hudo

Ok, ga peljem nazaj v kletko, da se je malo spocil od vsega cakanja prej. No in potem po vseh psih je sledil izbor za cacib. Tam smo bili pa trije, in se mi je ze kar zdelo, da ne more premagat enega iz razreda prvakov. No, in tistemu psu (saj je bil res krasen) je podelil CACIB, unemu drugemu pa RCACIB. Vseeno nisem bila niti malo razocarana, koncno se je enkrat celo zgodilo, da sva dobila po kar sva prisla, in po moznosti v konkurenci! Tak naziv se mi zdi potem res zasluzen, ne pa da si sam, tisti mi ne pomeni tok

Sedaj pa rabiva samo se en CAC iz razreda delovnih in iz mednarodne razstave. Tako da, v jeseni delovni izpit, in potem drugo leto, ko bo eno leto preteklo od taprvega caca, greva spet na kaksno na hrvasko, v upanju na sampionat
No, in potem ko sva zakljucila z razstavo, sem se tok pocakala da sem videla psicko, ki je dobila BOB, potem sva pa odrinila proti domu. Mislim, da je bila ura ze cez deset. Z enim "krajsim" postankom sva potem prispela domov ob pol dveh zjutraj (celo pot je dezevalo, in cesta je bila crna kot sam hudic

), danes ob pol devetih pa bila ze zmenjena za v Zalec..

RO tekma mi je bila pa tudi ful vsec, jaz bi to sla takoj trenirat, ce bi bilo mozno pri nas v Zasavju.. Ampak, mogoce se s puncami kaj zmenimo, in gremo tri skupaj na tecaj v Celje, pa si razdelimo stroske benza. To se pa ze splaca potem

Bomo videli..

Aja, kaksna slikca iz razstave sledi..
Lp..