Js sem tut zdej zatežila mami. Sicer se nisem drla, sem bla pa naspidirana in krilila z rokami, naisala 10 osnovnih pravil. Jutri gre z nama na glavni sprehod.
Kolker mam vztrajnosti pri mojih hobijih, jo moram najti za vzgojo staršev, predvsem mame, ker je ona alfa pri nas doma.

Ampak včasih me prime tak obup in žalost, da bi se najraje zabrisala nekam, če ne bi imela živali za katere skrbim in jih obožujem in mi dajo tooooliko veselja in hkrati skrbi.
Glede knjige-ta knjiga +DVDji so na wish listi, ampak študiram ali ne bi raje Chase!
http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2520&ParentCat=180Mene je samo strah, da ne bi kdaj Bina (spet) kako zbežala zaradi nerodnosti in podila neko žival, pa bi jo avto povozil. Ker je takrat slepa in gluha in jaz sem se že naučila, da sem pozorna, ko sam vrag na žrtev in kadar vidim, psa, mačko na drugi strani in ni prostora za umik, pa sem blizu ceste, jo možno držim in v istem momentu, ko ona potegne, nazaj ruknem, da jo skoraj obrne in hitro čisto na kratko zagrabim in pač po dveh nogah skače naprej, ker bolje to, kot pa prometna zaradi psa in po možnosti mrtva Bina.
Taar-vlak je samo do Velenja in z 2x prestopanjem. Še vseeno bi nekdo moral priti do Velenja po naju in ker so azilaši ob sobotah in imam jaz 1x mesečno ob petkih ortodonta v Velenju...skratka, vse bi bilo lažje, če bi mela 10kg psa

in ne 32kg, katero znervira vsak nov kraj, v bloku sem mogla luč prižgat ker ni hotla po hodniku, nagobčnik je pa še vedno bav-bav.
Saj bo, samo še ene parkrat morem doma ZNORET. do zdaj sem 2x konkretno zaropotala. S tem da je 1x blo omejeno na privezovanje, ker je že večkrat po vasi in gozdu norela.

Ne pričakujem čudežov. Želim pa da delajo v pravi smeri, da je nekaj napredka vidnega v 10 mesecih, kolikor traja fax. Samo to in nič drugega. To koristi vsem. Meni, Bini in ostalim. Ker samo z D E L O M bomo pridelali psa, s katerim bomo lahko šli kamorkoli so psi dovoljeni in nas ne bo sram zaradi slabih razvad.
A je to preveč kar pričakujem od njih?